Bij Trivento maken we Software waar mensen blij van worden

 

Trivento streeft ernaar de komende 5 jaar, 100 miljoen nieuwe mensen een geweldige gebruikerservaring te bieden door Software oplossingen te realiseren. Software waar je blij van wordt!

Met ruim 70 specialisten helpen we onze opdrachtgevers het verschil te maken, in een visie van een always-on economie.

Zo bouwen we met behulp van User Centered Design technieken in een Agile Scrum setting, succesvolle en verrassende Enterprise Software oplossingen op het snijvlak van Customer Experience, Online Dienstverlening en eCommerce.

 

Onze missie

Wij maken Software oplossingen die duidelijk maken dat het ook anders kan én anders moet voor een online Customer Experience.

> meer over onze missie

ons verhaal

Ons verhaal

Wij zijn ontzettend trots op de prestaties van onze teams en wat we in 19 jaar tijd bereikt hebben. Lees meer over onze werkwijze en onze ambitie.

> meer over ons verhaal

Onze expertise

Trivento werkt met zelforganiserende teams. Het resultaat is dat onze specialisten doen wat ze het liefste doen en waar ze het beste in zijn.

> meer over onze expertise

 

cube

Tribe-organisatie

Trivento is niet traditioneel hiërarchisch georganiseerd, maar een Tribe-organisatie. Tribes hebben een grote mate van zelfstandigheid. Veel ruimte voor initiatief, zorgt voor hoge betrokkenheid en creatieve oplossingen in co-creatie met opdrachtgevers.

> meer over vacatures

medal

Super specialisten

Bij Trivento vind je geen traditionele managers, maar managers die faciliteren. Onze experts kunnen hiermee uitblinken in hun vakgebied. Deze super specialisten kunnen doen wat ze het liefst doen, software maken waar mensen blij van worden.

> meer over onze specialisten

Intrapreneur.nl

Blijf wekelijks op de hoogte van ontwikkelingen in digitale transformatie op het gebied van Digitale Innovatie, Lean & Agile en Tools & Technologie. Trivento is initiatiefnemer van Intrapreneur.nl, hét blogplatform voor de ondernemende werknemer.

> ga naar Intrapreneur.nl

Waar word jij blij van?
Laat het ons weten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.