Privacy statement

Trivento vindt de privacy van jou en de bezoekers van haar online omgevingen belangrijk en respecteert deze. Trivento zorgt ervoor dat jouw (persoonlijke) informatie, die je via onze online kanalen verschaft, te allen tijde vertrouwelijk wordt behandeld. De (persoons)gegevens die wij van jou verwerken, zijn altijd in overeenstemming met de eisen die de wet stelt aan gegevensverwerking.

 

Hoe wij persoonlijke gegevens verzamelen en gebruiken

De persoonsgegevens die wij ontvangen worden door Trivento verwerkt voor het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten voor (digital) marketing en analytische diensten en het beheren en uitbreiden van commerciële relaties middels het bouwen aan het klantenbestand. Wij gebruiken Gravityforms voor het verzamelen en de marketing automation tool Hubspot voor het verzamelen en verwerken van de gegevens die via formulieren worden ingevuld. Het niet verstrekken van deze gegevens zorgt ervoor dat Trivento een volledige optimale websitebeleving jou niet kan garanderen, geen contact met je kan opnemen en jou geen informatie over onze diensten en activiteiten kan verstrekken.

De gegevens die jij toegestuurd via een e-mail of in een contact-, contentdownload-, sollicitatie-, of nieuwsbriefaanmeldingsformulier worden op de website bewaard zolang de afhandeling van de aanvraag of inhoud hierom vraagt.

Dit zijn de bewaartermijnen:

Type gegevens Bewaartermijn
Contactformulier Max. 4 jaar
Sollicitatieformulier Max. 1 jaar
Nieuwsbrief formulier Tot het moment van uitschrijven voor desbetreffende nieuwsbrief.
Aanvraag via e-mail Max. 4 jaar
Overige formulieren Max. 4 jaar
Klantgegevens* Max. 7 jaar

*met inbegrip van de gegevens verzonden via bovenstaande methoden, doch uitsluitend indien er sprake is van een commerciële relatie  

Hoe wij jouw gegevens beveiligen

Wij versleutelen alle gegevens die jij via de online kanalen met Trivento deelt met een SSL beveiliging op basis van een HTTPS protocol. Deze data wordt opgeslagen in de database van het CRM-systeem van Trivento. Deze data wordt conform de wetgeving en de ISO27001 norm opgeslagen.

 

Google, Google Analytics en privacy-vriendelijkheid

Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google, te lezen in Amendement gegevensverwerking. De statistische gegevens van Trivento die verwerkt worden worden door Google worden overgebracht en opgeslagen op servers in Europa en de Verenigde Staten van Amerika.

De algemene bezoekgegevens die Google Analytics verzamelt van deze website, kunnen in Google Analytics door Trivento gebruikt worden voor statistische analyses van het bezoek- en klikgedrag op de website van Trivento. Met deze gegevens optimaliseert Trivento haar werking van de website, worden er door Google Analytics rapporten aan Trivento verstrekt en kan Trivento de effectiviteit van de Google Adwords campagnes sturen en meten. Trivento heeft geen invloed op, als Google er wettelijk toe verplicht wordt, deze gegevens en informatie aan derden te verschaffen. Trivento verstrekt geen verzamelde gegevens aan derden.

Wij hebben in Google Analytics alle IP-adressen geanonimiseerd en versturen alle bezoekgegevens over een beveiligde verbinding. Dit betekent dat wij nooit jouw gegevens kunnen herleiden naar jou als persoon of individu. Pas op het moment dat je een formulier op de website van Trivento invult, en je je hiermee als persoon identificeert, kunnen wij jouw gegevens koppelen aan jouw bezoekgedrag in Google Analytics. Voor meer informatie over het privacybeleid van Google en van Google Analytics verwijzen wij je naar haar eigen informatiekanalen. Lees ook meer over hoe Google voldoet aan de GDPR/AVG en databescherming:

 

Sociale netwerken en privacy

Op deze website zijn links opgenomen om pagina’s, berichten of meldingen te kunnen promoten of te delen op sociale netwerken als Facebook, LinkedIn en Twitter. Deze functionaliteit wordt aangeleverd door Facebook, LinkedIn en Twitter. Deze code plaatst een cookie (zie cookiebot). Lees voor meer informatie hierover de privacyverklaring van Facebook, LinkedIn en Twitter.

