Nieuws

Beyond Horizon event uitgesteld

Auteur Redactie

Helaas hebben we deze week moeten besluiten om het Beyond Horizon event, zoals we dat voor ogen hadden, uit te stellen. Maar van uitstel komt zeker geen afstel!

Covid-19 brengt nu teveel onzekerheden met zich mee

Heel graag hadden we je willen ontvangen op onze locatie in Amersfoort om de start van het nieuwe Trivento samen te vieren. Op een feestelijke manier én met een inhoudelijk sterk programma. De ontwikkelingen rondom Covid-19 maken het op dit moment echter praktisch onmogelijk om dat op een veilige manier te doen. Daarin nemen we onze verantwoordelijkheid.

Beyond Horizon komt naar je toe

Hoe en wanneer we het event gaan organiseren zijn we aan het onderzoeken, maar van uitstel komt zeker geen afstel. We willen het inhoudelijke programma hoe dan ook met je delen. Uiteraard houden we je op de hoogte over de nieuwe datum, het programma en de vorm.

 Alvast kennis maken met het nieuwe Trivento?

Trivento profileert zich op een andere manier. Een voorproefje vind je op onze nieuwe website. We zijn erg benieuwd naar jouw mening. Heb je feedback of wil je praten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. We hebben ruimte genoeg om een persoonlijk gesprek te kunnen voeren. Of we komen naar jou toe. 

Dit artikel delen?