Skip to content

Vacature

Ga jij aan de slag als
Cloud Platform Delivery Engineer?

 

Wat je als Cloud Platform Delivery Engineer gaat doen

In elk traject zijn we vanaf dag één betrokken om de kwaliteit van onze producten te waarborgen. Dat doen we niet alleen, dat doen we met het hele team, iedereen binnen het team is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de producten die we opleveren. Quality engineering staat voor samen verantwoordelijkheid nemen voor de kwaliteit van het it-product.

Geautomatiseerd testen daar zijn we als Trivento goed in. Deze geautomatiseerde testen zijn opgenomen in onze CI/CD pipelines. Hiermee helpen de teams om inzicht te krijgen in hetgeen wat gebouwd is. Uiteraard supersnel. Langdurige testscripts met flaky testen kom je bij ons niet tegen.

Naast dat wij onze testautomatisering-skills inzetten, gebruiken we natuurlijk ook andere testtechnieken, zoals bijvoorbeeld exploratory testing. Wij willen doorgronden hoe een product of dienst werkt en dient te werken.

Bij Trivento is de tester niet degene die het vangnet is voordat een applicatie naar productie gaat. Jij bent diegene die het als een uitdaging ziet om het juiste product, op de juiste manier en op het juiste moment naar productie te krijgen.

Hiervoor gebruik je niet alleen je kennis van test architecturen, tooling en technieken, maar neem je de klant ook mee in de te maken keuzes alvorens ze ontwikkeld worden. Je stelt hypotheses voor om te onderzoeken en vervolgens weer verbeteringen door te kunnen voeren. (evidence based decision making)

Kwaliteit houdt niet op na productie. Het is voor jou normaal om te kijken hoe nieuwe functionaliteit wordt ontvangen door de gebruiker. Sterker nog het liefst betrek je haar er al veel eerder bij.

Waarom je wilt werken bij Trivento

Het team

Bij Trivento geloven we in werken in teams. Bij voorkeur werken we in fixed DevOps teams die verantwoordelijk zijn voor het portfolio aan producten in de verschillende stadia van de life-cycle. Dit noemen wij een Customer Succes Team (CST). We hebben verschillende CST's. 

Het team ontzorgt de klant vanaf het concept van de MVP tot het uitfaseren en migreren naar een nieuwe applicatie. Voor jou maken wij het verschil omdat je bij ons direct verbonden bent met de software engineers, de informatie analisten en andere specialisten die jouw ideeën tot werkelijkheid brengen.De voordelen van werken bij Trivento

 • Vast contract.
 • Salaris is marktconform.
 • Gedeeltelijk vanuit huis met een persoonlijk budget voor je thuiswerkplek.
 • Mobiliteitsbudget voor een leaseauto, OV of kilometervergoeding.
 • Onkostenvergoeding voor o.a. internet.
 • Uitstekende pensioenvoorziening bij Zwitserleven, WIA en andere relevante voorzieningen.
 • Persoonlijk studiebudget van € 4000,- per jaar met 8 studiedagen.
 • Een bonusregeling (gemiddeld een maandsalaris).
 • Vakantiegeld en vakantiedagen.
 • Budget om je eigen laptop uit te kiezen.
 • Budget om je eigen mobiel met abonnement.
 • Flexibele werktijden.

Software waar je blij van wordt

Trivento helpt organisaties die in netwerken en ecosystemen willen samenwerken door hun business uitdagingen op te lossen met de juiste technologie. Wij denken mee op business niveau, helpen de echt problemen te vinden en adviseren over oplossingen die er werkelijk toe doen. Trivento treedt op als regisseur om de IT die daar aan bijdraagt te realiseren en te beheren.

Wij geloven dat dit alleen werkt in gelijkwaardige, intensieve en langdurige samenwerkingen. Op alle niveaus, van organisatieniveau tot de techniek. Van het eerst idee voor een technische oplossing tot het begin van een nieuwe lifecycle.

Als Cloud Platform Delivery Engineer bouw jij mee aan deze innovatieve software platformen. Samen met je collega’s neem jij  verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de producten die wij ontwikkelen.

Locatie

AlsCloud Platform Delivery Engineer werk je in één van de teams die op ons kantoor in Amersfoort werken voor klanten zoals FWG en De Goede Doelen Loterij. Of je werkt (een aantal dagen per week) op locatie van de klant. Hoe dan ook, ons moderne pand in Amersfoort is je thuisbasis. Je bent hier dan ook regelmatig te vinden tijdens onze inhouse werkdagen, maandmeetings en coding guilds.

Ook op vrijdag tref je hier veel collega’s tijdens de vrijmibo. Waarbij vaak onderling om de eer gestreden wordt in een potje tafelvoetbal of FIFA. En natuurlijk organiseren we hier regelmatig fun events zoals onze whiskey of wijnproeverij, game nights of kooklessen!

Trivento220 tot 5Mb (Groot)

Wat neem jij mee als Cloud Platform Delivery Engineer

Als cloud platform delivery engineer heb jij natuurlijk affiniteit met het ontwerpen van applicaties en bedrijfsprocessen, en kennis van IT infrastructuur in de volle breedte. Daarnaast schroom jij je niet om het podium te pakken om jouw visie in woord en beeld te presenteren. Hiernaast heb jij minimaal:

 • een afgeronde hbo opleiding en/of wo denkniveau;
 • 10 jaar werkervaring in bedrijfs- en of ICT-functies zoals informatie analist of business analist met minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie als informatie architect of business architect;
 • kennis van architectuur frameworks en de bijbehorende hulpmiddelen: zoals TOGAF en ArchiMate;
 • bij voorkeur ervaring met (hybride) cloud-implementaties in enterprise-omgevingen;
 • kennis van moderne business- en informatiearchitectuur en het maken van globale en detail ontwerpen van ICT implementaties binnen een grote organisatie met complexe besluitvormingsprocessen;
 • het inzicht om de business van de klantorganisatie te verstaan en weet deze om te zetten naar digitale middelen om organisatiedoelstellingen te realiseren;
 • competenties als: omgevingsbewustzijn, samenwerken, relatiebeheer, resultaatgerichtheid en overtuigingskracht.

Jouw toolbox is gevuld met kennis over:

AWS Cloud Docker Kubernetes Openshift Jenkins Ansible

Ben jij de Cloud Platform Delivery Engineer die wij zoeken?

Wij zoeken een collega met een enorme passie voor software development. Een Cloud Engineer die collega’s, vakgenoten en opdrachtgevers inspireert op events, meetups en projecten.

Jouw nieuwe collega’s zijn razend enthousiast en echte teamplayers. Dat enthousiasme werkt aanstekelijk en zo stimuleren we elkaar om samen te groeien, tot de beste resultaten te komen en te blijven ontwikkelen. Daar is binnen Trivento dan ook alle ruimte voor.
 
Ben jij een Cloud Platform Delivery Engineer die zijn ervaringen offline en online deelt en van FUN (tafelvoetbal, gaming, airhockey, arcade games) houdt? Want ook dat is part of our game.
Walter

Interesse in deze functie? Let's talk!

Geen officieel sollicitatiegesprek, maar samen bespreken we onder het genot van een kop koffie (of thee) waar je ambities liggen en waar jij naar op zoek bent. Matcht dit met onze cultuur en onze ambities, dan volgt de sollicitatieprocedure.

Vul hier rechts in ieder geval je naam en e-mailadres in, dan nemen wij contact met je op. Je kan hier alvast je CV meesturen, maar dit is niet verplicht.

Kom op de koffie!

Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten.