Red Hat JBoss Middleware

Om een ultieme Customer Experience te bereiken, is het vaak noodzakelijk dat systemen en applicaties met elkaar geïntegreerd moeten worden. Denk aan ‘back office’ informatie die in portal omgevingen getoond en aangepast moet kunnen worden. Zoals de polis informatie van een klant, zijn/haar abonnement gegevens of een overzicht van bestellingen. Wij hebben gekozen voor de integratie producten van Red Hat JBoss.

Trivento is Advanced Businesspartner van Red Hat. Red Hat JBoss Middleware is een verzameling van producten die organisaties helpt om slimmer en sneller te innoveren. Middleware is een tussenlaag van Software die applicaties laten communiceren met tussenliggende systemen. De keuze voor Red Hat JBoss is gebaseerd op de innovatie kracht van de Open Source community en gunstige prijs/kwaliteit verhouding.

Red Hat JBoss Data Virtualisatie

Middels Data Virtualisatie combineer je data zodat je over één virtuele database beschikt om zo nieuwe en waardevolle inzichten te creëren. Lees hier alles over onze Red Hat Data Virtualisatie oplossing.

Red Hat JBoss Fuse

Dit is een flexibele Enterprise Service Bus, waarmee je effectief en kosten efficiënt applicaties, data en apparaten kunt integreren.

Red Hat JBoss Enterprise Application Platform

Middels dit Open Source platform is het mogelijk om op een snelle manier applicaties te ontwikkelen en te deployen. In de cloud, on-premise of in virtuele omgevingen.

Voordelen van Red Hat JBoss EAP:

  • Versnel je time-to-market
  • Snelle oplevering door DevOps
  • Makkelijke integratie met bestaande tools en technologie
  • Ontwikkeling en oplevering in de cloud
  • Stabiel, betrouwbaar en veilig

Voordelen van Red Hat JBoss Fuse ESB:

  • Real-time integratie
  • Verlaag je Total Cost of Ownership
  • Makkelijk en snel deployen via Apache Camel

Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden van Red Hat JBoss, verwijzen we je graag door naar de case over de Nationale Postcode Loterij. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen met onze Red Hat oplossingen? Neem dan contact met ons op!

Bekijk de website van Redhat.

Waar word jij blij van? Laat het ons weten!