Sascha Enrico 1366x610

De keuze tussen open-source maatwerk of een standaard software oplossing. Ontdek wat bij jouw organisatie past.

 


Koop wat kan én bouw wat nodig is om je IT en je kernprocessen optimaal te ondersteunen. Maar ook om je applicatie flexibel en schaalbaar te maken.

Kies je voor (open-source) maatwerk- of kies je voor een standaardoplossing? Make or buy? Met die vraag krijg je als IT-manager vroeg of laat een keer te maken. Je wilt dat je IT naadloos op je processen aansluit, flexibel en schaalbaar is. Als het even kan wil je niet de hoofdprijs betalen. Laat dat laatste nu net de associatie zijn, die maatwerk met zich meebrengt. Eigenlijk is dat nergens voor nodig. Het is nu dus tijd een keuze te maken tussen een standaard- of maatwerkoplossing.

Vraag je het ons? Dan adviseren we altijd om eerst te kijken wat er standaard in de markt beschikbaar is én te inventariseren wat je specifiek voor jouw organisatie nodig hebt. Heel simpel. Waarom zou je veel tijd, geld en energie steken in een ontwikkeltraject terwijl de oplossing (grotendeels) voorhanden is? Trek de trend om effectiever en efficiënter te werken door naar de keuze voor IT. 

Wil je meer impact halen uit je data? Goedkoper beheer en onderhoud? Of wil je jouw kernprocessen optimaal ondersteunen? Je krijgt een objectief advies dat past bij jouw organisatie en doelstellingen. Met slim gebruik van standaardoplossingen bouwen wij voor jou een
duurzame open-source oplossing op maat.

Al meer dan 20 jaar bewijzen we dat wij voor onze relaties het verschil maken.

Van nature slaan wij bruggen tussen business, expertise en technologie. Dit doen we met veel plezier en dat zie je terug in de resultaten die we met onze partners halen. Bekijk ze hieronder:

Vul de gratis checklist in

en ontdek wat bij jou past, maatwerk of standaardsoftware? Je krijgt een objectief advies dat past bij jouw organisatie en doelstellingen.

 

mock up beslisboom@0,1x

Download gratis checklist:

Robbert Kooij Business development manager

Robbert Kooij Business development manager

Laat hier je
emailadres achter

Robbert Kooij neemt contact met je op