Cloud infrastructuur met Amazon Web Services

Trivento is trotse Consulting Partner en Channel Reseller Partner van Amazon Web Services (AWS)! Met AWS biedt Trivento de mogelijkheid om flexibele en elastisch schaalbare software oplossingen te realiseren op een robuuste, pay as you go, cloud infrastructuur.

Een cloud infrastructuur biedt een noodzakelijke basis voor de schaalbaarheid en robuustheid van Microservices oplossingen en Reactive API’s. AWS hanteert een ‘pay as you go’ model en is in combinatie met genoemde eigenschappen een aantrekkelijke oplossing voor zowel business owners als ontwikkelaars. Geen upfront investeringen en geen tijdverlies met het beheer van infrastructuur!

De samenwerking met AWS is gebaseerd op de visie van Trivento op een digitale platform economy. Daarin is een cloud infrastructuur van AWS de basis om te komen tot onderscheidende, schaalbare en flexibele online dienstverlening.

Snelheid, schaalbaarheid en een korte time to market zonder upfront investeringen in hard- en software licenties. Zo bouw je met maximale snelheid aan de digitale toekomst van jouw organisatie!

Een AWS cloudoplossing biedt voordelen als:

  • Het direct tot je beschikking hebben van infrastructuur en ontwikkelplatformen om te kunnen experimenteren, MVP’s te bouwen, waarbij de infrastructuur en het platform net zo snel en eenvoudig weer kunnen worden opgeruimd
  • Elastisch schaalbare oplossingen realiseren, zonder upfront investeringen en zonder beperkingen in capaciteit;
  • Het niet zelf operationeel hoeven hebben van een (private cloud) infrastructuur.

Marktleider in cloud

AWS is wereldwijd marktleider op het gebied van cloud services platformen. Door een breed scala aan software en services die AWS platform biedt – maar vooral door de know-how die ze sinds 2005 hebben opgebouwd – beheren ze een public cloud van ongekende omvang.

AWS beheert dan ook een cloud infrastructuur waar oplossingen als Redhat OpenShift en Salesforce op draaien. AWS wordt daarnaast gebruikt door organisaties als Netflix, Spotify en AirBnB.

De cloudoplossing van AWS

Trivento biedt met AWS een oplossing voor schaalbare cloudinfrastructuur op basis van on demand computing power (EC2). EC2 (Elastic Compute Cloud) levert ‘on demand’ de benodigde rekenkracht (hardware) voor het runnen van software applicaties. Daarnaast biedt Trivento de mogelijkheid van opslagcapaciteit of storage met AWS S3 (Simple Storage Service).

Er kan naast cloud infrastructuur ook gebruik gemaakt worden van cloud-based AWS oplossingen voor analytics, networking, mobility, development, IoT, security en cloudmanagement. Deze producten kun je inzetten als losse modules en deze helpen een organisatie sneller en veiliger te vernieuwen met lagere IT kosten.

Wat is onze visie op de samenwerking met AWS?

In het kader van de digitale transformatie willen wij met het AWS partnership onze klanten, nu en in de toekomst, nog beter helpen met het realiseren van hun ambitieuze doelstellingen. Met eigenschappen als snelheid, efficiency en korte time to market maken organisaties het verschil in een digital platform economy. Cloud infrastructuur is hierin een cruciaal basiscomponent, die we met het AWS platform uitstekend kunnen invullen.

Start nu met cloud!

Wil je meer weten over de oplossingen die Trivento met AWS kan bieden voor jouw organisatie? Met de hulp van Trivento Certified AWS Solution architects kunnen de mogelijkheden voor jouw organisatie in kaart worden gebracht. Voor een eerste indicatie van de mogelijke besparing van een elastische AWS cloud infrastructuur voor jouw organisatie kun je gebruik maken van de online AWS Total Cost of Ownership (TCO) Calculator.

> ga naar de AWS TCO calculator

Trivento is gecertificeerd consulting partner en Channel partner van Amazon Web Services:

    Wij adviseren jou graag, in een vrijblijvend consult, wat AWS voor jouw organisatie kan betekenen. Neem contact met ons op zodat we je meer kunnen vertellen!

    Waar word jij blij van? Laat het ons weten!