Verhoog flexibiliteit en snelheid met Trivento

Fit-for-purpose oplossingen voor ambitieuze organisaties

Jouw doel is om in jouw vakgebied binnen korte tijd marktleider te zijn of weer te worden. Als ambitieuze gevestigde MBK-organisatie of als start-up met een unieke disruptieve propositie. Je hebt een ondernemende businesspartner nodig die je in snelle stappen helpt naar digitaal leiderschap. Volgens onze opdrachtgevers zijn wij de juiste partij om je te helpen.

 

Grotere MKB organisaties die digitale impact willen maken

In een snel digitaliserende wereld zie je volop kansen voor jouw organisatie. Je wilt differentiëren, terwijl je bestaande business gewoon doorgaat. Je zoekt een partner die thuis is in de dynamiek van jouw business. Een partner die je helpt de eerste logische stappen te zetten.

Wij helpen je met:

 • Pragmatisch vernieuwen
 • Digitale differentiatie
 • Het realiseren van de juiste oplossingen voor jouw kernprocessen

Je wilt relevant blijven in een veranderende wereld, dat betekent dat je snel in moet kunnen spelen op veranderingen. Op veranderingen in de markt, in de wensen van je klanten en veranderingen in partnerships en samenwerkingen. Je realiseert je dat dat aanpassingen vraagt aan je digitale infrastructuur. Tegelijk wil je kosten besparen op je huidige commodity basisstructuur, zodat er ruimte is voor innovatie. 

Wij helpen je inzicht te krijgen in:

 • Hoe je bestaande diensten kunt digitaliseren.
 • Hoe je nieuwe digitale diensten ontwerpt.
 • Hoe je processen vernieuwt en beter op elkaar afstemt.
 • Hoe een digitaal platform je helpt om jezelf stevig te positioneren in het concurrentieveld.
 • Hoe je met jouw producten / diensten digitaal de markt kunt disrupten.

Op weg naar een flexibele schaalbare IT infrastructuur
De bestaande IT basisstructuur is ingericht op de huidige processen in je organisatie. De operatie kost veel tijd en is relatief duur en de systemen zijn weinig flexibel en schaalbaar. Je hebt al eerder geprobeerd om problemen op te lossen met standaard software, maar je kernprocessen blijken te uniek. Wij helpen je de slag te maken naar een flexibele en schaalbare IT infrastructuur, die aansluit bij jouw bedrijfsprocessen nu en in de toekomst.

Dat doen we met kwalitatief uitstekende software, die past bij jouw business doelstellingen. Wij zorgen ervoor dat de kosten van IT in balans zijn met het te verwachten voordeel.

Ambitieuze MKB organisaties Als je een partner zoekt die de dynamiek van een grotere organisatie begrijpt. Die je helpt om logische innovatie stappen te zetten naar oplossingen voor kernprocessen waar geen standaard oplossingen voor zijn.

Vernieuwen binnen een bestaande omgeving

Je staat met je organisatie aan de vooravond van een digitale transformatie of wilt - een deel van - je dienstverlening digitaliseren. Veranderen, versnellen of vernieuwen van een organisatie roept veel vragen op, waar specifieke expertise voor nodig is. 

Wij helpen je met antwoorden op vragen als:

 • Welke impact heeft digitale transformatie op mijn businessmodel?
 • Welke bestaande producten en diensten komen voor digitalisering in aanmerking? Wat moet ik doen om dat te realiseren?  
 • Hoe kan de bestaande backoffice digitale selfservice ondersteunen? Kan dat met de bestaande applicaties en IT leveranciers?
 • Hoe verkort ik de time-to-market voor verschillende processen?
 • Hoe moderniseer ik met zo min mogelijk risico's applicaties?
 • Hoe verlaag ik beheer- en onderhoudskosten van systemen en kan ik toch doorontwikkelen en verbeteren? 
 • Hoe realiseer ik een ecosysteem met relevante partners? 

Gesprek aanvragen?

Onze Adviseur Digitale Platformen Juul Beekers komt graag bij je langs.

Neem hier contact op


 

Voor start-ups Bij start-ups draait het om snelheid en flexibiliteit. Wij helpen je doelgericht IT in te richten in een scherp partnership. Samen komen we verder.

Ambitieuze start-up zoekt scale-up partner

Elke dag neem je besluiten die veel impact hebben. Je moet snel schakelen en stappen zetten. Nu zoek je de juiste technologiepartner die je helpt starten en schalen. Een partner die weet waar jouw dilemma’s liggen en je helpt logische keuzes te maken.

Jij hebt behoefte aan:

 • Een korte time-to-market
 • Flexibele en robuuste oplossingen
 • In no-time een MVP live tegen beperkte kosten
 • Schaalbaarheid van producten en diensten

Na een aantal jaren ervaring als leidinggevende bij een wat grotere organisatie heb je gekozen voor een start-up. Samen wil je de markt disrupten met een unieke propositie of op zijn minst een beetje opschudden. Jij bent eindverantwoordelijk. De propositie is helder en je wilt zo snel mogelijk met een MVP de markt op. Het liefst wil je klein, flexibel beginnen met een beperkt budget. Bij succes wil je product, dienst én je organisatie snel op kunnen schalen, zonder opnieuw te beginnen.

