Samen kunnen we immense uitdagingen aan

Versnel je groei met digital commerce

B2B E-commerce

Business impact maken met digital commerce!

Trivento is jouw technologie partner. In onze adviezen en oplossingen staan jouw businessdoelen altijd centraal. Wij helpen onder andere met:

 • E-commerce platform implementaties.
 • Product Information Management (PIM) implementaties.

 • Digital Commerce architectuur.

 • Een API integratielaag.

 • Geavanceerd zoeken (Elasticsearch).
 • Self service portals.

 • Cloud fundament voor maximale schaalbaarheid en performance.

Jouw digital commerce landschap is continue in beweging. Hoe maak je de juiste keuzes voor nu en in de toekomst? Wij helpen je om de juiste weg te kiezen binnen dit uitdagende landschap. Hierin werken we samen met partners zodat we jou een totaaloplossing bieden die je verder helpt op op alle commerce vlakken.

Van idee tot experiment en door naar de uitvoering. Of je nu werkzaam bent als MKB+ in de groothandel, maakindustrie of als scale-up. Je hebt behoefte aan een e-commerceplatform waar je het maximale uithaalt om je business doelen mee te realiseren.

Onze oplossingen zijn onderscheidend op het vlak van B2B commerce, ecosysteem integraties en een flexibel en wendbare architectuur. Daarvoor maken we gebruik van de modernste technieken op het gebied van e-commerceplatformen.

Bekijk onze cases en blogs over
e-commerce

Cloud Elasticsearch

In het gratis ebook Elasticsearch - Realtime zoeken in grote hoeveelheden data' lees je wat de toegevoegde waarde is van Elasticsearch bovenop PIM. Ook gaan we dieper in hoe dat verschilt ten opzichte van standaard PIM systemen. Krijg je inspirerende praktijkvoorbeelden. Verder lees je hoe Elasticsearch je organisatie verder helpt en wat je kunt doen om snel resultaten te behalen. 

 

Mockup ebook - ebook Elasticsearch

 

Download het gratis ebook en ontvang 'm direct in je mailbox

E-commerce platform 

Intershop logo

 

Intershop is hét B2B e-commerceplatform. Het geeft jou de kracht om je digitale aanwezigheid te vestigen en uit te breiden, klantervaring te verbeteren en online verkopen te vergroten. Daarom kiezen wij voor Intershop als e-commerce partner.

Met meer dan 25 jaar ervaring en een wereldwijde aanwezigheid, helpt Intershop diverse klanten (zoals Vanderlande Industries, Audax, RAI, INDI, Aalbers Industries, De Bijenkorf, Jumbo, Plus, Coop Supermarkten) om producten om te zetten in winst, klanten in zakenpartners en transacties in duurzame relaties.

 

 

Groei met e-commerce

Benieuwd naar de mogelijkheden? Juul denkt met je mee. Plan hier direct je kennismaking in.

Grip op je e-commerce platform. Wij zijn dé technische partner voor jouw vraagstuk.

Zoek jij een partij die groot genoeg is om jouw uitdagingen op te lossen maar klein genoeg is om een échte partner te zijn?

We hebben expertise in: 

 • API Integratielaag
 • Cloud migratie & optimalisatie
 • Platform implementaties
 • Architectuur
 • Lifecycle management
 • Geavanceerd zoeken
Michel Vermeulen-10 vierkant

"Ons e-commerce platform is verbeterd en toont nu meer dan 1.5 miljoen producten. Achterstanden zijn verleden tijd en de omzet is verhoogd. BookSpot is klaar voor de toekomst! "

Michel Vermeulen IT manager Bookspot

Michel Vermeulen-10 vierkant

Juul Beekers Consultant digital change

Juul Beekers Consultant digital change

Zet de volgende stap

In 15 minuten help ik je inschatten of wij relevante waarde kunnen toevoegen op jouw uitdaging.

Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op.