 

Blogupdates en e-mailmarketing

Wij zenden regelmatig een blogupdate uit naar onze trouwe abonnees die op de hoogte willen blijven van informatie over digitale transformatie, technologie en de oplossingen en events van Trivento. Elke abonnee heeft expliciete toestemming gegeven om met zijn e-mailadres aan de database toegevoegd te worden en hiermee abonnee te worden van de blogupdate. Onderaan elke blogupdate en aan andere Trivento gerelateerde e-mails, bevindt zich een link waarmee je je kunt afmelden van deze e-mails. Tot die tijd worden de persoonsgegevens van de abonnee bewaard in de database. De gegevens in deze database worden niet aan derden verstrekt of voor andere doeleinden gebruikt dan e-mails van Trivento.

 

Profilering en (re-)marketinglijsten

Op de website worden met (re-)marketinglijsten profielen aangemaakt op basis van bezoekersgedrag. Hiermee kunnen wij bezoekers van deze website relevante advertenties, die aansluiten bij eerder bezoekgedrag, op andere websites tonen. Hiervoor zijn speciale (re-)marketingcookies van kracht. Deze bezoekgegevens zijn verder niet te terug te leiden naar een specifiek persoon.

 

Verwerkersovereenkomsten met Trivento

Wij hebben een verwerkersovereenkomst getekend met de bedrijven die gegevens van en met ons verwerken. We hebben in deze overeenkomst vastgelegd waar deze verwerkers de persoonsgegevens voor mogen gebruiken, waar deze moeten worden opgeslagen, welke eisen wij stellen aan de vertrouwelijkheidsovereenkomst en welke veiligheidseisen Trivento aan deze gegevens stelt. Voor de partijen waarmee wij geen noodzakelijke verwerkersovereenkomst, verwijzen wij graag naar de privacy statement van desbetreffende partijen.

 

Waarom wij cookies gebruiken

Trivento maakt gebruik van cookies. Onze noodzakelijke en statistische cookies verzamelen geen persoonsgegevens van jou, maar helpen ons de site te verbeteren en om ons geanonimiseerde websiteverkeer te analyseren. De overige cookies gebruiken we om de content en advertenties te personaliseren en om functies voor social media aan te bieden.

Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken.

Volgens de wet mogen wij cookies op uw apparaat opslaan als ze strikt noodzakelijk zijn voor het gebruik van de site. Voor alle andere soorten cookies hebben we uw toestemming nodig.

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven.

Cookieverklaring laatst bijgewerkt op 8/22/20 door Cookiebot:

Noodzakelijk (6)

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Naam Aanbieder Doel Verval termijn Type
__cfruid Codepen Deze cookie maakt deel uit van de diensten die worden aangeboden door Cloudflare - inclusief taakverdeling, levering van website-inhoud en leveren van een DNS-verbinding voor website-exploitanten. Session HTTP Cookie
_ga Trivento Registreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt. 2 jaar HTTP Cookie
_gat Trivento Gebruikt door Google Analytics om verzoeksnelheid te vertragen 1 dag HTTP Cookie
_gid Trivento Registreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt. 1 dag HTTP Cookie
CookieConsent Cookiebot Slaat de cookiestatus van de gebruiker op voor het huidige domein 1 jaar HTTP Cookie
local_storage_support_test Twitter De cookie wordt gebruikt in samenhang met de lokale opslagfunctie in de browser. Met deze functie kan de website sneller laden door bepaalde procedures vooraf in te laden. Persistent HTML Local Storage

Voorkeuren (2)

Voorkeurscookies zorgen ervoor dat een website informatie kan onthouden die van invloed is op het gedrag en de vormgeving van de website, zoals de taal van uw voorkeur of de regio waar u woont.

