Header Datagedreven 1560x741

Oplossingen om je business steeds beter datagedreven te laten draaien

Data helpt je met het nemen van beslissingen om je organisatie succesvol te laten zijn. Data wordt pas echt waardevol als het voor je werkt en onderdeel is van je kernproces. Trivento geeft je het inzicht en handvatten, hoe je data voor jouw organisatie kunt laten werken. We gebruiken de modernste technieken en een eigen methode voor domeinanalyse.

Datagedreven business

Krijg grip op je data. Voorkom ruis en gebruik data op een manier die waardevol is voor je organisatie.

Wij helpen je met:

  • Data inzichtelijk en actionable maken
  • Inrichten van data platformen
  • Data inzetten als voorspeller
  • Data transformeren tot driver voor kernprocessen

Grote hoeveelheden data opslaan en verwerken wordt steeds makkelijker. Veel organisaties doen dat dan ook. Belangrijker om te weten is of de data die je verzamelt voldoende bijdraagt aan de businessdoelstellingen. En slim gebruikt wordt om kernprocessen te sturen of ondersteunen. De vraag is of de hoeveelheid data überhaupt begrijpelijk en in de juiste context te plaatsen is.

Meer datagedreven werken vraagt om veranderingen binnen de organisatie. Bijvoorbeeld om het ontwerp van nieuwe digitale diensten, het realiseren van een digitaal platform of onderzoeken of meer samenwerken in ecosystemen mogelijk is. Wij helpen je bij het herinrichten of bijsturen van je organisatie. Dat doen we samen met jou en als het nodig is met hulp van onze ecosysteem partners . 

TrynkeTrivento-1

Onze samenwerking is te omschrijven als no-nonsense, praktisch, constructief, snel en vooral heel open en prettig.

Trynke de Jong Projectmanager Lifelines

TrynkeTrivento-1

Wij realiseren jouw dataplatform

Gebruik je data om tot nieuwe inzichten te komen en laat data je kernprocessen sturen, voorspellen en automatiseren.

Wij helpen je met:

  • Domeinanalyse & architectuur
  • Data mapping & integratie
  • Predictive analytics
  • Machine learning/ AI
  • Stuurinformatie

Onze ervaring is dat meer data vaak leidt tot meer ruis dan tot relevante, inzetbare  informatie. Dat voorkom je met een goede domeinanalyse.

Wij maken gebruik van een vernieuwende methode voor domeinanalyse. Daarnaast gebruiken we de modernste technieken op het gebied van machine learning, big data en data science. Met onze aanpak krijg je inzicht in de kwaliteit van de data en de beperkingen ten aanzien van de bruikbaarheid. Met de informatie creëren we strategieën, waarmee de data proactief opgeschoond en verrijkt wordt. Zo krijgt je data een betere kwaliteit én meer waarde. Voor jou wordt het een stuk makkelijker om de juiste beslissingen te nemen. 

Apollo PaaS
We helpen je versnellen door ons eigen PaaS platform in te zetten. Dit platform is ingericht op basis van AWS en Openshift (Redhat), vormt een robuuste basis voor jouw dataplatform en is het fundament voor de meeste opdrachtgevers van Trivento.

Binnen een maand realiseren we een tastbaar resultaat voor jouw datagedreven organisatie. 

Data gedreven business binnen een maand

voor € 20.000,-

Data quick scan, met als resultaat een blueprint prototype platform dat de stap richting een datagedreven business vormt.

It takes a team

Jij en wij. We zijn een team. Door onze kennis bij elkaar te brengen ontstaat er iets dat niet alleen groter is, maar ook slimmer, beter doordacht. Technologie helpt ons daarin, maar het echte werk komt van mensen.

It takes a team

Jij en wij. We zijn een team. Door onze kennis bij elkaar te brengen ontstaat er iets dat niet alleen groter is, maar ook slimmer, beter doordacht. Technologie helpt ons daarin, maar het echte werk komt van mensen.

 

Technologie waar wij blij van worden

R Python Keras Tensorflow Elastic search Amazon Sagemaker PostgresSQL DynamoDB MongoDB Apache Spark

Juul Beekers Adviseur Digitale Platformen

Juul Beekers Adviseur Digitale Platformen

Laat hier je
gegevens achter

Juul Beekers neemt contact met je op