Skip to content

Vacature

Ga jij aan de slag als
Coding Engineer?

 

Wat je als Coding Engineer gaat doen

Jij krijgt als coding engineer de kans om je vast te bijten in de vraagstukken rondom de technische architectuur van onze klanten. Dit doe je bij Trivento altijd in teamverband. Zo werk je samen met ervaren front-end developers, testers en backend developers. Als coding engineer focus jij je voornamelijk op het bewaken van de technische architectuur, hou je de eindgebruiker altijd voor ogen en ondersteun je junior en medior developers met jouw kennis.

Waarom je wilt werken bij Trivento

Het team

Bij Trivento geloven we in werken in teams. Bij voorkeur werken we in fixed DevOps teams die verantwoordelijk zijn voor het portfolio aan producten in de verschillende stadia van de life-cycle. Dit noemen wij een Customer Succes Team (CST). We hebben verschillende CST's. 

Het team ontzorgt de klant vanaf het concept van de MVP tot het uitfaseren en migreren naar een nieuwe applicatie. Voor jou maken wij het verschil omdat je bij ons direct verbonden bent met de software engineers, de informatie analisten en andere specialisten die jouw ideeën tot werkelijkheid brengen.

Je ziet de verandering bij de klant werkelijkheid worden en nog belangrijker: de eindgebruiker geholpen worden.De voordelen van werken bij Trivento

 • Vast contract.
 • Salaris is marktconform.
 • Gedeeltelijk vanuit huis met een persoonlijk budget voor je thuiswerkplek.
 • Mobiliteitsbudget voor een leaseauto, OV of kilometervergoeding.
 • Onkostenvergoeding voor o.a. internet.
 • Uitstekende pensioenvoorziening bij Zwitserleven, WIA en andere relevante voorzieningen.
 • Persoonlijk studiebudget van € 4000,- per jaar met 8 studiedagen.
 • Een bonusregeling (gemiddeld een maandsalaris).
 • Vakantiegeld en vakantiedagen.
 • Budget om je eigen laptop uit te kiezen.
 • Budget om je eigen mobiel met abonnement.
 • Flexibele werktijden.

Software waar je blij van wordt

Trivento helpt organisaties die in netwerken en ecosystemen willen samenwerken door hun business uitdagingen op te lossen met de juiste technologie. Wij denken mee op business niveau, helpen de echt problemen te vinden en adviseren over oplossingen die er werkelijk toe doen. Trivento treedt op als regisseur om de IT die daar aan bijdraagt te realiseren en te beheren.

Wij geloven dat dit alleen werkt in gelijkwaardige, intensieve en langdurige samenwerkingen. Op alle niveaus, van organisatieniveau tot de techniek. Van het eerst idee voor een technische oplossing tot het begin van een nieuwe lifecycle.

Als Cloud Platform Delivery Engineer bouw jij mee aan deze innovatieve software platformen. Samen met je collega’s neem jij  verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de producten die wij ontwikkelen.

Locatie

AlsCloud Platform Delivery Engineer werk je in één van de teams die op ons kantoor in Amersfoort werken voor klanten zoals FWG en De Goede Doelen Loterij. Of je werkt (een aantal dagen per week) op locatie van de klant. Hoe dan ook, ons moderne pand in Amersfoort is je thuisbasis. Je bent hier dan ook regelmatig te vinden tijdens onze inhouse werkdagen, maandmeetings en coding guilds.

Ook op vrijdag tref je hier veel collega’s tijdens de vrijmibo. Waarbij vaak onderling om de eer gestreden wordt in een potje tafelvoetbal of FIFA. En natuurlijk organiseren we hier regelmatig fun events zoals onze whiskey of wijnproeverij, game nights of kooklessen!

Trivento220 tot 5Mb (Groot)

Wat neem jij mee als Coding Engineer

Als coding engineer heb jij natuurlijk affiniteit met het ontwerpen van applicaties en bedrijfsprocessen, en kennis van IT infrastructuur in de volle breedte. Daarnaast schroom jij je niet om het podium te pakken om jouw visie in woord en beeld te presenteren. Hiernaast heb jij minimaal:

 • een afgeronde hbo opleiding richting bijvoorbeeld technische informatica, informatica, HBO Software Architectuur of vergelijkbaar;
 • vijf jaar werkervaring in ICT-functies zoals developer, lead developer, full stack developer of soortgelijke functie;
 • kennis van de volgende ontwikkeltalen: Java, Kotlin, Python, JavaScript, TypeScript;
 • kennis van backend frameworks zoals Spring boot of Quarkus;
 • kennis van frontend frameworks zoals React of Angular;
 • competenties als: samenwerken, coaching, resultaatgerichtheid en overtuigingskracht.

Jouw toolbox is gevuld met kennis over:

Angular Java Kotlin Python Javascript Typescript AWS Cloud React Spring boot Quarkus

Ben jij de Coding Engineer die wij zoeken?

Wij zoeken een collega met een enorme passie voor software development. Een Coding Engineer die collega’s, vakgenoten en opdrachtgevers inspireert op events, meetups en projecten.

Jouw nieuwe collega’s zijn razend enthousiast en echte teamplayers. Dat enthousiasme werkt aanstekelijk en zo stimuleren we elkaar om samen te groeien, tot de beste resultaten te komen en te blijven ontwikkelen. Daar is binnen Trivento dan ook alle ruimte voor.
 
Ben jij een Coding Engineer die zijn ervaringen offline en online deelt en van FUN (tafelvoetbal, gaming, airhockey, arcade games) houdt? Want ook dat is part of our game.
Walter

Interesse in deze functie? Let's talk!

Geen officieel sollicitatiegesprek, maar samen bespreken we onder het genot van een kop koffie (of thee) waar je ambities liggen en waar jij naar op zoek bent. Matcht dit met onze cultuur en onze ambities, dan volgt de sollicitatieprocedure.

Vul hier rechts in ieder geval je naam en e-mailadres in, dan nemen wij contact met je op. Je kan hier alvast je CV meesturen, maar dit is niet verplicht.

Kom op de koffie!

Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten.