Een digitaal platform lanceren, zonder de bestaande IT-organisatie te belasten?

Een digitaal platform lanceren, zonder de bestaande IT-organisatie te belasten? Een snelle time to market, schaalbaarheid én wendbaarheid realiseren?

Trivento biedt de oplossing. Wij ontwikkelen, bouwen en beheren digitale platformen, die ondersteunt worden door software waar je blij van wordt. Deze platformen hebben altijd één gelijke deler: de eindgebruiker is bepalend voor het succes. Deze staat dan ook centraal in onze aanpak.

Met een combinatie van bewezen methoden als Lean UX, Design Thinking en Scrum stellen wij de doelgroep en haar behoefte centraal.

Daarbij brengen we de expertises van Development en Operations in DevOps-teams samen, zodat we snel nieuwe features naar de markt kunnen brengen en op basis van gebruikers feedback kunnen doorontwikkelen. Zo bieden we lifecycle-support en voegen we doorlopend waarde toe.

Design it

De eindgebruiker is bepalend voor het succes. Daarom stellen wij jouw doelgroep centraal tijdens het gehele proces, door een combinatie van bewezen methoden als Lean UX, Design Thinking en Scrum toe te passen.

Build it

Een snelle time-to-market, eenvoudig schaalbaar en hoge wendbaarheid: Trivento ontwerpt en ontwikkelt specifieke platform-vaardigheden, die ondersteunt worden door software waar je blij van wordt.

Run it

Door de expertise van Development en Operations te bundelen in DevOps teams, zijn wij in staat snel nieuwe features naar de markt te brengen, feedback te verwerken en doorlopend waarde toe te voegen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op!

Trivento is partner van: