Frontend oplossingen die voldoen aan
digitale eisen van eindgebruikers

Trivento helpt organisaties met technologie oplossingen voor digitale transformatie vraagstukken. Dit doen we met Next gen webapplicaties die de online verwachtingen van klanten in een always on economy helpen waarmaken. We realiseren onze Next gen webapplicaties met behulp van Angular2, React, Java en NodeJS in combinatie met een op Agile Scrum gebaseerde aanpak, Rapid!

Met de full stack technologie die Trivento Frontend Solutions hanteert, bieden we een nieuwe generatie software, die aansluit op de hoge verwachtingen van online eindgebruikers.

Mobile first en responsive: software waar jij en jouw klanten blij van worden.

Technologie

Trivento gebruikt toonaangevende Javascript-frameworks. Angular2, React, Java en NodeJs maken snelle, schaalbare en gebruiksvriendelijke webapplicaties mogelijk.

Met Angular2 als de recente opvolger van Angular JS zorgen we voor webapplicaties die nog beter aansluiten op de online verwachtingen van jouw klanten.

Wil je migreren naar Angular2? Trivento helpt! Samen werken aan één doel: nog betere performance, uitbreidbaarheid en mobiele bereikbaarheid.

Aanpak

Trivento hanteert de op Agile Scrum gebaseerde aanpak Rapid voor het snel en effectief realiseren van jouw digitaal product.

Rapid maakt in aanvulling op Scrum, snel de haalbaarheid van een product inzichtelijk. Het bijbehorende op Angular2 gebaseerde platform zorgt voor een nog snellere start bij de realisatie van digitale producten.

Zo levert Trivento direct toegevoegde waarde aan jouw digitale product.

Technology Solutions voor digitale ambities

Welke voordelen bieden Next Gen webapplicaties?

  • Snelle realisatie en daarmee kortere time-to-market
  • Ondersteuning van 'high end' digitale diensten met hoge volumes en performance
  • Gebruik van API's voor eenvoudige integratie met backend data en logica

Trivento biedt next gen technologie oplossingen, die bijdragen aan het realiseren van digitale ambities in jouw organisatie.

Onze oplossingen zijn gebaseerd op Open Source Software die in nauwe samenwerking met onze technologie partners tot stand komen.

Wat levert een oplossing van Trivento op?

  • Cross platform apps zonder hoge beheer en ontwikkel inspanning
  • Beheerbare en schaalbare oplossingen op een AWS infrastructuur
  • Self Service Portals die aansluiten op digitale verwachtingen van gebruikers

Whitepaper Rapid methode

Wil je weten over hoe Design Thinking in combinatie met software development leidt tot meerwaarde van digitale producten? Download de whitepaper en krijg antwoord op de volgende vragen:

  • Waarom zijn Apple, Tesla, Airbnb en Slack zo succesvol?
  • Hoe kun je middels Design Thinking meerwaarde voor je organisatie creëren?
  • Hoe kun je jouw klanten aan je (blijven) binden?
  • Hoe verkort je jouw time-to-market van innovatieve productideeën?

" download de whitepaper”/>

Coffee first!

Mobile first spreekt voor zich. Maar geen oplossing zonder goed voortraject. Laat je verrassen door onze koffie en gastvrijheid.

Bel Milan vandaag nog: 033- 72 00 620 of reageer via de chat.