Header advies innovatie 1560x741

Beyond Horizon - binnenkort volgt een nieuwe datum

Change-makers uit de business nemen je mee in hun visie op digitale platformen, ecosystemen en disruptie in een snel veranderende wereld. Wat betekent het voor jouw organisatie?

Nieuwsgierig? Reserveer een ticket door je gegevens in te vullen. Wij zorgen ervoor dat jij direct op de hoogte wordt gesteld als er een nieuwe datum bekend is.

Wat wordt jouw ticket to win?

We leven in een snel veranderende wereld; een wereld van digitale platformen, ecosystemen en disruptie. Tijdens ‘Beyond Horizon’ – een vervolg op newhorizon.trivento.nl – nemen change-makers uit de business je mee in hun visie. Ontdek wat de kansen van disruptieve innovatie voor jouw organisatie zijn. Hoe een platform- economie eruit ziet. En welke effecten dat heeft op de businessmodellen van straks.

Over Trivento

‘Beyond Horizon’ tekent de start van het nieuwe Trivento. Na een bijzondere periode zijn we klaar voor de toekomst. Een toekomst waarin we nog meer van betekenis willen zijn voor de organisaties die we helpen. Waarin we ons op een hele andere manier willen profileren dan dat we nu doen. Een toekomst waarin we bruggen bouwen tussen business, expertise en technologie. Een toekomst samen met jou.

Are you ready to take off?

Laat je informeren, ga in discussie en ontmoet nieuwe mensen. Wees welkom!

Netwerkevent Beyond Horizon

Locatie:      Ruimtevaart 26, Amersfoort

Datum:       Wordt bekend gemaakt

Tijd:             15.30 uur tot ± 19:30 uur.

Voor:           Business- en IT-beslissers van organisaties, die innovatieve technologie gebruiken om het verschil in de business te maken

Programma

Keynotes

De kansen van disruptieve innovatie en nieuwe technologie door Harry Romkema.

De platform economie – met blockchain als middel door Roy Scheerder.

Hoe kan jouw IT groeien tot digitaal platform, katalisator in je ecosysteem? door Rijk van Vulpen.

 

Forumdiscussie: Samenwerkingen van de toekomst

Samen sta je sterker in een veranderende wereld. Wij geloven erin dat je – voorbij de grenzen en het belang van je eigen organisatie – , meerwaarde creëert door samen te werken in lokalere en kleinschaligere ecosystemen. Hoe kijken onze opdrachtgevers daar tegenaan? De forumleden zijn:

 • Lennaert Kuijpers
  Managing Director Goede Doelen Loterijen
  17 jaar opdrachtgever van Trivento

 • Jan Helmond
  Managing Director FWG Progressional People
  11 jaar opdrachtgever van Trivento

 • Marcel Arends
  CFO bij Foodned
  2 maanden opdrachtgever van Trivento

 

Afsluitend: Netwerkborrel

Het begin van nieuwe samenwerkingen begint bij kennis maken. De befaamde netwerkborrel heeft een prominente plek in het programma. Wij zorgen voor de hapjes en de drankjes.

Reserveer je ticket voor Beyond Horizon

De kansen van disruptieve innovatie en nieuwe technologie

door Harry Romkema - Serial Entrepreneur

Harry-Romkema-150x150

Eerder: Founder van Utopics, Topicus, De Gasfabriek

Nu: Initiatiefnemer van de ‘Business innovatie campus’ De Gasfabriek in Deventer.

Wat doe je als start-up’s en scale-up’s je bestaande markt (dreigen te) disrupten? Creatief ondernemen en zelf disruptief zijn. Harry Romkema is ondernemer pur sang. Zijn visie op innovatie en ontwikkelingen in de markt mag je gerust disruptief noemen. Heilige huisjes bestaan voor hem niet. Als je echt wilt veranderen en relevant blijven? Dan moet je meebewegen, voorop lopen, creatief worden en loskomen van de bestaande situatie. De geschiedenis leert dat je veranderingen niet tegen kunt houden. Maar je kunt ze wel omarmen en je er op een positieve manier je voordeel mee doen.  Harry laat je, aan de hand van praktijkvoorbeelden, zien dat de vierde industriële revolutie een positieve bijdrage kan leveren aan onze toekomst.

De platform economie – met blockchain als middel

door Roy Scheerder

roy-scheerder-150x150

 

Eerder: CCP Transavia, CDO Schiphol Group

Nu: Co-founder Faebric

Dienstverlening wordt steeds meer bepaald door technologische oplossingen? Hoe creëer je meer waarde voor je klanten. En hoe blijf je relevant in een veranderde wereld? Roy Scheerder deelt zijn visie op de samenwerkingsvormen van de toekomst. Wat dat betekent voor businessmodellen. En hoe je blockchain als middel gebruikt om businessdoelen te halen.

Hoe kan jouw IT groeien tot digitaal platform, katalisator in je ecosysteem?

door Rijk van Vulpen

Rijk_400x400-150x150

 

Eerder: Co-founder Trivento

Nu: Enterprise Architect / Design Lead

In veel organisaties is IT weerbarstig, een ongemak. Maar stel je voor dat je IT versneller van beoogde business innovaties zou kunnen zijn. Hoe zo’n een groeipad daar naartoe er uitzien?

Rijk van Vulpen geeft een overzicht hoe je geld vrijspeelt, biedt denkmodellen voor te maken keuzes, welke technologie je inzet, hoe je opschaalt.