Nieuws

GDL wint prestigieuze NAF Architectuurprijs 2018

Auteur Redactie

De Goede Doelen Loterijen, de organisatie achter de Nationale Postcode Loterij, Bank Giro Loterij en de Vrienden Loterij, wint met Beehive de prestigieuze NAF Architectuurprijs 2018. Na Transavia is het d tweede keer dat Trivento actief betrokken is bij de winnaar van de NAF Architectuurprijs.

Op het Landelijk Architectuur Congres is de NAF architectuurprijs 2018 uitgereikt aan de Goede Doelen Loterijen (GDL). Trivento heeft GDL ondersteund bij de realisatie van Beehive.

De jury kiest voor Beehive, omdat het een architectuurtraject is, waarbij zowel aan de bestuurstafel als op de vloer het belang van architectuur is bewezen. Ook noemen zij het een traject, waaruit blijkt dat architectuur en agile goed samengaan en dat de wendbaarheid en vasthoudendheid van architecten toont.

Tot slot laat Beehive, volgens de jury, zien dat een goed doordachte architectuur, gebaseerd op componenten die in processen met elkaar samenwerken, ook in een internationale context tot hergebruik en slagkracht kan leiden.

Over de NAF Architectuurprijs

De NAF-prijs wordt jaarlijks door het Nederlands Architectuur Forum uitgereikt aan een individu, groep of organisatie die een onderscheidende digitale architectuur-prestatie heeft geleverd op het gebied van business- of IT-architectuur.

Dit artikel delen?