Tim

Software Developer

Tim is een software developer met passie voor frontend development. Hij haalt veel plezier uit het samenwerken, en dat het liefst in een leuk team. 

Portret van Tim

Portret >>

Matthijs

Coding Architect

Matthijs bedenkt, bouwt en onderhoudt mooie softwareoplossingen.  In zijn werk is Matthijs pragmatisch en doelgericht. De handen uit de mouwen zoals hij zelf zegt. Daarmee ontzorgt hij de opdrachtgever.

Manon

Software Developer

Manon gaat voor resultaat. Als tester zorgt ze ervoor dat al het opgeleverde werk gebruiksvriendelijk is. Daarnaast zorgt ze ervoor dat het voldoet aan de juiste functionaliteiten. Iedereen blij. Dat is pas een mooi resultaat!

Franke

Software Developer

Franke denkt mee over de beste technische oplossingen voor welk probleem dan ook. Hij schuwt het niet om verder te kijken dan alleen de techniek. Software development ligt bij Franke in goede handen. 

Vincent

Algemeen directeur

Vincent gelooft in de kracht van een team. Met respect en waardering voor de kracht van ieder teamlid. Een goed team bestaat uit mensen die ongevraagd met elkaar samenwerken en niet stoppen bij team of organisatie. Altijd vanuit het positieve, dat draagt hij uit naar alle Trivento collega's. Zijn motto is daarom ook: 'In een goed team sta je er nooit alleen voor'!

Portret van Vincent

Portret >>

Cindy

Frontend Developer

Cindy is een echte sociale  teamplayer. Met haar proactieve houding zorgt ze ervoor dat alle producten naar wens worden opgeleverd waar zowel haar opdrachtgevers maar ook collega's blij van worden.

Michel

Agile Coding Architect

Michel is een software architect die graag met z'n poten in de modder staat. Hij wil weten of de keuzes die hij maakt als architect ook werken in de praktijk. Naast zijn theoretische inslag heeft hij ook een sterke pragmatische kant. Uiteindelijk moet iedereen kunnen werken met de oplossing die hij levert.
 

Marco

Quality Engineer

Marco denkt altijd mee over de beste oplossing. Gedurende het hele traject test hij of de juiste oplossing aansluit bij de gewenste oplossing en of dit op de juiste wijze geïmplementeerd is. Als tester van het team zorgt Marco voor de analyse. Alle activiteiten die nodig zijn om de juiste oplossing voor de klant te realiseren en te onderhouden.

Portret van Marco

Portret >>

Yvan

Software Developer

Yvan is meer dan een developer. Het liefst is hij van scratch af aan betrokken, zodat hij de wensen van de klant goed kan vertalen in code. Technologie is zeg maar echt zijn ding. Zijn interesse in AI is groot, net als voor tinkering met IoT oplossingen en de raspberry pi.

Jeroen

Product Owner

Jeroen is een nieuwsgierige en wendbare Product Owner. Hij denkt in functionaliteiten en altijd vanuit de gebruiker. Hij is altijd goed geïnformeerd en heeft enige kennis van de technische facetten. Wat ervoor zorgt dat hij gemakkelijk keuzes maakt. 

Steven

Projectmanager

Steven zorgt er als projectmanager voor dat alles volgens plan verloopt. Met zijn enthousiasme weet Steven zijn team optimaal te motiveren om zo tot de perfecte oplossingen en producten te komen voor onze klanten. 

Robbert

Business Developer manager

Robbert zorgt ervoor dat organisaties groeien in hun digitale innovaties. Voor hem staat de gebruiker altijd centraal. Robbert vindt het leuk om samen met mensen vanuit verschillende disciplines complexe vraagstukken aan te pakken en resultaten neer te zetten. Daarmee is Robbert bij Trivento dé aanjager in het innovatieproces.

Joost

Marketing Manager

Joost geniet van de diversiteiten en verschillende mogelijkheden van marketing. Van design tot realisatie, van meten tot het weten. Workflows, customer journeys hij werkt overal aan mee. 

