Nieuws

Trivento groeit, welkom Victor en Bart

Auteur Walter

Trivento groeit. Zo hebben we sinds deze maand twee nieuwe gezichten bij Trivento! Graag stellen we afstudeerder Victor en Data Scientist Bart aan je voor. 

Dit is Victor

Afstudeerder Victor richt zich met zijn onderzoek op Serverless. Hij zoekt uit hoe applicaties ontwikkeld worden. Hij koos voor deze opdracht omdat Serverless de laatste jaren een snelgroeiende technologie is. 

Victor

Ontmoet Bart

Bart gaat bij Trivento aan de slag om onze datavraagstukken te positioneren. Zo kijkt Bart naar de rol die Trivento gaat spelen bij het oplossen van data gedreven vraagstukken. Als Data Scientist heeft Bart grote enthousiasme voor AI en Machine Learning. Dit wil hij dan ook graag overbrengen op alle collega's. Hij is niet vies van data-invoer of -opschoon werk en krijgt energie van zowel het ontwikkelen van modellen als het in productie brengen ervan.

Bart Joosten

Wij zijn blij met deze versterkingen. Veel plezier en succes bij Trivento.

Werken bij Trivento

Bij Trivento is er genoeg ruimte voor versterkingen. Check de vacatures en kom gauw een keer kennis maken. Wij trakteren je op koffie, een lunch en een leuk gesprek. Benieuwd naar wat Trivento jou te bieden heeft? Bekijk hier onze actuele vacatures!

Dit artikel delen?

Benieuwd naar wat Trivento jou te bieden heeft?

Bekijk hier onze vacatures

Bekijk onze vacatures

Bekijk het hier