Voor ondersteunende processen kies je SaaS oplossingen. Voor je kernproces bestaat geen standaardoplossing, want die is onderscheidend. Het is van belang dat je de juiste balans vindt tussen flexibiliteit en robuustheid van de software. Natuurlijk wil je het liefst je eigen IT organisatie opstarten. Maar dat is duur, tijdrovend en de juiste mensen zijn lastig te vinden. 

De oplossing is om samen te werken met een pragmatische middelgrote IT partner. Klein genoeg om lean-and-mean ondernemend te zijn, groot genoeg om ervaring te hebben en impact te kunnen maken. Een partner die een PaaS oplossing heeft op basis van marktleidende software, zodat je snel kunt starten, developen, lanceren en schalen. Een partner met een passend netwerk om snel in de breedte of diepte te kunnen schakelen. Een partner die je ontzorgt, waarmee je prettig samenwerkt en goede afspraken mee kunt maken.  

Business naar IT vertalen

Covey: “Efficiëncy is als een ladder op de juiste of snelste manier beklimmen, effectiviteit is de ladder tegen de juiste muur plaatsen.”

Om de ladder tegen de juiste muur te kúnnen plaatsen, is het van belang om een goed beeld te hebben van de business drivers en de invloed daarvan op de bedrijfsvoering. Zo kunnen we passende processen adviseren én de beste software oplossingen realiseren.

Of we de ladder nu samen plaatsen of beklimmen; in een snel veranderende omgeving is het belangrijk om constant focus op de business te hebben. Waar in de ene fase budget en tractie naar de markt leidend zijn, is het in een andere fase de time-to-market van nieuwe functionaliteit. Om altijd zicht te hebben op de mate waarin we processen en fases goed faciliteren, richten we een dashboard in. Dat brengt focus aan en het geeft de drive om constant te verbeteren. 

Ecosysteempartners
Je hebt verschillende expertises nodig om je organisatie op te bouwen. Daarbij moet de inbreng van verschillende partners complementair zijn. Wij hebben veel ervaring in service design en digitale dienst ontwerp. We stellen ons netwerk van ecosysteem partners graag voor je open. Als we dat zo afspreken, mag je ook gebruik maken van ruimte in ons pand. Trivento biedt je (tijdelijk) de beschikking over ruime expertise en de ruimte op gefundeerde keuzes voor de toekomst te maken. 

raymond schneider foodned-1

Raymond Schneider Co-founder Foodned

Trivento is een zeer innovatieve club op het gebied van development met nieuwe technologieën. Wij voelen ons prettig bij Trivento, omdat ze meedenken in het hele proces en niet enkel een klant – leverancier relatie willen.

raymond schneider foodned-1

Sneller en flexibeler. Sprintready binnen een maand

Slimmer, efficiënter en gezekerd in een solide proces

Meer dan waar dan ook: bij een start-up draait het allemaal om snelheid en flexibiliteit. Timing is alles. Wil je snel kunnen schakelen én doelgericht te werk gaan? Wil je binnen een maand nadat we samen starten sprint ready zijn?

Lees verder bij  IT platform ontwerp & realisatie, hoe wij je helpen om snel in de startblokken te komen. 


Wij gaan je helpen

Onze consultants en leadarchitecten zijn doeners op het vlak van digitale transformatie, digitale dienst ontwerp en IT rationalisatie. Dat doen we goed. Veel organisaties gingen je voor.

Onze ecosysteem partners

Wat je mag verwachten met Trivento als partner

Een no-nonsense partner, die op organisatieniveau met je meedenkt. Die goed is in het ontwikkelen van fit-for-purpose oplossingen voor de kernprocessen binnen je organisatie. Een partner, die beschikt over een passend ecosysteem om snel in de breedte en diepte te kunnen schakelen. We bieden totaaloplossingen van hoge kwaliteit. We zijn klein genoeg om op alle niveaus direct te kunnen schakelen. En groot genoeg om onze kwaliteit en continuïteit altijd te waarborgen. We durven ons te committeren aan resultaten en zijn gericht op samenwerken; kortom wij zijn dé partij om succesvol mee te zijn of te worden.

Ingezette technologie waar wij blij van worden

React Angular NodeJs NPM RxJs Ionic SASS material_design rest_json kotlin akka_http Akka SBT Kafka PostgresSQL DynamoDB Cypress,IO Scalatest JEST Gatling Docker Wercker Artifactory Openshift OO & functional es / logstash / beats Kibana Reactive Prometheus Grafana/Graphite AWS Kotlintest Elastic search Cassandra MAVEN Spring Boot AdoptJDK Scala Webpack Yarn Redux Less Java Kinesis/SMS Cucumber Jenkins Gitlab (CI)

Juul Beekers Adviseur Digitale Platformen

Juul Beekers Adviseur Digitale Platformen

Laat hier je
gegevens achter

Juul Beekers neemt contact met je op