Skip to content

Ik moet sneller innoveren en groeien dan ik nu kan

Flexibele en schaalbare IT is de basis voor wendbaarheid van een  organisatie. Processen worden continu effectiever en efficiënter ingericht en gekoppeld. Een korte time-to-market voor aangepaste of nieuwe producten en diensten is nodig om je concurrentiepositie te verstevigen. Je gebruikers verwachten dat het sneller, goedkoper en beter kan, want de technologische mogelijkheden zijn immers voorhanden. Je wilt wel groeien, maar stuit op problemen die je groei vertragen of tegenhouden. Is het je legacy software die groei en innovatie in de weg staat? Wil je sneller features live kunnen brengen? Of zie je kansen, heb je een idee, maar weet je niet of het levensvatbaar is doordat experimenten moeilijk zijn om uit te voeren en stranden voor ze in productie komen? Wij helpen je met praktische oplossingen die zorgen voor meer innovatiekracht en groeimogelijkheden.

Van idee naar gevalideerd prototype in één week

Je houdt niet van het verspillen van je resources. Logisch dus dat je wilt weten of een idee voor een aangepast of nieuw product of dienst kans van slagen heeft. Een Google Design Sprint biedt uitkomst en geeft je een snel antwoord. In slechts 5 dagen tijd gaan we samen van idee naar een gevalideerde oplossing. Jouw voordeel? Een minimale investering om jouw product of idee te toetsen op haalbaarheid in de markt. Talloze ideeën stranden namelijk al in het begin, omdat er geen marktvraag voor is, of de marktvraag verkeerd geïnterpreteerd is. Wij helpen je die leertijd en pijn te besparen, zodat je je kan focussen op ideeën die resultaat opleveren.

Steeds vaker gebruiken we met onze opdrachtgevers een Google Design Sprint  of een Discovery Workshop om innovatie te versnellen. Voor start-ups die snel naar de markt willen, zoals Happ. Maar ook voor bestaande organisaties die willen innoveren. Trivento is al meer dan 10 jaar technologiepartner van FWG Progressional People. Binnen haar ecosysteem werkt FWG samen met partners aan projecten met als doel werken in de zorg aantrekkelijker te maken. Voor één van deze projecten ‘Werkplezier’ vormde de Google Design Sprint de start.

Wat relaties over ons zeggen:

Raymond Schneider Co-founder FoodNed

"De flexibiliteit, openheid, no-nonsense en kennisniveau van Trivento heeft ons doen besluiten om een meerjarige intensieve relatie aan te gaan en Trivento een zeer strategische rol te geven in de ontwikkeling van Happ. Dit geeft een sterk gevoel van één team en gezamenlijke verantwoordelijkheid."

raymond schneider foodned

IT die je kernprocessen altijd optimaal ondersteunt

Wat heb je nodig aan IT om processen en doelstellingen van je onderneming optimaal te ondersteunen? Het antwoord op die vraag heb je nodig om groei en innovatie te bewerkstelligen. Een capability scan brengt in kaart welke (bedrijfs)capabilities je op dit moment hebt en welke je dient te ontwikkelen om je doelen te bereiken. Vanuit IT perspectief hét uitgangspunt om de beste oplossingen te realiseren. Ingegeven door de snelle technologische ontwikkelingen, zien we dat businessmodellen en bedrijfsdoelstellingen steeds meer tech gedreven worden. Waar een start-up of scale-up de ‘luxe’ heeft om van scratch aan te beginnen, hebben bestaande organisaties te dealen met legacy IT. Dat levert vaak een behoorlijke uitdaging op.

 

 

We leren je graag kennen

Samen kunnen we immense uitdagingen aan.
we denken graag met je mee

Verouderde legacy IT

Om te weten hoe je bestaande applicaties performen kunnen onze professionals een lifecycle scan voor je uitvoeren. Waar een capability scan uitgaat van de capabilities die je als organisatie nodig hebt, geeft een lifecycle scan inzicht in de houdbaarheid en levensduur van je applicaties en/of platform. Knelpunten die groei en innovatie belemmeren en de voortgang van bedrijfskritieke kernprocessen in gevaar kunnen brengen, komen duidelijk in beeld. De uitkomsten van een lifecycle scan en Capability scan worden vaak gebruikt als basis voor een doelarchitectuur. Voor onze opdrachtgevers Bookspot en DAS Rechtsbijstand voerden we lifecycle scans uit en ontwikkelden we op microservices gebaseerde architecturen.

Bene station

Wat relaties over ons zeggen

Mike Beumer - Senior Product Owner
Benerail

"Jullie inzet in het opstellen en doorleven van de customer journeys en capability modellen is waardevol. Het heeft ons verder gebracht dan we op voorhand hadden gedacht".

De Trivento manier

Om duurzame groei en innovatie mogelijkheden te creëren hanteren we een iteratieve aanpak. Snel leren wat wel en wat niet werkt. Want vooraf weet je nog niet precies waar je uit gaat komen en welke uitdagingen je tegen komt. Degene die zich het beste kan aanpassen en met voortschrijdend inzicht kan omgaan, wint. De doelen en belangen van jouw onderneming staan daarin natuurlijk altijd centraal. Bij de keuze voor applicaties kiezen we waar mogelijk voor serverless- of cloudoplossingen. Puntoplossingen integreren we naadloos met je andere applicaties of die van de samenwerkingspartners binnen je ecosysteem. Zijn je kernprocessen zo uniek dat er geen standaard software beschikbaar is dan gaan onze ontwikkelaars zelf aan de slag en realiseren we high-end maatwerk. Dit kan ook op incrementele wijze.

Als je applicaties doen wat ze moeten doen, wil je dat ze goed blijven presteren en er zo lang mogelijk profijt van hebben. Onze experts zijn pro-actief en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Wij laten je applicaties ook probleemloos draaien en zorgen voor beheer en doorontwikkeling. Kortom ons doel is om jouw groei- en innovatiemogelijkheden met technologie op de best mogelijke manier te faciliteren.

Juul

Juul Beekers

Consultant digital change

Zet de volgende stap

In 15 minuten help ik je inschatten of wij relevante waarde kunnen toevoegen op jouw uitdaging.

Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op.