Naam Aanbieder Doel Verval termijn Type
lang [x2] LinkedIn Onthoudt de door de gebruiker geselecteerde taalversie van een website Session HTTP Cookie

Statistieken (3)

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Naam Aanbieder Doel Verval termijn Type
_hjAbsoluteSessionInProgress Hotjar Deze cookie wordt gebruikt om bij te houden hoe vaak een website door verschillende bezoekers wordt bezocht – dit wordt gedaan door de bezoeker een willekeurige ID toe te wijzen, zodat dezelfde bezoeker niet twee keer wordt geteld. 1 dag HTTP Cookie
_hjid Hotjar Stelt een unieke ID in voor de sessie. Hierdoor kan de website voor statistische doeleinden gegevens over bezoekersgedrag verkrijgen. Persistent HTML Local Storage
collect Google Gebruikt om gegevens naar Google Analytics te verzenden over het apparaat en het gedrag van de bezoeker. Traceert de bezoeker op verschillende apparaten en marketingkanalen. Session Pixel Tracker

Marketing (16)

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.

Naam Aanbieder Doel Verval termijn Type
__hssc Trivento Verzamelt statistische gegevens met betrekking tot de websitebezoeken van de gebruiker, zoals het aantal bezoeken, de gemiddelde tijd die op de website is doorgebracht en welke pagina's zijn geladen. Het doel is om de gebruikers van de website te segmenteren op basis van factoren zoals demografie en geografische locatie, zodat media- en marketingbureaus hun doelgroepen kunnen structureren en begrijpen om aangepaste online advertenties mogelijk te maken. 1 dag HTTP Cookie
__hssrc Trivento In afwachting Session HTTP Cookie
__hstc Trivento Verzamelt statistische gegevens met betrekking tot de websitebezoeken van de gebruiker, zoals het aantal bezoeken, de gemiddelde tijd die op de website is doorgebracht en welke pagina's zijn geladen. Het doel is om de gebruikers van de website te segmenteren op basis van factoren zoals demografie en geografische locatie, zodat media- en marketingbureaus hun doelgroepen kunnen structureren en begrijpen om aangepaste online advertenties mogelijk te maken. 1 jaar HTTP Cookie
__ptq.gif Hubspot Sends data to the marketing platform Hubspot about the visitor's device and behaviour. Tracks the visitor across devices and marketing channels. Session Pixel Tracker
__widgetsettings Twitter Verzamelt gegevens over gedrag en interactie van bezoekers - Dit wordt gebruikt om de website te optimaliseren en om advertenties op de website relevanter te maken. Persistent HTML Local Storage
_fbp Trivento Gebruikt door Facebook om een reeks advertentieproducten te leveren, zoals realtime bieden van externe adverteerders. 3 maanden HTTP Cookie
bcookie LinkedIn Gebruikt door de sociale netwerkdienst, LinkedIn, voor het volgen van het gebruik van embedded services. 2 jaar HTTP Cookie
bscookie LinkedIn Gebruikt door de sociale netwerkdienst, LinkedIn, voor het volgen van het gebruik van embedded services. 2 jaar HTTP Cookie
embed/v3/counters.gif Hubspot Verzamelt informatie over gebruikersvoorkeuren en/of interactie met inhoud van webcampagnes- Dit wordt gebruikt op het CRM-campagneplatform dat eigenaren van websites gebruiken voor het promoten van evenementen of producten. Session Pixel Tracker
fr Facebook Gebruikt door Facebook om een reeks advertentieproducten te leveren, zoals realtime bieden van externe adverteerders. 3 maanden HTTP Cookie
hubspotutk Trivento Keeps track of a visitor's identity. This cookie is passed to the marketing platform HubSpot on form submission and used when de-duplicating contacts. 1 jaar HTTP Cookie
lidc LinkedIn Gebruikt door de sociale netwerkdienst, LinkedIn, voor het volgen van het gebruik van embedded services. 1 dag HTTP Cookie
lissc LinkedIn Gebruikt door de sociale netwerkdienst, LinkedIn, voor het volgen van het gebruik van embedded services. 1 jaar HTTP Cookie
personalization_id Twitter Deze cookie wordt ingesteld door Twitter - Met de cookie kan de bezoeker inhoud van de website delen op zijn Twitter-profiel. 2 jaar HTTP Cookie
tr Facebook Gebruikt door Facebook om een reeks advertentieproducten te leveren, zoals realtime bieden van externe adverteerders. Session Pixel Tracker
UserMatchHistory LinkedIn Gebruikt om bezoekers op meerdere websites te volgen, om relevante advertenties te presenteren op basis van de voorkeuren van de bezoeker. 29 dagen HTTP Cookie

