Skip to content

Samen kunnen we immense uitdagingen aan

Laten we starten.
En ontdekken hoe sterk we samen zijn.

Al meer dan 20 jaar bewijzen we dat wij voor onze relaties het verschil maken.

Van nature slaan wij bruggen tussen business, expertise en technologie. Dit doen we met veel plezier en dat zie je terug in de resultaten die we met onze partners halen.

Trivento helpt organisaties die in netwerken en ecosystemen willen samenwerken door hun business uitdagingen op te lossen met de juiste technologie. Wij geloven dat dit alleen werkt in gelijkwaardige, intensieve en langdurige samenwerkingen. Op alle niveaus, van organisatieniveau tot de techniek.

 

Onze relaties:

Wij willen onze samenwerkingspartners boeien en binden door elkaar te blijven inspireren. Niet door een lock-in te creëren. We willen samen impact maken. 

Wij hebben verschillende opdrachtgevers die al tussen de 10 en 17 jaar met ons samenwerken. We zijn trots op het vertrouwen dat we krijgen en de resultaten die we samen behalen. Van strategische processen tot aan de dagelijkse development. Wij helpen de dynamiek van organisaties uit te nutten. Met technische expertise en toewijding aan de ambitie. 

Een mooi voorbeeld daarvan is de samenwerking met FWG Progressional People. Waar we ooit begonnen als IT leverancier, werken we nu samen aan marktproposities en denken we in joint-ventures. Die drive hebben we in al onze relaties. We besteden al in het voortraject aandacht aan de potentie van de relatie. En bekijken de mogelijkheden tot doorontwikkeling naar een digitaal ecosysteem op de langere termijn. 

 

 

Michel Vermeulen-10 vierkant

Wat relaties over ons zeggen

Michel Vermeulen - IT manager
BookSpot

"Trivento zet grote complexiteit om naar gebruiksvriendelijke software. Daarom hebben we voor hun oplossingen gekozen!"

Ook zijn wij trots op onze andere relaties:

Onze businesspartners

Als je in staat bent barrières tussen partners te verkleinen, is de kans op succes groter. Daarom geloven wij in een naadloos ecosysteem met externe partners. 

Complexe business uitdagingen tackelen doe je als organisatie niet langer alleen. Wij zien dat je effectiever en efficiënter bent als je nauw samenwerkt met alle stakeholders in de keten. Zeker nu technologie steeds vaker de dienstverlening vormt.

Als technologiepartner zien wij onze rol in de keten evolueren. Door onze agile werkwijze zijn we gewend om in teamverband nauw samen te werken met onze opdrachtgevers. Waardoor de  samenwerking geïntensiveerd wordt. Samen denken we na over nieuwe marktproposities en hoe we businessdoelen halen.

 

 

 

In ons ecosysteem zitten:

Logo Gasfabriek-1

De Gasfabriek Deventer:
Nieuwe businessproposities en verdienmodellen

Faebric nieuwe stijl samenwerken

Faebric:

Verandermanagement rondom digitale platformen en ecosystemen

Logo future industries

Future Industries Consulting:
 Digitale transformatie van de industrie (Smart Industry)

We leren je graag kennen

Samen kunnen we immense uitdagingen aan.
we denken graag met je mee

Technische partners

De technische keuzes voor het gebruik van diverse componenten zijn gebaseerd op wat er nodig is om het doel te behalen. Door samen te werken met technische partners sluiten we tijdig aan bij nieuwe ontwikkelingen. Vooruitstrevende technologieën staan centraal.

Wij wegen goed af welke partner het beste bij ons past. Zo komen we tot technische oplossingen die een perfect antwoord zijn op het business vraagstuk van onze opdrachtgever.

Je ziet dat terug in onze keuze voor onze technische partnerships. We streven naar een lange termijn relatie. Zo werken we al meer dan 11 jaar samen met Red Hat. 

AWS nieuwe stijl samenwerken

AWS
Amazon cloudplatform

Red Hat  nieuwe stijl samenwerken

Red Hat
Open shift container platform

logo elastic 2

Elastic
High performance web- en mobiele zoekoplossingen

Intershop logo

Intershop
E-commerce plattform

patrick

Patrick Lanters

CTO

Zet de volgende stap

In 15 minuten help ik je inschatten of wij relevante waarde kunnen toevoegen op jouw uitdaging.

Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op.