Sascha

Sales Manager Detachering

Sascha verbindt onze collega's aan mooie opdrachten. Opdrachten waarin vraagstukken van opdrachtgevers op de best mogelijke manier worden opgelost. Sascha vindt het belangrijk dat iedereen de ruimte heeft om te kunnen groeien binnen de opdracht. Het eindresultaat: een blije collega die op z'n plek is bij de opdracht!

Jouw foto hier?

Kom werken bij Trivento!

Wil jij helpen bij het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van specifieke digitale platformen diensten? Check de vacatures en kom kennis maken. Dan staat jouw foto hier mogelijk binnenkort ook tussen! 

Bekijk de vacatures

Vacatures >>

Henk

Software Developer/Scrum Master

Henk heeft als motto: Work Hard, Have Fun. Dat is goed terug te zien in zijn werk. Zijn expertise en passie liggen voornamelijk bij frontend ontwikkeling. Naast zijn interesse in development is Henk betrokken bij het aandragen van initiatieven. Zo organiseert hij geregeld workshops, hardloopsessies en presentaties. Henk zorgt daarmee voor een optimale mix tussen Work en Fun! 

Meest recente blogs

Lees blogs

Juul

Consultant Digital Change

Juul is verantwoordelijk voor het kwalificeren en opvolgen van leads. Zij geeft advies over Trivento en helpt daarmee klant naar de juiste propositie. Ze schat in waar Trivento voor relevante waarde kan zorgen. Juul is de de schakel tussen Trivento en de potentiële lead! 

Caline

Admin Support

Caline focust zich op de administratieve ondersteunende kant. Van contractadministratie of het wagenpark tot huisvestingszaken en projectadministratie. Alsof dat nog niet genoeg is zorgt ze er ook voor dat alles voldoet aan de ISO voorwaarden. 

Joep

Quality Engineer

Joep is Quality engineer bij Trivento en gaat geen uitdaging uit de weg. Als consultant houdt hij ervan om enerzijds de software en anderzijds zijn teams zo optimaal mogelijk te laten presteren. Bovendien geniet Joep van geautomatiseerd testen, infrastructuur en verbinden.

Meest recente blogs

Lees blogs

Ruud

Developer / Analist

Ruud is op zoek naar een applicatielandschap en dan het liefst niet zo een die na 5 jaar een 'legacy' is geworden. Ruud maakt kleine oplossingen in een groot en samenhangend applicatie landschap. Daarbij staan semantiek en gebruikerservaring centraal. Ruud werkt mee aan goede oplossingen voor onze klanten.

 

Meest recente blogs

Lees blogs

Jouw foto hier?

Kom werken bij Trivento!

Wil jij helpen bij het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van specifieke digitale platformen diensten? Check de vacatures en kom kennis maken. Dan staat jouw foto hier mogelijk binnenkort ook tussen! 

Bekijk de vacatures

Vacatures >>

Ramon

Frontend Developer

Ramon heeft ruime ervaring als Frontend Developer. Tijdens de design-sessies denkt hij mee met de klant om zo tot de beste gebruikerservaring te komen. De gebruiker moet altijd centraal staan! Als echte teamplayer wil Ramon in een scrum-team graag op pragmatische wijze meewerken aan waardevolle oplossingen.

Rob

Opdracht- & Fieldmanager

Rob is al sinds het eerste uur betrokkene bij de start van Trivento in 1998. Hij slaat bruggen tussen de generaties X, Y en Z binnen Trivento en zorgt ervoor dat Trivento de software blijft ontwikkelen waar je blij van wordt. Zijn doel bij Trivento is zorgen voor tevreden collega’s en blije opdrachtgevers!

Vincent

Full Stack Developer

Vincent is een backend developer by heart, maar groeit snel door naar een alleskunner. Hij wil altijd leren en doet dat met plezier. Leuk weetje? Vincent beheerst sinds kort de Japanse taal.  En dat kan nog wel eens handig zijn tijdens backcountry powder trips in Hokkaido.

