Beyond Horizon

Change-makers uit de business nemen je mee in hun visie op digitale platformen, ecosystemen en disruptie in een snel veranderende wereld. Wat betekent dit, juist nu voor jouw organisatie?

Veelgestelde vragen
Ik wil graag meer informatie ontvangen over een van de onderwerpen

Geïnspireerd door een van sessies en wil je graag meer weten over een specifiek onderwerp? Neem contact op met Juul, zij stuurt je graag meer content toe. 

Ik zou graag door willen praten over een van de onderwerpen

Geïnspireerd door een van de breakout sessies, en wil je graag verder praten over een van de onderwerpen? Daar maken we graag tijd voor! Klik hier om gelijk een digitale afspraak met ons in te plannen.

Ik heb interesse in een disruptieve innovatie workshop

In samenwerking met de Gasfabriek organiseert Trivento workshops om innovatie te bewerkstelligen binnen alle sectoren die te maken krijgen met disruptieve innovatie als gevolg van exponentiële technologie die de business verstoren én die vragen om vernieuwing van business- en verdienmodel.
Het doel van deze workshop is om:

  • vernieuwende ideeën te genereren;
  • om vastgeroeste modellen en werkwijzen open te breken;
  • gestapelde proposities te ontwikkelen.

Dit gebeurd door te kijken naar de impact van technologie op jouw business en vervolgens te onderzoeken waar kansen liggen.

Er wordt kennis, creativiteit en vooral ondernemerschap van je gevraagd in deze workshop. Het biedt je de gelegenheid om in 1 tot 1,5 uur gezamenlijk, na te denken over vernieuwing, gekoppeld aan de eigen business.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

Ik wil graag meer weten over data actionable maken

Gebruik je data om tot nieuwe inzichten te komen en laat data je kernprocessen sturen, voorspellen en automatiseren. Binnen drie sessies doen we een quick scan van jouw data en bekijken hoe deze aansluit bij jouw businessdoelen. Met als resultaat een blueprint prototype platform dat de stap richting een datagedreven business vormt.

Meer informatie over onze data scan kan je hier vinden of plan gelijk een afspraak in om persoonlijk hierover door te praten.

Juul Beekers Adviseur Digitale Platformen

Juul Beekers Adviseur Digitale Platformen

1-op-1 doorpraten?

Laat je nummer achter & Juul neemt contact met je op