Skip to content

Blog

5 redenen om hulp te vragen bij een Smart Industry transitie

  • Home
  • Blog
  • 5 redenen om hulp te vragen bij een Smart Industry transitie

Verregaande digitalisering en automatisering zorgen ervoor dat de wereld in een hoog tempo verandert. Nieuwe slimme technologieën en IoT oplossingen spelen daarin een belangrijke rol. Als organisatie moet je wel meebewegen om relevant te blijven. En te kijken naar de kansen en mogelijkheden voor het verbeteren van je schaalbaarheid, de impact van data en samenwerken op digitale platformen. Dat vraagt om een andere manier van denken en werken en heeft effect op alle aspecten van je organisatie. Het is slim om daar hulp bij te vragen van een technologiepartner. We geven je 5 redenen waarom.

1. Frisse blik

Een externe partner is geen onderdeel van je organisatie. Wordt niet gehinderd door enige interne kennis. En is daardoor niet vooringenomen. Dat maakt het makkelijker om op een objectieve manier naar een organisatie en haar kernprocessen te kijken. En daar ook kritische vragen over te stellen. Een frisse blik ziet sneller waar het wringt, maar ziet ook makkelijker waar de kansen en mogelijkheden voor Smart Industry binnen jouw organisatie liggen.

2. Richtinggevend en hulp bij kiezen

Een externe partner weet wat er speelt in de markt en heeft expertise en ervaring opgedaan in verschillende branches. Het kan heel waardevol zijn om eens vanuit een ander perspectief naar de eigen bedrijfsvoering te kijken. En te leren van de Smart Industry successen van anderen. Een externe technologiepartner kan je helpen om richting te kiezen. Om IT en business dichter bij elkaar te brengen. En bij het maken van de juiste keuzes voor IoT of andere nieuwe technologieën. Zodat jouw processen beter op elkaar afgestemd zijn.

3. Toegang tot actuele kennis

De core-business van een technologiepartners is technologie. Als je kiest voor samenwerking, mag je verwachten dat je technologiepartner beschikt over de meest actuele kennis. En dat deze ook tot je beschikking staat. Samenwerken met Trivento betekent transparantie. We dragen onze kennis graag aan jou of je medewerkers over en kunnen zorgen voor duurzame inbedding van kennis in jouw organisatie. We leiden je medewerkers op of betrekken ze bij de werkwijze.