Nieuws

Transavia wint de prestigieuze NAF architectuurprijs 2016

Auteur Redactie

Transavia heeft de afgelopen jaren met ondersteuning van Trivento gewerkt aan de realisatie van het omvangrijke architectuurproject.

maandag 21 november 2016, Amersfoort –

Op het Landelijk Architectuur Congres is donderdag 18 november de NAF architectuurprijs 2016 uitgereikt aan het Cohesion architectuurproject van Transavia. Transavia heeft de afgelopen jaren met ondersteuning van Trivento gewerkt aan de realisatie van het omvangrijke architectuurproject.

De NAF-prijs wordt jaarlijks door het Nederlands Architectuur Forum uitgereikt aan een individu, groep of organisatie die een onderscheidende digitale architectuur-prestatie heeft geleverd op het gebied van business- of IT-architectuur. Afgelopen donderdag is de prestigieuze NAF architectuurprijs door Wolter van Haersma Buma namens Transavia en enterprise designers Joost Lommers en Rijk van Vulpen namens Trivento, in ontvangst genomen.

De prijs ter waarde van 5.000 euro gaat naar stichting Peter Pan, het goede doel dat vakanties organiseert voor jongeren die door ziekte of omstandigheden niet goed in staat zijn zelfstandig op vakantie te gaan.

Over de Cohesion Architectuur

Transavia werkt aan een omvangrijke digitale transformatie. Standaard applicaties worden naar de cloud gebracht en er wordt volop geëxperimenteerd met nieuwe toepassingen. Tegelijkertijd wordt Agile werken doorgevoerd en wordt er een regie organisatie ingericht.

Trivento helpt Transavia met het design- en architectuurproces, Enterprise Design. De commerciële en operationele processen, worden vanuit digital passagiers- en crew journeys vormgegeven. Daarin is een belangrijke rol weggelegd voor het Transavia Interaction Platform (TIP) en Analytics Platform (TAP). Dit is ontworpen in de vorm van de Cohesion Architectuur.

Over Trivento

Bij Trivento maken we software waar je blij van wordt. We streven er naar ernaar de komende 5 jaar, 100 miljoen unieke gebruikers een geweldige ervaring te bieden met next generation software oplossingen.

Kijk voor meer informatie op www.trivento.nl.

 

Dit artikel delen?