Skip to content

Rekencomponent Nieuw Informatie Systeem Erfpacht & Uitgifte (NISE)

Rekencomponent Nieuw Informatie Systeem Erfpacht & Uitgifte (NISE)

Gemakkelijk en zelfstandig snel erfpacht berekeningen maken. Dit is wat de onze oplossing nastreeft. Op deze pagina vindt u ons uitgewerkte prototype van de rekencomponent en meer informatie over wie we zijn en waarom we samenwerken.

Wie zijn wij?

De uitgezette marktconsultatie van Gemeente Amsterdam voor de nieuwe erfpacht rekencomponent hebben we met plezier uitgewerkt. In combinatie met de aansluiting op de Common Ground principes sluit dit perfect aan bij waar we als samenwerkende partijnen voor staan.

concordia legal

Concordia Legal is een Amsterdams bedrijf en levert totaaloplossingen voor de efficiënte (juridische) besluitvorming. Vraagstukken worden vertaald naar applicaties die gebruikers in staat stellen om de juiste vragen te stellen, een goed onderbouwd besluit te nemen of advies te krijgen en de nodige rapporten voor het dossier te genereren. We ontzorgen door de wetgeving/regelgeving te bewaken en de applicaties courant te houden bij wijzigingen. 

triventohandtekening

Trivento focust zich op het maken en implementeren van IT oplossingen die open en toegankelijk zijn én een maatschappelijke impact hebben. Hiermee sluiten we aan op de Common Ground principes. Met ruim 65 collega’s en 20 jaar bestaansrecht zijn we een gerenommeerd en erkend open source software implementatie bedrijf. Op het gebied van technologie zijn we koploper. Dit vertalen we altijd naar business waarde voor organisaties waarbij de gebruiker centraal wordt gesteld. 

spronqlogo

Spronq is als dienstverlener met focus op het leveren van positieve impact op de maatschappij, economie en klimaat, actief bezig met de aanpak van complexe digitaliserings vraagstukken voor de overheid en in die hoedanigheid ook betrokken bij de Common Ground.

Onze samenwerking

Het Common Ground initiatief is wat ons als samenwerkende partijen bindt. Door informatie toegankelijk en uitwisselbaar te maken verbetert de dienstverlening van gemeenten en overheid richting burgers. Dat doen we door open systemen te implementeren die samenwerking in de keten en tussen partijen makkelijker maakt. Hiermee creëren we een efficiëntere (lokale) overheid. Daarom hebben we als samenwerkende partijen onze krachten gebundeld. Dit sluit perfect aan bij de filosofie die Gemeente Amsterdam nastreeft waarin steeds meer Common Ground vraagstukken uitgezet worden in de markt.

Zoals recent de uitvraag van afdeling Wonen voor case management en ook nu van Erfpacht & Uitgifte om het informatielandschap (NISE) te moderniseren. De hierin genoemde componenten sluiten goed aan bij de expertise van ons als samenwerkende partijen. Voor het realiseren van de rekencomponent heeft Concordia Legal kennis van de rekenengine en zal Trivento de integraties en het project- en relatiemanagement verzorgen. Afhankelijk van de definitieve scope van de opdracht zal ook Spronq haar bijdrage leveren in het project. Spronq is vanaf het begin van de Common Ground betrokken. Door het opstellen van deze visie én als actief lid van de community, zijn zij een belangrijk aandeel in het geheel.

Prototype rekencomponent

Op basis van de voorbeeldberekeningen in de marktconsultatie hebben we een prototype ontwikkeld.
Hiermee kunnen erfpacht berekeningen gemakkelijker en sneller gedaan worden.

Bekijk onze klantcases

Case

goede doelen loterijen
GDL

E-commerce platform gebaseerd op microservices architectuur

Case

CTGB case
CTGB

Verbetering documentatie en 24/7 realtime informatievoorziening voor stakeholders

Case

fwg 3.0
FWG Progressional People

Migratie naar Amazon Cloud Platform

Vervolgstappen

Wij hopen dat het prototype en de beantwoording een goed beeld geven van de mogelijkheden om de erfpacht berekeningen te maken. We zien daarom ook uit naar het presentatie moment waarin we onze oplossing verder toe kunnen lichten.

Robbert

Robbert Kooij

Business development manager

Vragen? Laat hier je gegevens achter

Robbert neemt contact met je op