Enrico

Commercieel Directeur

Enrico is verantwoordelijk voor het commerciële succes en de business veranderingen van Trivento. 

Floor

Software Developer

Floor is onze gedreven software ontwikkelaar. Ze heeft al veel ervaring in het bouwen en ontwerpen van business-informatiesystemen. Dat komt goed uit want zowel onze klanten als onze collega's waarderen haar expertises. En met haar persoonlijke werkdoel om klanten blij te maken met nieuwe software zit het ook wel goed. 

Thijs

Software Engineer

Thijs is doelgericht, precies en zoekt altijd naar uitdagingen. Hij heeft veel ervaring opgedaan met zowel in-house projecten maar ook bij onze diverse klanten. Thijs is leergierig, hij wil altijd precies weten hoe en waarom iets werkt. Daarvan profiteert hij direct, want alles wat hij leert past hij direct toe in de praktijk. 

Walter

HR Manager

Walter staat voor dé hechte cultuur binnen Trivento. Een organisatie waar hij collega's met elkaar verbindt en ervoor zorgt dat ze met veel plezier kunnen samenwerken. Walter vindt het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. Daarom wordt hij ook enorm blij als talenten zich binnen Trivento ontwikkelen!
 

Portret van Walter

Portret >>

Machiel

Cloud Engineer

Machiel neemt samen met collega’s verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de producten die worden ontwikkeld. Zijn rol bij het uitwerken en realiseren van het RijksZaak platform, is daarvan een goed voorbeeld. 

Jeroom

Product Owner

Jeroom brengt de verbinding tussen business en developer. Hij haalt de wens van gebruikers boven tafel en vertaalt dit naar realistische oplossingen. Door zijn technische kennis en affiniteit is Jeroom in staat om de business wens goed te vertalen naar input voor de developers. Zo komen we samen tot het beste resultaat. 

Ben

Cloud Engineer

Meest recente blogs

Lees blogs

Mabel

Software Architect

Mabel is stressbestendig. Daarbij heeft ze zowel een analytische blik als een groot inlevingsvermogen. Hierdoor is ze goed in staat om een business vraag te vertalen naar een concrete oplossingen.

Peter

Software Engineer

Patrick

ICT Consultant

Patrick vindt dat software engineering begint met het identificeren van de business uitdagingen. Zo weet hij tot de meest optimale oplossing te komen. Patrick zorgt ervoor dat deze oplossing voldoet aan kwaliteit, betrouwbaarheid en uitbreidbaarheid.

Nick

Software Developer

Nick haalt plezier uit zijn werk. Het begint met een goede en nette code zodat ook de andere mensen precies zien wat er geschreven is. Energie krijgt Nick van discussies over oplossingen, het overdragen van kennis en het samenwerken met teamgenoten om iets ingewikkelds neer te kunnen zetten.

Ronald

Cloud Engineer

Ronald ontwerpt en bouwt platformen. Daardoor kunnen ontwikkelaars eenvoudig zelf het beheer uitvoeren. Omdat hij voor kwaliteit gaat zorgt dit voor stabiele platformen. Het RijksZaak platform is daarvan een goed voorbeeld.

Jouw foto hier?

Kom werken bij Trivento!

Wil jij helpen bij het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van specifieke digitale platformen diensten? Check de vacatures en kom kennis maken. Dan staat jouw foto hier mogelijk binnenkort ook tussen! 

Bekijk de vacatures

Vacatures >>

Mathijs

Software Developer

Paul

Software Engineer

Ron

Coding Architect

Ron is een front end lead met een liefde voor het vak én de mensen. Altijd bereid om collega’s te helpen met lastige programmeer-uitdagingen. Door zijn ruime ervaring is Ron in staat om zowel in detail als in grove lijnen het overzicht te bewaren. Naast de technische kennis heeft hij de laatste jaren ook veel ervaring opgedaan als team lead.

