Trivento, software waar mensen blij van worden!

Trivento streeft ernaar de komende 5 jaar, 100 miljoen nieuwe mensen een geweldige gebruikerservaring te bieden met Next Gen Software oplossingen. Software die altijd werkt, snel, schaalbaar en intuitief. Software waar je blij van wordt!

Met ruim 80 specialisten helpen we onze opdrachtgevers het verschil te maken, in een visie van een always-on economie.

Zo bouwen we met behulp van Design Thinking technieken in een Agile Scrum setting, succesvolle en verrassende Enterprise Software oplossingen op het snijvlak van Customer Experience, Online Dienstverlening en eCommerce.

Onze missie

Onze missie

Wij leveren Software oplossingen die duidelijk maken dat het ook anders kan én anders moet voor succesvolle digital Customer Journeys.

> lees meer
Ons verhaal

Ons verhaal

Wij zijn ontzettend trots op de prestaties van onze teams en de successen van onze klanten. Lees meer over onze werkwijze en onze ambitie.

> lees meer
Onze expertise

Onze expertise

Trivento werkt met zelforganiserende teams volgens het Spotify model. Het resultaat is dat onze specialisten doen wat ze het liefste doen en waar ze het beste in zijn.

> lees meer
Tribe-organisatie

Tribe-organisatie

Trivento is niet traditioneel hiërarchisch georganiseerd, maar als een Tribe-organisatie. Tribes hebben een grote mate van zelfstandigheid. Veel ruimte voor initiatief, zorgt voor hoge betrokkenheid en creatieve oplossingen in co-creatie met opdrachtgevers.

> lees meer
Super specialisten

Super specialisten

Bij Trivento vind je geen traditionele managers, maar managers die faciliteren. Onze experts kunnen hierdoor uitblinken in hun vakgebied. Deze super specialisten kunnen doen wat ze het liefst doen, software maken waar mensen blij van worden.

> lees meer
Blog

Blog

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het snijvlak van Innovatie, Digital en Technologie. Op ons blogplatform blijf je up to date op het gebied van digitale ontwikkelingen bij organisaties. Lees de nieuwste blogs en download ook een whitepaper als je meer wilt weten over het onderwerp.

> lees meer

Waar word jij blij van? Laat het ons weten!