Skip to content

Samen houden wij je IT landschap vitaal

Oplossingen om je software beter te beheren, beheersen en door te ontwikkelen

Applicatie beheer & doorontwikkeling

Haal het beste uit je software! Goed beheer en doorontwikkeling van je applicaties zorgt voor een langere levensduur en meer vitaliteit in je IT landschap.

Met de inzet van Trivento’s Team as a Service ben je verzekerd van:

 

 • Een vitaal applicatielandschap
 • ‘Lean startup’ voor dienstontwikkeling
 • Service Level Agreements
 • 24/7 beheer van het Trivento PaaS platform
 • Hulp bij portfolio- en productmanagement
 • Continuous Deployment door ons Customer Success Team
 • Dashboarding voor realtime rapportages
 • Gegarandeerde capaciteit
 • Geen kostbare ontwikkeltijd verloren
 • Uitrollen zonder downtime
 • Quality & security control
 • Hulp bij & toezicht op product ontwikkeling en -beheer

Wanneer je software hebt laten updaten of laten ontwikkelen moet het doen waarvoor het bedoeld is. De houdbaarheidsdatum van software is niet onbeperkt. Om je software goed te laten werken is voortdurend investering noodzakelijk. Gemiddeld genomen moet je als organisatie tussen de 15-30% van je totale development som beschikbaar stellen om de applicatie up-to-date te houden. En dit is noodzakelijk, verouderde software zorgt voor veiligheidsrisico’s, foutmeldingen, is minder goed te onderhouden en wordt in het ergste geval niet meer ondersteund. Zo is bijvoorbeeld de gemiddelde levensduur van een ERP pakket 5 jaar. Vanaf het moment dat je software in gebruik neemt, is het dus van belang dat je software slim blijft meegroeien met je organisatie én de business. 

Met strategisch beheer en doorontwikkeling van je applicaties helpen wij je om de levensduur en de impact van je software optimaal te benutten. Onze lifecycle management aanpak is pro-actief, agile, transparant en volledig gericht op het ondersteunen en ontzorgen van onze opdrachtgevers. Van idee tot aan het uitfaseren. En van ontwikkeling, doorontwikkeling tot beheer van softwareapplicaties.

Bij Trivento werken wij onder meer met multidisciplinaire teams; ‘Trivento Team as a Service’ noemen we dit. Het team staat nauw in contact met opdrachtgevers, heeft domeinkennis en is gespecialiseerd in frontend en backend. De passie voor technologie en slimme oplossingen vertaalt zich in gebruiksvriendelijke duurzame, up-to-date en veilige software. Om te toetsen of een idee levensvatbaar is kunnen we het valideren met een PoC. Afhankelijk van project of opdrachtgever stelt Trivento naar behoefte een dedicated team samen. Bij zowel de Goede Doelen Loterijen als Dictu is een Operations team in charge om software optimaal te laten presteren. Ook kunnen we zorgen voor (tijdelijke) specialistische aanvulling in bestaande teams.  

De derde lifecycle

FWG en Trivento werken al jaren samen aan het doorontwikkelen van het functiewaarderingssysteem voor de zorg. De applicatie bevindt zich inmiddels in de derde lifecycle. Lees hoe beide partijen onder andere door goed lifecycle management een meer schaalbare, flexibele en snelle IT omgeving realiseren.

fwg case rel 2

De meerwaarde van het Customer Success Team.

 

 • Optimale betrokkenheid
 • Volledige verantwoordelijkheid
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Continuïteit; 24/7 beschikbaar
 • Actuele kennis van domein & technologie
 • Pro-actief handelen
 • Mentaliteit van een externe collega

 

Succes verzekerd als je applicaties beheerd en doorontwikkeld worden door het Customer Success Team van Trivento. Het multidisciplinaire DevOps team heeft alles in huis. Van specifieke domeinkennis, frontend, backend tot kennis van de nieuwste technologieën. Het team is betrokken bij alle fases van beheer, onderhoud en doorontwikkeling, kortom de hele lifecycle van je software. 

In nauwe samenwerking met opdrachtgevers zorgt het Trivento CST ervoor dat bedrijfskritiek software en daarmee de kernprocessen voortdurend geoptimaliseerd worden. 

In tegenstelling tot andere teams, heeft het CST team een vaste vorm. Hierdoor is het team volledig op elkaar ingespeeld, heb je als klant geen aan- of afloop verlies, en zijn de technologieën gestandaardiseerd. Door daarnaast slim te acteren vanuit gebruikersperspectief, is het team in staat om te helpen bij het maken van de juiste strategische keuzes.  

Omdat je applicaties 24/7 gemonitord worden op het AWS Trivento PaaS platform is optimale beschikbaarheid gegarandeerd. Met een eigen OTAP straat en de verantwoordelijkheid voor het hele proces, gaat er geen kostbare ontwikkeltijd verloren. 

Ons Customer Success Team is verantwoordelijk voor het  lifecycle management van onder andere FWG, Marktmonitor (Zorginspirator en STL Functieverkenner), Lifelines, CTGB en de Talentenacademie.

 

 

We leren je graag kennen

Samen kunnen we immense uitdagingen aan.
We denken graag met je mee!

ctgb

Wat relaties over ons zeggen

College voor de toelating van gewasbeschermingsmiddelen en biociden

"Trivento is een prettige technologiepartner. Door goed lifecyclemanagement van de applicaties zitten ze constant bovenop de ontwikkeling. Ze geven proactief goed gemotiveerde adviezen over bijvoorbeeld de inzet van nieuwe technologieën en technieken."

Onze blogs over lifecycle management

Blog
Hoe bepaal je de teststrategie voor cloud applicaties?
Hoe bepaal je de teststrategie voor cloud applicaties?

 

Lees blog >>
Cases
gdl menu
GDL

Van IT leverancier naar technologiepartner

Lees case >>
Blog
Hoe wij ontzorgen en kosten besparen in AWS
Hoe wij ontzorgen en kosten besparen in AWS

 

Wanneer  je steeds meer workload op een public cloud zoals AWS gaat draaien, zal je zien dat de maandelijkse kosten flink...

Lees blog >>

Ingezette technologie waar wij blij van worden

Grip op je lifecycle. Wij zijn dé technische partner voor jouw applicatie beheer & doorontwikkeling.

Zoek jij een partij die groot genoeg is om jouw uitdagingen op te lossen
maar klein genoeg is om een échte partner te zijn?

Wij staan voor:

 • Oog voor de lange termijn, impact op korte termijn
 • Heldere communicatie, één team is verantwoordelijk
 • Continuïteit door korte lijnen
 • Kostenbesparend door efficiënt werken
 • Samen gaan we voor de beste oplossing
 • Ondernemende businesspartner die met je meedenkt
Juul

Juul Beekers

Consultant digital change

Zet de volgende stap

In 15 minuten help ik je inschatten of wij relevante waarde kunnen toevoegen op jouw uitdaging.

Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op.