Lifecyclemanagement header (Middel) (1)

Datagedreven business binnen één maand

Gebruik je data om tot nieuwe inzichten te komen en laat data je kernprocessen sturen, voorspellen en automatiseren. Binnen drie sessies doen we een quick scan van jouw data en bekijken hoe deze aansluit bij jouw businessdoelen. Met als resultaat een blueprint prototype platform dat de stap richting een datagedreven business vormt.

Datagedreven business binnen één maand

Gebruik je data om tot nieuwe inzichten te komen en laat data je kernprocessen sturen, voorspellen en automatiseren.

Dit is het resultaat:

  • Jouw kernproces wordt meetbaar en stuurbaar
  • Zicht op de status van je business
  • Realistische voorspelling maken
  • Kostenbesparing door automatisering processen
  • Concurrentievoordeel door data-integratie

Na drie sessies beschik je over een prototype dataplatform voor jouw datagedreven organisatie. We doen een quick scan van jouw data en bekijken hoe dit aansluit bij jouw business doelen. We onderzoeken hoe we je kernproces van micro- tot macroniveau meetbaar én stuurbaar kunnen maken. Ook adviseren we hoe en welke  IoT-technieken, zoals NFC, RFID en LORA, in te zetten zijn.

Het team bestaat uit een een analist voor het vaststellen van de pijnpunten in bestaande data, een UX'er/frontender voor het maken van het dashboard en een data scientist voor het creëren van voorspellende modellen. Zij begeleiden jou in drie sessies met als concreet resultaat een eerste blueprint prototype platform dat de stap richting een datagedreven business vormt. Bronnen worden ontsloten, data opgeschoond en voorspellingen gemaakt. Je ziet hoe geautomatiseerde processen worden gevoed en aangestuurd. Oftewel de basis staat. In principe ben je klaar om de volgende stap naar de daadwerkelijke realisatie te maken. 

In de volgende fase richten we met behulp van bewezen big data en machine learning technieken een prototype dataplatform in. Je ziet hoe jouw zaken er vandaag voor staan en de voorspelling van morgen. Het platform maakt inzichtelijk hoe je kosten kunt besparen door processen te automatiseren. Dat maakt tijdig bijsturen mogelijk.

 

Juul Beekers Consultant digital change

Juul Beekers Consultant digital change

Gesprek
aanvragen?

Juul vertelt je graag meer over de Trivento data scan. Plan hier direct je afspraak in!

 

Sessie 1: Data aggregatie

In de eerste sessie staat data centraal. De capaciteit om data op te slaan en te verwerken neemt toe. Maar zorgt die data voor meer informatie of juist meer ruis? Met een aantal medewerkers uit de organisatie en stakeholders analyseren we de kwaliteit van de data. We halen hiaten en problemen naar boven. We kijken of er bronnen toegevoegd kunnen worden, zoals bijvoorbeeld Internet of Things.

Sessie 2: Samenvoegen & visualiseren

In deze tweede sessie gaan we aan de slag met het samenvoegen van datastromen. Onze UX- en visualisatie experts spelen daarin een belangrijke rol. Door datastromen visueel te maken ontstaat er een helder beeld over de huidige stand van zaken. Dat maakt het mogelijk om snel de eerste stappen naar verbetering te maken.

Sessie 3: Voorspellen & automatiseren

In deze laatste sessie ligt de focus op het te behalen resultaat. Wij kijken scherp naar welke processen in je business herhaalbaar zijn en waarvoor goede bron-data beschikbaar is. Zo zie je welke processen geschikt zijn om met data te automatiseren. Daarnaast gebruiken we machine learning om voorspellingen te maken. Zo ben je klaar om je vragen van morgen te beantwoorden. En kun je kernprocessen proactief bijsturen.

TrynkeTrivento-1

Trynke de Jong Projectmanager Lifelines

Onze samenwerking is te omschrijven als no-nonsense, praktisch, constructief, snel en vooral heel open en prettig.

TrynkeTrivento-1

Geïnteresseerd in onze data scan?

Binnen één maand zorgen wij dat jij een blueprint prototype platform hebt.

Vul het formulier in en wij nemen contact op!