Skip to content

De keuze tussen open-source maatwerk of een standaard software oplossing.

Ontdek wat bij jouw organisatie past.

Maatwerk of standaardsoftware?

 

 

Koop wat kan én bouw wat nodig is om je IT en je kernprocessen optimaal te ondersteunen. Maar ook om je applicatie flexibel en schaalbaar te maken.

Kies je voor (open-source) maatwerk- of kies je voor een standaardoplossing? Make or buy? Met die vraag krijg je als IT-manager vroeg of laat een keer te maken. Je wilt dat je IT naadloos op je processen aansluit, flexibel en schaalbaar is. Als het even kan wil je niet de hoofdprijs betalen. Laat dat laatste nu net de associatie zijn, die maatwerk met zich meebrengt. Eigenlijk is dat nergens voor nodig. Het is nu dus tijd een keuze te maken tussen een standaard- of maatwerkoplossing.

Vraag je het ons? Dan adviseren we altijd om eerst te kijken wat er standaard in de markt beschikbaar is én te inventariseren wat je specifiek voor jouw organisatie nodig hebt. Heel simpel. Waarom zou je veel tijd, geld en energie steken in een ontwikkeltraject terwijl de oplossing (grotendeels) voorhanden is? Trek de trend om effectiever en efficiënter te werken door naar de keuze voor IT. 

Wil je meer impact halen uit je data? Goedkoper beheer en onderhoud? Of wil je jouw kernprocessen optimaal ondersteunen? Je krijgt een objectief advies dat past bij jouw organisatie en doelstellingen. Met slim gebruik van standaardoplossingen bouwen wij voor jou een
duurzame open-source oplossing op maat.

Gratis checklist

Ontdek wat bij jou past, maatwerk of standaardsoftware? Je krijgt een objectief advies dat past bij jouw organisatie en doelstellingen.

 

Mockup Smart Industry ebook Trivento

Vul de gratis checklist in

Al meer dan 20 jaar bewijzen we dat wij voor onze relaties het verschil maken.

Van nature slaan wij bruggen tussen business, expertise en technologie. Dit doen we met veel plezier en dat zie je terug in de resultaten die we met onze partners halen. Bekijk ze hieronder:

Case

lifelines 2 menu
Lifelines

Trivento heeft Lifelines geholpen een een high resolution dataplatform, basis van AWS componenten in te richten en te implementeren. 

Case

CTGB case
CTGB

Verbetering documentatie en 24/7 realtime informatievoorziening voor stakeholders

Case

fwg 3.0
FWG Progressional People

Migratie naar Amazon Cloud Platform

Robbert

Robbert Kooij

Business Development manager

Zet de volgende stap

In 15 minuten help ik je inschatten of wij relevante waarde kunnen toevoegen op jouw uitdaging.

Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op.