Skip to content

Ik wil een passende applicatie die mijn unieke kernproces beter ondersteunt

De kernprocessen in jouw organisatie zijn uniek. Standaard (ERP) oplossingen zijn er niet of helpen je niet voldoende. Je maatwerkoplossing is verouderd, duur in beheer en onderhoud of zorgt zelfs voor fouten, die je business vertragen. Kortom; je IT of een deel daarvan is aan modernisering toe. Jij wilt een passende moderne applicatie, die je unieke kernprocessen optimaal ondersteunt. Tegelijkertijd wil je dat integratie met andere oplossingen in je IT-landschap eenvoudig mogelijk is. En dat je oplossing flexibel, beheer- en beheersbaar én schaalbaar is. Wij helpen je met een software-oplossing die bij jouw organisatie en processen past. Standaard waar mogelijk, op maat gemaakt waar nodig.

Hoe uniek is jouw proces eigenlijk?

Voor processen die voor jouw organisatie uniek zijn, zijn misschien (deels) oplossingen in de markt. Tenminste dat is onze ervaring. De vraag is of je jouw kernprocessen hierin kwijt kunt en op welke vlakken je concessies moet doen om binnen de kaders van het standaardpakket of low-code platform te passen. Daarom vinden we het belangrijk om, voordat we beginnen met een project, precies te weten voor welke uitdaging je een oplossing zoekt.

Gezamenlijke eerste stap

We willen weten hoe je kernprocessen eruit zien, hoe ze intern en extern aansluiten en hoe ze met IT ondersteund worden. En ook wat de toekomstverwachting van deze processen binnen het landschap is. Onze overtuiging is dat we alleen de beste oplossing kunnen adviseren en ontwikkelen, als het antwoord op de vraag achter de vraag helder is. Onze eerste gezamenlijke stap bestaat dus vrijwel altijd uit een pragmatisch voortraject waarin we in workshop- en/of deskresearch sessies de vraag helder krijgen. Want een vertrekpunt definiëren kun je maar één keer echt goed doen. Dat geldt trouwens ook voor de keuze van een technologiepartner die bij je past.  

 

 

Hoe ziet jouw oplossing eruit?

Gaan we nieuwe software voor je ontwikkelen of bestaande applicaties vernieuwen? Het unieke karakter van je kernproces, de kritieke waarde daarvan en de business doelstellingen bepalen grotendeels hoe je oplossing eruit gaat zien.

Voor het College voor toelating van gewasbeschermingsmiddelen en biociden (Ctgb) bijvoorbeeld, was het belangrijk dat gebruikers altijd toegang hebben tot realtime informatievoorziening. Om dit te realiseren moest de Middelen Stoffen Toelating (MST) applicatie verbeterd worden. Bekijk de businesscase en ontdek meer over de oplossing die we realiseerden. 

 

ctgb

Wat relaties over ons zeggen:

Projectleider Ctgb

“Trivento zorgde ervoor dat de MST applicatie en API, de processen en medewerkers nu veel beter ondersteund worden én makkelijker te onderhouden zijn. Dat is een meerwaarde voor ons en onze stakeholders. In de tijd dat we nu samenwerken, heeft Trivento nieuwe technologieën geïntroduceerd en geïmplementeerd.”

We leren je graag kennen

Samen kunnen we immense uitdagingen aan.
we denken graag met je mee

Standaard waar het kan, maatwerk waar nodig

Om tot passende oplossingen te komen hebben we een gelaagde aanpak, waarin ons startpunt het MACH principe (Microservices-based, API-first, Cloud-native, Headless) is. Dit principe challengen we uiteraard op basis van de context en situatie van onze opdrachtgever (onze seniors kunnen goed beargumenteren waarom je hier soms toch beter van af kunt wijken).

Het resultaat is een fit-for-purpose oplossing. Zo standaard als mogelijk, met slim maatwerk waar nodig. Vanuit ons lifecycle management, refactoren we de omgeving steeds meer naar zo cloud-native als mogelijk.

  • We zien dat de toekomst van IT cloud- en serverless is. (zéker voor standaard processen). Waar mogelijk, kiezen we dus voor serverless componenten.
  • In veel situaties kan een applicatie nog niet front- to- back serverless geassembleerd worden. We beoordelen of er SaaS puntoplossingen (standaarden) in de markt zijn die we op basis van slimme API’s kunnen integreren.
  • De unieke processen (processen waar geen standaard oplossing voor is) blijven over. We ontwikkelen slimme maatwerk software (componenten) om het totaal werkend te krijgen.

Van IT leverancier naar technologiepartner

Sinds 2005 bouwen we voor De Goede Doelen Loterijen systemen die de hele backoffice van de loterijen ondersteunen. Allereerst hebben we een monoliet ERP ontwikkeld, deze hebben we gerefactored naar een microservice applicatie in AWS en momenteel refactoren we op basis van businesscase componenten naar cloud-native (serverless) componenten om de cloud kosten te verminderen.

 

Goede Doelen Loterijen case goed geld gala

Daarom Trivento

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en vernieuwen van software applicaties die unieke kernprocessen ondersteunen. Onze opdrachtgevers bestaan uit grotere MKB bedrijven en scale-ups (die hebben bijna altijd unieke processen). Changemakers die hun concurrentie een stap voor willen blijven en kansen zien in het gebruik van nieuwe technologieën die processen ondersteunen en de business helpen versnellen. Meer weten over hoe wij je helpen je unieke processen te ondersteunen? Neem contact op.

robbert Trivento website

Robbert Kooij

Business Development Manager

Zet de volgende stap

In 15 minuten help ik je inschatten of wij relevante waarde kunnen toevoegen op jouw uitdaging.

Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op.