Emile

Software Engineer

Patrick

Developer

Marc

Software Developer

Monique

Vibe Manager

Monique regelt, organiseert en ontzorgt. Door haar werk zorgt ze voor de goede "vibe" & fun binnen Trivento! Daarnaast zorgt ze er voor dat de office-zaken geregeld zijn. 

Jelle

Developer

Werner

Scrum Master

Martijn

Software Developer

Portret van Martijn

Portret >>

Corlie

Developer

Corlie is onze pragmatische teamplayer die in complexe omgevingen zorgt dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Het leukste aan zijn werk vindt Corlie om oplossingen te realiseren die van toegevoegde waarde zijn voor de klant. 

Patrick

CTO

Patrick is de CTO en gelooft er sterk in dat de ethische aspecten, als vertrouwen en privacy een steeds belangrijkere plek bij automatisering in nemen

Theo

Informatie Analist

Herbert

Developer

Björn

Software Developer

Portret van Björn

Portret >>

Monique

Online Marketeer

Olaf

Fullstack Developer

Olaf is de full stack developer met inmiddels meer dan 25 jaar ervaring. Moeiteloos schakelt hij tussen front- en backend ontwikkeling. Iets wat goed van pas komt in zijn dagelijkse werkzaamheden als (lead)ontwikkelaar. Olaf is daarmee in staat om complexe technische oplossingen te realiseren! 

Paul

Software Developer

Paul is een veelzijdige ontwikkelaar die graag op alle lagen ontwikkelt. Zo realiseert hij goede technische oplossingen voor onze klanten. Paul wil het naadje van de kous weten en stort zich dan ook graag op uitdagende projecten. 

Jouw foto hier?

Kom werken bij Trivento!

Wil jij helpen bij het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van specifieke digitale platformen diensten? Check de vacatures en kom kennis maken. Dan staat jouw foto hier mogelijk binnenkort ook tussen! 

Bekijk de vacatures

Vacatures >>

Mark

Fullstack Developer

Mark is de man die je altijd wakker mag maken met nieuw over nieuwe gadgets, IoT of nieuwe technologieën. Verder bouwt hij graag mee aan een mooie frontend of de solide backend. 

Sebastiaan

Cloud Engineer

Meest recente blogs

Lees blogs

Ruud

Coding Architect

Ruud leert snel en is binnen Trivento bij veel processen betrokken. Dit zorgt ervoor dat hij goed meedenkt over de juiste oplossingen. Het liefst doet Ruud dingen die er echt toe doen voor de klant. Daarnaast houdt hij ervan om samen te werken met collega's. Samen verwezenlijken ze de mooiste software! 

Meest recente blogs

Lees blogs

Bart

Data Engineer

Bart gaat bij Trivento aan de slag om onze datavraagstukken te positioneren. Zo kijkt Bart naar de rol die Trivento gaat spelen bij het oplossen van data gedreven vraagstukken. Als Data Scientist heeft Bart grote enthousiasme voor AI en Machine Learning. Dit wil hij dan ook graag overbrengen op alle collega's. Hij is niet vies van data-invoer of -opschoon werk en krijgt energie van zowel het ontwikkelen van modellen als het in productie brengen ervan.

Victor

Afstudeerder Serverless

Afstudeerder Victor richt zich met zijn onderzoek op Serverless. Hij zoekt uit hoe applicaties ontwikkeld worden. Hij koos voor deze opdracht omdat Serverless de laatste jaren een snelgroeiende technologie is. 

Nathan

Software Engineer

Nathan deelt graag kennis over technieken met collega’s en staat open voor discussie over de gekozen oplossing. Verder werkt Nathan graag mee aan een opdracht waarmee de nieuwste technologieën en ontwikkelmethodes worden toegepast. Hij heeft de ambitie zich verder te ontwikkelen op het vlak van front-end ontwikkeling.

Tim

Software Developer

Tim is een software developer met passie voor frontend development. Hij haalt veel plezier uit het samenwerken, en dat het liefst in een leuk team. 

