Nieuws

Lightbend en Trivento realiseren eCommerceplatform Noon.com

Auteur Redactie

Lightbend werkt met consulting partner Trivento aan de realisatie van het prestigieuze Reactive Noon.com eCommerce software platform. Businessman Mohamed Alabaer heeft vorige week aangekondigd dat het nieuwe ambitieuze eCommerce platform Noon.com in januari 2017 gelanceerd wordt.

 

De 1 miljard start-up belooft een revolutionaire customer experience aan haar klanten en een assortiment van maar liefst 20 miljoen producten. Noon.com focust zich op Saoedi Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten en het wil daar de concurrentie aangaan met grote spelers als Amazon en Alibaba.

Over het project

Lightbend werkt met consulting partner Trivento aan de realisatie van het prestigieuze Reactive Noon.com eCommerce software platform. Noon.com richt zich op het Midden Oosten met een doelgroep van 300 miljoen klanten en een potentie van 3 miljard dollar omzet.
Allabar verwacht dat Noon.com binnen 5 jaar rendabel zal zijn. Medio 2018 zal het platform beschikbaar zijn in Egypte en Irak. Daarbij ligt het voor de hand dat gebruik gemaakt gaat worden van warehouses van derde partijen als Americana.

Over Trivento

Bij Trivento maken we software waar je blij van wordt. Trivento streeft ernaar de komende 5 jaar, 100 miljoen unieke gebruikers een geweldige ervaring te bieden met behulp van next generation software oplossingen.

Kijk hier voor meer informatie over wat wij doen.

 

 

 

Dit artikel delen?

Ben je opzoek naar meer?

Bekijk hier een selectie van onze ebooks.

Digital Business met Microservices

Download nu

Van traditionele organisaties naar digitale winnaars

Download nu

Stappenplan voor digitaal succes

Download nu