Nieuws

Trivento stelt nieuwe commercieel directeur aan

Auteur Redactie

Amersfoort, 29 januari 2020 – Trivento, IT-specialist in digitale platform oplossingen, heeft met ingang van 1 januari 2020 Enrico Pruis aangesteld als nieuwe commercieel directeur (CCO). De nieuwe rol binnen het IT-bedrijf is opgezet om richting en invulling te geven aan de transitie die Trivento doormaakt.

Pruis (40) was hiervoor zes jaar werkzaam bij fintech Virtual Affairs waar hij als Business Development Director verantwoordelijk was voor sales en de ontwikkeling van de internationale insurance propositie van het bedrijf. In totaal neemt Pruis ruim 20 jaar ervaring mee in diverse commerciële leidinggevende rollen.

 

Pruis, Enrico

“Na de roerige periode die Trivento doormaakte na het plotselinge overlijden van oprichter Gert Oortgiesen, is het nu tijd om door te schakelen in het worden van een business advisor voor onze klanten. Ik ben erg onder de indruk van de cultuur, professionaliteit, warmte en betrokkenheid van het bedrijf. Dat is een goed fundament om op verder te bouwen. We hebben daarvoor alles in place. Trivento behoort namelijk qua technologisch niveau tot de beste partijen in de markt en we gaan dit nu ook beter naar buiten toe zichtbaar maken. Met altijd als doel om de uitdagingen van onze klanten te vertalen naar hoogwaardige oplossingen. Daar word ik nou blij van!”

 

Dit artikel delen?