Portret van Tim

Portret >>

Matthijs

Coding Architect

Matthijs bedenkt, bouwt en onderhoudt mooie softwareoplossingen.  In zijn werk is Matthijs pragmatisch en doelgericht. De handen uit de mouwen zoals hij zelf zegt. Daarmee ontzorgt hij de opdrachtgever.

Manon

Software Developer

Manon gaat voor resultaat. Als tester zorgt ze ervoor dat al het opgeleverde werk gebruiksvriendelijk is. Daarnaast zorgt ze ervoor dat het voldoet aan de juiste functionaliteiten. Iedereen blij. Dat is pas een mooi resultaat!

Jouw foto hier?

Kom werken bij Trivento!

Wil jij helpen bij het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van specifieke digitale platformen diensten? Check de vacatures en kom kennis maken. Dan staat jouw foto hier mogelijk binnenkort ook tussen! 

Bekijk de vacatures

Vacatures >>

Jouw foto hier?

Kom werken bij Trivento!

Wil jij helpen bij het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van specifieke digitale platformen diensten? Check de vacatures en kom kennis maken. Dan staat jouw foto hier mogelijk binnenkort ook tussen! 

Bekijk de vacatures

Vacatures >>

Franke

Software Developer

Franke denkt mee over de beste technische oplossingen voor welk probleem dan ook. Hij schuwt het niet om verder te kijken dan alleen de techniek. Software development ligt bij Franke in goede handen. 

Cindy

Frontend Developer

Cindy is een echte sociale  teamplayer. Met haar proactieve houding zorgt ze ervoor dat alle producten naar wens worden opgeleverd waar zowel haar opdrachtgevers maar ook collega's blij van worden.

Michel

Agile Coding Architect

Michel is een software architect die graag met z'n poten in de modder staat. Hij wil weten of de keuzes die hij maakt als architect ook werken in de praktijk. Naast zijn theoretische inslag heeft hij ook een sterke pragmatische kant. Uiteindelijk moet iedereen kunnen werken met de oplossing die hij levert.
 

Marco

Quality Engineer

Marco denkt altijd mee over de beste oplossing. Gedurende het hele traject test hij of de juiste oplossing aansluit bij de gewenste oplossing en of dit op de juiste wijze geïmplementeerd is. Als tester van het team zorgt Marco voor de analyse. Alle activiteiten die nodig zijn om de juiste oplossing voor de klant te realiseren en te onderhouden.

Portret van Marco

Portret >>

Yvan

Software Developer

Yvan is meer dan een developer. Het liefst is hij van scratch af aan betrokken, zodat hij de wensen van de klant goed kan vertalen in code. Technologie is zeg maar echt zijn ding. Zijn interesse in AI is groot, net als voor tinkering met IoT oplossingen en de raspberry pi.

Jeroen

Product Owner

Jeroen is een nieuwsgierige en wendbare Product Owner. Hij denkt in functionaliteiten en altijd vanuit de gebruiker. Hij is altijd goed geïnformeerd en heeft enige kennis van de technische facetten. Wat ervoor zorgt dat hij gemakkelijk keuzes maakt. 

Steven

Projectmanager

Steven zorgt er als projectmanager voor dat alles volgens plan verloopt. Met zijn enthousiasme weet Steven zijn team optimaal te motiveren om zo tot de perfecte oplossingen en producten te komen voor onze klanten. 

Robbert

Business Developer manager

Robbert zorgt ervoor dat organisaties groeien in hun digitale innovaties. Voor hem staat de gebruiker altijd centraal. Robbert vindt het leuk om samen met mensen vanuit verschillende disciplines complexe vraagstukken aan te pakken en resultaten neer te zetten. Daarmee is Robbert bij Trivento dé aanjager in het innovatieproces.

Henk

Software Developer/Scrum Master

Henk heeft als motto: Work Hard, Have Fun. Dat is goed terug te zien in zijn werk. Zijn expertise en passie liggen voornamelijk bij frontend ontwikkeling. Naast zijn interesse in development is Henk betrokken bij het aandragen van initiatieven. Zo organiseert hij geregeld workshops, hardloopsessies en presentaties. Henk zorgt daarmee voor een optimale mix tussen Work en Fun! 

