Software waar je blij van wordt!

Ons doel

Trivento streeft ernaar de komende 5 jaar, 100 miljoen nieuwe mensen een geweldige gebruikerservaring te bieden met behulp van onze software.

Wij bieden software oplossingen die duidelijk maken dat het ook anders kan én anders moet voor een online Customer Experience, die resulteert in blij verraste en terugkerende klanten, bezoekers en gebruikers. Software waar je blij van wordt!

Next Gen Applicaties met een glimlach

Online businessmodellen vragen een non-stop businessproces en 100% beschikbaarheid van technologie. Oftewel een ‘always on’ economy. Always on vraagt om een nieuwe generatie software oplossingen, gebaseerd op een Microservices architectuur en een cloud infrastructuur.

Applicaties en infrastructuur zijn ontworpen voor ‘failure’ in plaats van ontworpen volgens specificaties. Dit noemen we Reactive Software of Microservices Architectuur oplossingen. Reactive applicaties zijn, in onze visie, een must-have voor een onderscheidende Customer Experience. Dat is dan ook de reden dat we Next Gen Webapplicaties realiseren die zijn gebaseerd op deze architectuur principes.

Lees Meer

Big Data wordt Smart Data

Data is het levensbloed van de digitale organisatie. Organisaties zijn echter onvoldoende in staat om grote hoeveelheden data naar kleine stukjes zinvolle informatie (small en smart data) te vertalen, waardoor het potentieel van Big Data, in veel gevallen onbenut blijft.

In de komende jaren gaan we naar output gestuurde end-to-end processen en event-driven software oplossingen. Dit vraagt om een nieuwe manier van data verzamelen en een nieuwe manier van applicaties ontwerpen en realiseren.

Systemen verzamelen niet gewoon data, maar worden ontworpen om de juiste data te kunnen aanleveren – data of event driven noemen we dat. Onze Big Data software draagt hier aan bij door het verzamelen en realtime toegankelijk maken van data. Deze data kan zo worden gebruikt voor het optimaliseren van de Customer Experience.

Lees Meer

Service moet fun zijn

De manier waarop we software realiseren is aan het veranderen als gevolg van de eisen van gebruikers in een ‘always on’ economie. Uiteraard zullen er altijd complexe Enterprise Software oplossingen nodig zijn om organisaties te ondersteunen.

Met de noodzaak om processen meer wendbaar en Customer Friendly te maken ontstaat er echter een duidelijke behoefte aan eenvoudige en modulaire Apps.

Dit speelt zich voor een belangrijk deel af aan de frontend. Dat is wat onze Frontend Solutions oplossingen bijdragen en wat ze onderscheidend maakt. Ook dit vraagt om een nieuwe manier van applicaties ontwerpen en realiseren. Integratie en hergebruik staan aan de basis van elke bouwsteen en het concept van ‘microservices’ maakt het mogelijk om echte modulaire oplossingen of apps te realiseren.

Lees Meer

Waar word jij blij van? Laat het ons weten!