Het Lightbend Reactive Software Platform

Trivento is consulting partner van Lightbend. Met het Lightbend Reactive Platform (Akka, Play, Scala) realiseren we Reactive Software oplossingen. Het is de organisatie achter het “Reactive Application Development Platform”.

Lightbend is een nieuwe generatie Software platform waarmee Next Generation Software oplossingen gerealiseerd worden. Een nieuwe en innovatieve toekomst, met Software oplossingen waarmee we tegemoet komen aan de uitdagende eisen die de eindgebruiker tegenwoordig stelt en de dynamiek van online businessmodellen.

Daarbij speelt het thema Customer Experience de komende jaren een cruciale rol. De grote uitdaging is om je gebruikers, klanten echt centraal te stellen en zo online de ultieme Customer Experience te bieden waarmee je ze blijvend aan je weet te binden.

Het Lightbend Reactive Platform is gebaseerd op Akka, Play en Scala.

  • Akka is een toolkit & runtime oplossing voor het bouwen van gelijktijdige, fouttolerante, & gedistribueerde event-driven Apps die zijn gebaseerd op een microservices architectuur.
  • Play Framework maakt het makkelijk om snelle, schaalbare en realtime web applicaties te maken met Java & Scala.
  • Scala is een flexibele programmeertaal die aspecten van object georiënteerde & functionele talen integreert.

Waarom werkt Trivento met Lightbend?

  • Het is dé leverancier van ’s werelds meest toonaangevende Reactive Software platform.
  • Inmiddels maken er 4,1 miljard mensen gebruik van het Lightbend Reactive platform, van Internet of Things toepassingen tot en met applicaties op het gebied van Social en Finance
  • Onze opdrachtgevers maken gebruik van het Reactive Platform om grote gebruikersaantallen aan te kunnen en om een voorsprong te behouden op de concurrentie.
  • Het platform faciliteert een nieuwe generatie van high-performance web- en mobiele toepassingen. Met Lightbend bouwen we software waar je (eind) gebruikers blij van worden.

Bij Trivento hebben wij de overtuiging dat het platform voorziet in behoeftes en mogelijkheden die ontstaan als gevolg van trends als Big Data, Cloud en Mobile. We zijn dan ook trots op ons partnership en op de software oplossingen die we met het platform realiseren. Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden van het Lightbend platform verwijzen we je graag door de case over wehkamp. Wil je meer informatie over Lightbend of over onze Reactive Software oplossingen? Neem dan contact met ons op!

Bekijk de website van Lightbend.

Waar word jij blij van? Laat het ons weten!