Meest recente blogs

Lees blogs

Joost

Marketing Manager

Joost geniet van de diversiteiten en verschillende mogelijkheden van marketing. Van design tot realisatie, van meten tot het weten. Workflows, customer journeys hij werkt overal aan mee. 

Sascha

Sales Manager Detachering

Sascha verbindt onze collega's aan mooie opdrachten. Opdrachten waarin vraagstukken van opdrachtgevers op de best mogelijke manier worden opgelost. Sascha vindt het belangrijk dat iedereen de ruimte heeft om te kunnen groeien binnen de opdracht. Het eindresultaat: een blije collega die op z'n plek is bij de opdracht!

Juul

Consultant Digital Change

Juul is verantwoordelijk voor het kwalificeren en opvolgen van leads. Zij geeft advies over Trivento en helpt daarmee klant naar de juiste propositie. Ze schat in waar Trivento voor relevante waarde kan zorgen. Juul is de de schakel tussen Trivento en de potentiële lead! 

Jouw foto hier?

Kom werken bij Trivento!

Wil jij helpen bij het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van specifieke digitale platformen diensten? Check de vacatures en kom kennis maken. Dan staat jouw foto hier mogelijk binnenkort ook tussen! 

Bekijk de vacatures

Vacatures >>

Caline

Admin Support

Caline focust zich op de administratieve ondersteunende kant. Van contractadministratie of het wagenpark tot huisvestingszaken en projectadministratie. Alsof dat nog niet genoeg is zorgt ze er ook voor dat alles voldoet aan de ISO voorwaarden. 

Joep

Quality Engineer

Joep is Quality engineer bij Trivento en gaat geen uitdaging uit de weg. Als consultant houdt hij ervan om enerzijds de software en anderzijds zijn teams zo optimaal mogelijk te laten presteren. Bovendien geniet Joep van geautomatiseerd testen, infrastructuur en verbinden.

Meest recente blogs

Lees blogs

Ruud

Developer / Analist

Ruud is op zoek naar een applicatielandschap en dan het liefst niet zo een die na 5 jaar een 'legacy' is geworden. Ruud maakt kleine oplossingen in een groot en samenhangend applicatie landschap. Daarbij staan semantiek en gebruikerservaring centraal. Ruud werkt mee aan goede oplossingen voor onze klanten.

 

Meest recente blogs

Lees blogs

Vincent

Algemeen directeur

Vincent gelooft in de kracht van een team. Met respect en waardering voor de kracht van ieder teamlid. Een goed team bestaat uit mensen die ongevraagd met elkaar samenwerken en niet stoppen bij team of organisatie. Altijd vanuit het positieve, dat draagt hij uit naar alle Trivento collega's. Zijn motto is daarom ook: 'In een goed team sta je er nooit alleen voor'!

Portret van Vincent

Portret >>

Ramon

Frontend Developer

Ramon heeft ruime ervaring als Frontend Developer. Tijdens de design-sessies denkt hij mee met de klant om zo tot de beste gebruikerservaring te komen. De gebruiker moet altijd centraal staan! Als echte teamplayer wil Ramon in een scrum-team graag op pragmatische wijze meewerken aan waardevolle oplossingen.

Rob

Opdracht- & Fieldmanager

Rob is al sinds het eerste uur betrokkene bij de start van Trivento in 1998. Hij slaat bruggen tussen de generaties X, Y en Z binnen Trivento en zorgt ervoor dat Trivento de software blijft ontwikkelen waar je blij van wordt. Zijn doel bij Trivento is zorgen voor tevreden collega’s en blije opdrachtgevers!

Vincent

Full Stack Developer

Vincent is een backend developer by heart, maar groeit snel door naar een alleskunner. Hij wil altijd leren en doet dat met plezier. Leuk weetje? Vincent beheerst sinds kort de Japanse taal.  En dat kan nog wel eens handig zijn tijdens backcountry powder trips in Hokkaido.

