Header Flexibiliteit en Snelheid 1560x770

Fit-for-purpose oplossingen voor ambitieuze organisaties

Jouw doel is om in jouw vakgebied binnen korte tijd marktleider te zijn of weer te worden. Als ambitieuze gevestigde MBK-organisatie of als start-up met een unieke disruptieve propositie. Je hebt een ondernemende businesspartner nodig die je in snelle stappen helpt naar digitaal leiderschap. Volgens onze opdrachtgevers zijn wij de juiste partij om je te helpen.

 

Grotere MKB organisaties die digitale impact willen maken

In een snel digitaliserende wereld zie je volop kansen voor jouw organisatie. Je wilt differentiëren, terwijl de bestaande business gewoon doorgaat. Je zoekt een partner die thuis is in de dynamiek van jouw business. Een partner die je helpt de eerste logische stappen te zetten.

Je wilt relevant blijven in een veranderende wereld, dat betekent dat je snel in moet kunnen spelen op veranderingen. Op veranderingen in de markt, in de wensen van je klanten en veranderingen in partnerships en samenwerkingen. Je realiseert je dat dit aanpassingen vraagt aan je digitale infrastructuur. Tegelijkertijd wil je kosten besparen op je huidige commodity basisstructuur, zodat er ruimte is voor innovatie. 

Wij maken impact op jouw digitale transformatie met antwoorden op vragen als:

 • Hoe verlaag ik beheer- en onderhoudskosten van systemen en kan ik toch door ontwikkelen en verbeteren? 
 • Hoe moderniseer ik met zo min mogelijk risico's applicaties?
 • Hoe verkort ik de time-to-market voor verschillende processen?
 • Welke bestaande product- en dienst proposities komen voor digitalisering in aanmerking? Wat moet ik doen om dat te realiseren?  
 • Hoe kan de bestaande backoffice digitale selfservice ondersteunen? Kan dat met de bestaande applicaties en IT leveranciers?
 • Hoe realiseer ik een ecosysteem met relevante partners? 

Als je een partner zoekt die de dynamiek van een grotere organisatie begrijpt.
Die je helpt om logische innovatie stappen te zetten naar oplossingen voor kernprocessen waar geen standaard oplossingen voor zijn.

Gesprek aanvragen?

Onze Adviseur Digitale Platformen Juul Beekers komt graag bij je langs.

Neem hier contact op

Vernieuwen binnen een bestaande omgeving

Wij helpen je met behulp van pressure cookers binnen enkele dagen inzicht te krijgen in:

 • Het beter op elkaar afstemmen, vernieuwen of digitaliseren van bestaande diensten en processen.
 • Hoe je met jouw producten/ diensten ook digitaal de markt kunt disrupten.
 • Jouw mogelijke rol en concurrentievoordeel in de platform economie.

Op weg naar een flexibele schaalbare IT infrastructuur
Jouw bestaande IT basisstructuur is ingericht op de huidige processen in je organisatie. De operatie kost veel tijd, is relatief duur en de systemen zijn weinig flexibel en schaalbaar. Je hebt waarschijnlijk al geprobeerd om legacy software te vervangen door standaard software, maar je differentiërende kernprocessen blijken te uniek en dit wil je graag zo houden. Wij helpen je de slag te maken naar een flexibele en schaalbare IT infrastructuur, die aansluit bij jouw bedrijfsprocessen nu en in de toekomst.

Dat doen we met kwalitatief uitstekende software, die past bij jouw business doelstellingen. Wij zorgen ervoor dat de kosten van IT in balans zijn met het te verwachten voordeel.


 

Voor start-ups Bij start-ups draait het om snelheid en flexibiliteit. Wij helpen je doelgericht IT in te richten in een scherp partnership. Samen komen we verder.

Ambitieuze start-up zoekt scale-up partner

Elke dag neem je besluiten die veel impact hebben. Je moet snel schakelen en stappen zetten. Nu zoek je de juiste partner die je helpt starten en schalen. Een partner die weet waar jouw dilemma’s liggen en je helpt logische keuzes te maken.

