Nieuws

Trivento sluit aan als AWS partner

Auteur Redactie

Trivento is certified partner in het netwerk van Amazon Web Services (AWS) geworden. Hiermee zet de organisatie een volgende stap in de ambities om B2C organisaties te helpen met ‘next generation’ digital solutions. Deze worden ingezet voor online (self)service processen, eCommerce en digitale content diensten. Deze diensten brengen digitale oplossingen voor consumenten naar een nieuw belevingsniveau.

Met dit partnership kunnen organisaties deskundig geadviseerd en ondersteund worden. We ontwikkelen op dit platform ‘on demand en secure’ een passende cloud infrastructuur oplossing. Dit biedt organisaties de mogelijkheid gebruik te maken van een elastisch schaalbare infrastructuur. Een die altijd precies is afgestemd op de behoeften van de organisatie. Efficiency, schaalbaarheid, beschikbaarheid, snelheid en time-to-market kunnen daarmee drastisch verbeterd worden.

Met de hulp van Trivento Certified AWS Solution architects brengen we de mogelijkheden voor een organisatie in kaart. Voor een eerste indicatie van de mogelijke besparing kun je gebruik maken van de AWS TCO calculator.

Over het AWS partnership

Amazon Web Services (AWS) is een business unit binnen Amazon.com. De Cloud computing diensten betreffen het leveren van on-demand compute power, database storage, applications en IT resources. Dit doen ze  met een cloud services platform via het internet met een pay-as-you-go pricing model.

Over Trivento

Bij Trivento maken we software waar je blij van wordt. Trivento streeft ernaar voor 2020, 100 miljoen unieke eindgebruikers een geweldige online ervaring te bieden met behulp van next generation software oplossingen.

Kijk op www.trivento.nl voor meer informatie.

Dit artikel delen?