Enrico

Commercieel Directeur

Enrico is verantwoordelijk voor het commerciële succes en de business veranderingen van Trivento. 

Floor

Software Developer

Floor is onze gedreven software ontwikkelaar. Ze heeft al veel ervaring in het bouwen en ontwerpen van business-informatiesystemen. Dat komt goed uit want zowel onze klanten als onze collega's waarderen haar expertises. En met haar persoonlijke werkdoel om klanten blij te maken met nieuwe software zit het ook wel goed. 

Thijs

Software Engineer

Thijs is doelgericht, precies en zoekt altijd naar uitdagingen. Hij heeft veel ervaring opgedaan met zowel in-house projecten maar ook bij onze diverse klanten. Thijs is leergierig, hij wil altijd precies weten hoe en waarom iets werkt. Daarvan profiteert hij direct, want alles wat hij leert past hij direct toe in de praktijk. 

Walter

HR Manager

Walter staat voor dé hechte cultuur binnen Trivento. Een organisatie waar hij collega's met elkaar verbindt en ervoor zorgt dat ze met veel plezier kunnen samenwerken. Walter vindt het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. Daarom wordt hij ook enorm blij als talenten zich binnen Trivento ontwikkelen!
 

Portret van Walter

Portret >>

Machiel

Cloud Engineer

Machiel neemt samen met collega’s verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de producten die worden ontwikkeld. Zijn rol bij het uitwerken en realiseren van het RijksZaak platform, is daarvan een goed voorbeeld. 

Jeroom

Product Owner

Jeroom brengt de verbinding tussen business en developer. Hij haalt de wens van gebruikers boven tafel en vertaalt dit naar realistische oplossingen. Door zijn technische kennis en affiniteit is Jeroom in staat om de business wens goed te vertalen naar input voor de developers. Zo komen we samen tot het beste resultaat. 

Ben

Cloud Engineer

Meest recente blogs

Lees blogs

Mabel

Software Architect

Mabel is stressbestendig. Daarbij heeft ze zowel een analytische blik als een groot inlevingsvermogen. Hierdoor is ze goed in staat om een business vraag te vertalen naar een concrete oplossingen.

Peter

Software Engineer

Bas

Software Engineer

Patrick

ICT Consultant

Patrick vindt dat software engineering begint met het identificeren van de business uitdagingen. Zo weet hij tot de meest optimale oplossing te komen. Patrick zorgt ervoor dat deze oplossing voldoet aan kwaliteit, betrouwbaarheid en uitbreidbaarheid.

Ronald

Cloud Engineer

Ronald ontwerpt en bouwt platformen. Daardoor kunnen ontwikkelaars eenvoudig zelf het beheer uitvoeren. Omdat hij voor kwaliteit gaat zorgt dit voor stabiele platformen. Het RijksZaak platform is daarvan een goed voorbeeld.

Jouw foto hier?

Kom werken bij Trivento!

Wil jij helpen bij het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van specifieke digitale platformen diensten? Check de vacatures en kom kennis maken. Dan staat jouw foto hier mogelijk binnenkort ook tussen! 

Bekijk de vacatures

Vacatures >>

Mathijs

Software Developer

Paul

Software Engineer

Ron

Coding Architect

Ron is een front end lead met een liefde voor het vak én de mensen. Altijd bereid om collega’s te helpen met lastige programmeer-uitdagingen. Door zijn ruime ervaring is Ron in staat om zowel in detail als in grove lijnen het overzicht te bewaren. Naast de technische kennis heeft hij de laatste jaren ook veel ervaring opgedaan als team lead.

Emile

Software Engineer

Patrick

Developer

Marc

Software Developer

Monique

Vibe Manager

Monique regelt, organiseert en ontzorgt. Door haar werk zorgt ze voor de goede "vibe" & fun binnen Trivento! Daarnaast zorgt ze er voor dat de office-zaken geregeld zijn. 

