Oplossingen die voldoen aan digitale eisen van eindgebruikers

Trivento helpt organisaties met technologie oplossingen voor digitale transformatie vraagstukken. Dit doen we met Next gen webapplicaties die de online verwachtingen van klanten in een always on economy helpen waarmaken. We realiseren onze Next gen webapplicaties met behulp van Angular2, React, Java en NodeJS in combinatie met een op Agile Scrum gebaseerde aanpak, Rapid!

Met de full stack technologie die Trivento Frontend Solutions hanteert, bieden we een nieuwe generatie software, die aansluit op de hoge verwachtingen van online eindgebruikers.

Mobile first en responsive: software waar jij en jouw klanten blij van worden.

Hoe je het ontwerpproces van je digitale diensten verbetert

Vanuit het perspectief van conversie binnen e-commerce nam UX-expert Karl Giles ons mee door een aantal belangrijke principes en misvattingen in het ontwerpproces van digitale diensten.

Lees de blog >

Technologie als globale identiteit in een steeds kleiner wordende wereld

Technologie is een integraal onderdeel van het leven van digital natives. Waarom zijn dit de mensen die de technologie vooruit helpen?

Lees de blog >

Usability testen: hoe gebruikersvriendelijk is jouw digitale product?

Waarom is het belangrijk om een usability test af te nemen met (eind)gebruikers van je website of applicatie? Zo pak je zo’n test aan!

Lees de blog >

Technologie

Trivento gebruikt open source Javascript-frameworks. Angular2, React, Java en NodeJs maken snelle, schaalbare en gebruiksvriendelijke webapplicaties mogelijk.

Met Angular2 als de recente opvolger van Angular JS zorgen we voor webapplicaties die nog beter aansluiten op de online verwachtingen van jouw klanten.

Wil je migreren naar Angular2? Trivento helpt! Samen werken aan één doel: nog betere performance, uitbreidbaarheid en mobiele bereikbaarheid.

Aanpak

Trivento hanteert de op Agile Scrum gebaseerde aanpak Rapid voor het snel en effectief realiseren van jouw digitaal product.

Rapid maakt in aanvulling op Scrum, snel de haalbaarheid van een product inzichtelijk. Het bijbehorende op Angular2 gebaseerde platform zorgt voor een nog snellere start bij de realisatie van digitale producten.

Zo levert Trivento direct toegevoegde waarde aan jouw digitale product.

Hoe creëer je snel en effectief meerwaarde voor jouw digitale producten?

bekijk nu de gratis whitepaper

Technology Solutions voor digitale ambities

Trivento biedt next gen technologie oplossingen, die bijdragen aan het realiseren van digitale ambities in jouw organisatie. Onze oplossingen zijn gebaseerd op Open Source Software die in nauwe samenwerking met onze technologie partners tot stand komen.

Welke voordelen bieden onze webapplicaties?

 

  • Snelle realisatie en daarmee kortere time-to-market
  • Ondersteuning van ‘high end’ digitale diensten met hoge volumes en performance
  • Gebruik van API’s voor eenvoudige integratie met backend data en logica

Wat levert een oplossing van Trivento op?

 

  • Cross platform apps zonder hoge beheer en ontwikkel inspanning
  • Beheerbare en schaalbare oplossingen op een AWS infrastructuur
  • Self Service Portals die aansluiten op digitale verwachtingen van gebruikers

Deze organisaties hebben wij al geholpen bij hun digitale transformatie vraagstukken

Coffee first! Mobile first spreekt voor zich.

Maar geen oplossing zonder goed voortraject. Laat je verrassen door onze koffie en gastvrijheid. Vraag hier jouw vrijblijvende gesprek aan.