Nieuws

ISO 27001 certificering voor Trivento

Auteur Redactie

Sinds 24 juni 2019 is Trivento officieel ISO 27001 gecertificeerd. Hiermee voldoen we niet alleen aan wet- en regelgeving, maar zorgen we ook voor de beveiliging van onze data en de continuïteit van onze bedrijfsvoering.

Wij hechten veel waarde aan veiligheid. Daarom zetten wij voortdurend organisatorische en technische stappen om de veiligheid van uw en onze data te waarborgen. In aanloop naar de certificering hebben we ons bezig gehouden met de implementatie van alle zaken, die een voorwaarde voor de certificering zijn. 

Waarom is een ISO27001 certificering belangrijk om te hebben?
Organisaties die in het bezit van een ISO 27001 certificaat zijn, tonen aan dat er waarde gehecht wordt aan privacy. En dat er zorgvuldig met vertrouwelijke gegevens wordt omgegaan. 

Jij als opdrachtgever kunt er zeker van zijn dat het absoluut veilig is om gegevens met Trivento te delen. Met de grote hoeveelheid data die in de cloud bewaard wordt en over de digitale snelweg gaat, gaat er wel eens wat mis. Geen enkele organisatie wil dat vertrouwelijke gegevens op straat komen te liggen. Daarom stellen steeds meer organisaties de ISO 27001 certificering als voorwaarde. 

Met het behalen van het ISO 27001 certificaat zijn we nog beter voorbereid op een toekomst. . Wij zien dat steeds meer organisaties in de keten gaan samenwerken op digitale platformen. Bij het uitwisselen van informatie en gegevens willen wij er zeker van zijn dat we te allen tijde de veiligheid kunnen garanderen. 

Lees hier meer over privacy en veiligheid.

Dit artikel delen?