Jij hebt behoefte aan:

 • Maximaal resultaat, in een korte time-to-market
 • Flexibele en robuuste oplossingen
 • Schaalbaarheid van producten, diensten en kosten

Na een aantal jaren ervaring als leidinggevende bij een wat grotere organisatie heb je gekozen voor een start-up. Samen wil je de markt disrupten met een unieke propositie of op zijn minst een beetje opschudden. Jij bent eindverantwoordelijk. De propositie is helder en je wilt zo snel mogelijk met een MVP de markt op. Het liefst wil je klein, flexibel beginnen met een beperkt budget. Bij succes wil je product, dienst én je organisatie snel op kunnen schalen, zonder opnieuw te beginnen.

Voor ondersteunende processen kies je SaaS oplossingen. Voor je kernproces bestaat geen standaardoplossing, want die is onderscheidend. Het is van belang dat je de juiste balans vindt tussen flexibiliteit en robuustheid van de software. Natuurlijk wil je het liefst je eigen IT organisatie opstarten. Maar dat is duur, tijdrovend en de juiste mensen zijn lastig te vinden. 

De oplossing is om samen te werken met een pragmatische middelgrote IT partner. Klein genoeg om lean-and-mean ondernemend te zijn, groot genoeg om ervaring te hebben en impact te kunnen maken. Een partner die een PaaS oplossing heeft op basis van marktleidende software, zodat je snel kunt starten, developen, lanceren en schalen. Een partner met een passend netwerk om snel in de breedte of diepte te kunnen schakelen. Een partner die je ontzorgt, waarmee je prettig samenwerkt en goede afspraken mee kunt maken.  

Slimmer, efficiënter en gezekerd in een solide proces

Meer dan waar dan ook: bij een start-up draait het allemaal om snelheid en flexibiliteit. Timing is alles. Wil je snel kunnen schakelen én doelgericht te werk gaan? Wij zorgen dat jij binnen een maand sprint ready bent.

raymond schneider foodned-1

Raymond Schneider Co-founder Foodned

De flexibiliteit, openheid, no-nonsense en kennisniveau van Trivento heeft ons doen besluiten om een meerjarige intensieve relatie aan te gaan en Trivento een zeer strategische rol te geven in de ontwikkeling van Happ. Dit geeft een sterk gevoel van één team en gezamenlijke verantwoordelijkheid.

raymond schneider foodned-1

Ingezette technologie waar wij blij van worden

React Angular NodeJs NPM RxJs Ionic SASS material_design rest_json kotlin akka_http Akka SBT Kafka PostgresSQL DynamoDB Cypress,IO Scalatest JEST Gatling Docker Wercker Artifactory Openshift OO & functional es / logstash / beats Kibana Reactive Prometheus Grafana/Graphite AWS Kotlintest Elastic search Cassandra MAVEN Spring Boot AdoptJDK Scala Webpack Yarn Redux Less Java Kinesis/SMS Cucumber Jenkins Gitlab (CI)

It takes a team

Onze consultants en leadarchitecten zijn doeners op het vlak van digitale transformatie, digitale dienst ontwerp en IT rationalisatie. Dit doen we goed. Veel organisaties gingen je voor.

It takes a team

Onze consultants en leadarchitecten zijn doeners op het vlak van digitale transformatie, digitale dienst ontwerp en IT rationalisatie. Dit doen we goed. Veel organisaties gingen je voor.

Wat je mag verwachten met Trivento als partner

Een no-nonsense partner, die op organisatieniveau met je meedenkt. Die goed is in het ontwikkelen van fit-for-purpose oplossingen voor de kernprocessen binnen je organisatie. Een partner, die beschikt over een passend ecosysteem om snel in de breedte en diepte te kunnen schakelen. We bieden totaaloplossingen van hoge kwaliteit. We zijn klein genoeg om op alle niveaus direct te kunnen schakelen. En groot genoeg om onze kwaliteit en continuïteit altijd te waarborgen. We durven ons te committeren aan resultaten en zijn gericht op samenwerken; kortom wij zijn dé partij om succesvol mee te zijn of te worden.

Onze ecosysteem partners

Je hebt verschillende expertises nodig om je organisatie op te bouwen. Daarbij moet de inbreng van verschillende partners complementair zijn. We stellen ons netwerk van ecosysteem partners graag voor je open.

Juul Beekers Adviseur Digitale Platformen

Juul Beekers Adviseur Digitale Platformen

Laat hier je
gegevens achter

Juul Beekers neemt contact met je op