Jelle

Developer

Werner

Scrum Master

Martijn

Software Developer

Portret van Martijn

Portret >>

Corlie

Developer

Corlie is onze pragmatische teamplayer die in complexe omgevingen zorgt dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Het leukste aan zijn werk vindt Corlie om oplossingen te realiseren die van toegevoegde waarde zijn voor de klant. 

Patrick

CTO

Patrick is de CTO en gelooft er sterk in dat de ethische aspecten, als vertrouwen en privacy een steeds belangrijkere plek bij automatisering in nemen

Theo

Informatie Analist

Herbert

Developer

Björn

Software Developer

Portret van Björn

Portret >>

Monique

Online Marketeer

Olaf

Fullstack Developer

Olaf is de full stack developer met inmiddels meer dan 25 jaar ervaring. Moeiteloos schakelt hij tussen front- en backend ontwikkeling. Iets wat goed van pas komt in zijn dagelijkse werkzaamheden als (lead)ontwikkelaar. Olaf is daarmee in staat om complexe technische oplossingen te realiseren! 

Mark

Fullstack Developer

Mark is de man die je altijd wakker mag maken met nieuw over nieuwe gadgets, IoT of nieuwe technologieën. Verder bouwt hij graag mee aan een mooie frontend of de solide backend. 

Paul

Software Developer

Paul is een veelzijdige ontwikkelaar die graag op alle lagen ontwikkelt. Zo realiseert hij goede technische oplossingen voor onze klanten. Paul wil het naadje van de kous weten en stort zich dan ook graag op uitdagende projecten. 

Sebastiaan

Cloud Engineer

Meest recente blogs

Lees blogs

Ruud

Coding Architect

Ruud leert snel en is binnen Trivento bij veel processen betrokken. Dit zorgt ervoor dat hij goed meedenkt over de juiste oplossingen. Het liefst doet Ruud dingen die er echt toe doen voor de klant. Daarnaast houdt hij ervan om samen te werken met collega's. Samen verwezenlijken ze de mooiste software! 

Meest recente blogs

Lees blogs

Bart

Data Engineer

Bart gaat bij Trivento aan de slag om onze datavraagstukken te positioneren. Zo kijkt Bart naar de rol die Trivento gaat spelen bij het oplossen van data gedreven vraagstukken. Als Data Scientist heeft Bart grote enthousiasme voor AI en Machine Learning. Dit wil hij dan ook graag overbrengen op alle collega's. Hij is niet vies van data-invoer of -opschoon werk en krijgt energie van zowel het ontwikkelen van modellen als het in productie brengen ervan.

Victor

Afstudeerder Serverless

Afstudeerder Victor richt zich met zijn onderzoek op Serverless. Hij zoekt uit hoe applicaties ontwikkeld worden. Hij koos voor deze opdracht omdat Serverless de laatste jaren een snelgroeiende technologie is. 

Nick

Software Developer

Nick haalt plezier uit zijn werk. Het begint met een goede en nette code zodat ook de andere mensen precies zien wat er geschreven is. Energie krijgt Nick van discussies over oplossingen, het overdragen van kennis en het samenwerken met teamgenoten om iets ingewikkelds neer te kunnen zetten.

Dennis

Cloud Architect

Dennis is een cloud architect met een passie voor het ontwerpen en ontwikkelen van systemen in de cloud. Met zijn jarenlange ervaring in software engineering en architectuur slaat Dennis bruggen tussen het bedrijf, de techniek en mensen om samen te komen tot oplossingen waar iedereen blij van wordt.  

Nathan

Software Engineer

Nathan deelt graag kennis over technieken met collega’s en staat open voor discussie over de gekozen oplossing. Verder werkt Nathan graag mee aan een opdracht waarmee de nieuwste technologieën en ontwikkelmethodes worden toegepast. Hij heeft de ambitie zich verder te ontwikkelen op het vlak van front-end ontwikkeling.