Niet geclassificeerd (2)

Niet-geclassificeerde cookies zijn cookies die we nog aan het classificeren zijn, samen met de aanbieders van afzonderlijke cookies.

Naam Aanbieder Doel Verval termijn Type
_hjIncludedInPageviewSample Hotjar In afwachting 1 dag HTML Local Storage
codepen_session Codepen In afwachting 29 dagen HTTP Cookie

 

Inzage in persoonlijke gegevens, correctie en verwijdering van gegevens

Je hebt te allen tijde recht om jouw persoonlijke gegevens in te zien die wij in ons bezit hebben indien je een relatie met ons bedrijf hebt. Om deze gegevens in te zien kun je een schriftelijk verzoek indienen. Mochten deze verstrekte gegevens onjuistheden bevatten, mag je ons schriftelijk verzoeken deze persoonlijke gegevens te laten wijzigen of verwijderen. Je kan altijd de voorkeuren wijzigen die je hebt gegeven voor cookies. Als je niet meer wilt worden benaderd (post of e-mailcommunicatie) met informatie van Trivento kun je een verzoek voor complete verwijdering uit onze database indienen. Trivento zal zo snel mogelijk jouw bezwaar behandelen, maar in ieder geval streven binnen 4 weken het verzoek behandeld te hebben. Stuur jouw bezwaar naar:

Trivento BV
t.a.v. dhr. P. Lanters
Ruimtevaart 26
3824 MX Amersfoort
of e-mail jouw verzoek naar: administratie@trivento.nl

Mocht je bezwaar willen maken tegen (onderdelen van) dit privacy statement van Trivento, dan heb je de mogelijkheid tot het indienen van dit bezwaar bij de Autoriteit Persoonsgegevens:
Autoriteit Persoonsgegevens
Postbus 93374
2509 AJ DEN HAAG

 

Aanpassen van het privacy statement

Trivento behoudt zich te allen tijde het recht om dit privacy statement aan te passen. De wijzigingen in dit privacy statement zullen op deze website worden gepubliceerd.

 

Disclaimer van trivento.nl

Trivento ontwikkelt en onderhoudt deze website met grootst mogelijke zorgvuldigheid, er bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie niet meer juist is na verloop van tijd. Trivento BV aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van alle activiteiten die worden ondernomen op basis van de informatie zoals verstrekt op deze website. Aan de inhoud van de website kan geen verplichting van Trivento worden ontleend, een uitzondering hierop zijn de gevallen waarbij er een schriftelijke overeenkomst is opgesteld tussen partijen.

 

Verwijzingen van derden

Bepaalde verwijzingen op deze website voeren naar informatiebronnen die door derden worden onderhouden. Trivento draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de juistheid of enig ander aspect van deze informatiebronnen.

 

Auteursrecht

Op al het aanwezige content op deze website berust auteursrecht bij Trivento BV.  Als dit anders is vermeld, wordt dit door middel van bronverwijzingen kenbaar gemaakt. Niets uit de teksten of grafische uitingen van deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins hetgeen van toepassing is op de gehele of gedeeltelijke bewerking, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Trivento BV.

 

Algemene Voorwaarden

Trivento BV is geregistreerd in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder inschrijvingsnummer 08180661. Op de dienstverlening van Trivento BV zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder voornoemd inschrijvingsnummer. De voorwaarden kunnen op aanvraag kosteloos worden toegezonden.