Skip to content

Vacature

Ga jij aan de slag als
Solution Architect?

Wat je als Solution Architect gaat doen

Als solution architect bij Trivento ben je dé adviseur van onze klanten bij hun transitie naar het herinrichten en moderniseren van het algehele landschap. Dit kan bijvoorbeeld gaan om het herinrichten van applicaties, het moderniseren van platformen of de complete infrastructuur actualiseren naar de huidige standaarden.

Het begint natuurlijk allemaal bij een goede inventarisatie bij je klant. Hierbij vinden wij het belangrijk dat er niet alleen wordt gekeken naar de behoeftes en ambities van de klant, maar ook van de eindgebruikers. Bij ons is je doel om simpelweg de beste oplossing voor de eindgebruiker en de klant te bedenken.

Na een gedegen inventarisatie van de behoeftes en vooral de ambities stel je de strategie, die verbinding legt tussen de business en IT, voor aan de klant.

Vanuit je eigen visie help je de opdrachtgever een beleid te vormen voor de realisatie van strategische doelstellingen. Vanuit dit beleid produceer je een samenhangend beeld van principes, uitgangspunten en kaders waarbinnen de organisatie zich ontwikkeld en die voorwaardelijk zijn voor elk business initiatief of ICT project. Voor een portfolio van projecten stel jij architectuurmodellen samen om een optimaal migratie pad te definiëren voor alle betrokken domeinen zoals business, informatie & techniek en alle betrokken stakeholders.

Binnen Trivento ben jij het aanspreekpunt in deze functie. Je krijgt bij ons alle ruimte om je vakgebied verder vorm te geven en vooral ook anderen hierin mee te nemen en te enthousiasmeren. Jij vindt het dan ook leuk en vanzelfsprekend om een bijdrage te leveren aan commerciële activiteiten zoals pré-sales, offerte-trajecten, content marketing en natuurlijk aan kennisdeling via onze eigen kennissessies en/of conferenties.

Waarom je wilt werken bij Trivento

Het team

Bij Trivento geloven we in werken in teams. Bij voorkeur werken we in fixed DevOps teams die verantwoordelijk zijn voor het portfolio aan producten in de verschillende stadia van de life-cycle. Dit noemen wij een Customer Succes Team (CST). We hebben verschillende CST's. 

Het team ontzorgt de klant vanaf het concept van de MVP tot het uitfaseren en migreren naar een nieuwe applicatie. Voor jou maken wij het verschil omdat je bij ons direct verbonden bent met de software engineers, de informatie analisten en andere specialisten die jouw ideeën tot werkelijkheid brengen.

Je bent bij ons geen powerpoint architect, maar ziet daadwerkelijk de verandering bij de klant werkelijkheid worden.

De voordelen van werken bij Trivento

 • Vast contract.
 • Salaris is marktconform.
 • Gedeeltelijk vanuit huis met een persoonlijk budget voor je thuiswerkplek.
 • Mobiliteitsbudget voor een leaseauto, OV of kilometervergoeding.
 • Onkostenvergoeding voor o.a. internet.
 • Uitstekende pensioenvoorziening bij Zwitserleven, WIA en andere relevante voorzieningen.
 • Persoonlijk studiebudget van € 4000,- per jaar met 8 studiedagen.
 • Een bonusregeling (gemiddeld een maandsalaris).
 • Vakantiegeld en vakantiedagen.
 • Budget om je eigen laptop uit te kiezen.
 • Budget om je eigen mobiel met abonnement.
 • Flexibele werktijden.

Software waar je blij van wordt

Trivento helpt organisaties die in netwerken en ecosystemen willen samenwerken door hun business uitdagingen op te lossen met de juiste technologie. Wij denken mee op business niveau, helpen de echt problemen te vinden en adviseren over oplossingen die er werkelijk toe doen. Trivento treedt op als regisseur om de IT die daar aan bijdraagt te realiseren en te beheren.

Wij geloven dat dit alleen werkt in gelijkwaardige, intensieve en langdurige samenwerkingen. Op alle niveaus, van organisatieniveau tot de techniek. Van het eerst idee voor een technische oplossing tot het begin van een nieuwe lifecycle.

Als Solution Architect bouw jij mee aan deze innovatieve software platformen. Jij bent dé adviseur van onze klanten bij hun transitie naar het herinrichten en moderniseren van het algehele landschap.

Locatie

Als Solution Architect werk je in één van de teams die op ons kantoor in Amersfoort werken voor klanten zoals FWG en De Goede Doelen Loterij. Of je werkt (een aantal dagen per week) op locatie van de klant. Hoe dan ook, ons moderne pand in Amersfoort is je thuisbasis. Je bent hier dan ook regelmatig te vinden tijdens onze inhouse werkdagen, maandmeetings en coding guilds.

Ook op vrijdag tref je hier veel collega’s tijdens de vrijmibo. Waarbij vaak onderling om de eer gestreden wordt in een potje tafelvoetbal of FIFA. En natuurlijk organiseren we hier regelmatig fun events zoals onze whiskey of wijnproeverij, game nights of kooklessen!

Trivento220 tot 5Mb (Groot)

Wat neem jij mee als Solution Architect

Als solution architect heb jij natuurlijk affiniteit met het ontwerpen van applicaties en bedrijfsprocessen, en kennis van IT infrastructuur in de volle breedte. Daarnaast schroom jij je niet om het podium te pakken om jouw visie in woord en beeld te presenteren. Hiernaast heb jij minimaal:

 • een afgeronde hbo opleiding en/of wo denkniveau;
 • 10 jaar werkervaring in bedrijfs- en of ICT-functies zoals informatie analist of business analist met minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie als informatie architect of business architect;
 • kennis van architectuur frameworks en de bijbehorende hulpmiddelen: zoals TOGAF en ArchiMate;
 • bij voorkeur ervaring met (hybride) cloud-implementaties in enterprise-omgevingen;
 • kennis van moderne business- en informatiearchitectuur en het maken van globale en detail ontwerpen van ICT implementaties binnen een grote organisatie met complexe besluitvormingsprocessen;
 • het inzicht om de business van de klantorganisatie te verstaan en weet deze om te zetten naar digitale middelen om organisatiedoelstellingen te realiseren;
 • competenties als: omgevingsbewustzijn, samenwerken, relatiebeheer, resultaatgerichtheid en overtuigingskracht.

Jouw toolbox is gevuld met kennis over:

TOGAF ArchiMate Agile/ Scrum Cloud

Ben jij de Solution Architect die wij zoeken?

Wij zoeken een collega met een enorme passie voor software development. Een Solution Architect die collega’s, vakgenoten en opdrachtgevers inspireert op events, meetups en projecten.

Jouw nieuwe collega’s zijn razend enthousiast en echte teamplayers. Dat enthousiasme werkt aanstekelijk en zo stimuleren we elkaar om samen te groeien, tot de beste resultaten te komen en te blijven ontwikkelen. Daar is binnen Trivento dan ook alle ruimte voor.
 
Ben jij een Solution Architect die zijn ervaringen offline en online deelt en van FUN (tafelvoetbal, gaming, airhockey, arcade games) houdt?
Want ook dat is part of our game.
Walter

Interesse in deze functie? Let's talk!

Geen officieel sollicitatiegesprek, maar samen bespreken we onder het genot van een kop koffie (of thee) waar je ambities liggen en waar jij naar op zoek bent. Matcht dit met onze cultuur en onze ambities, dan volgt de sollicitatieprocedure.

Vul hier rechts in ieder geval je naam en e-mailadres in, dan nemen wij contact met je op. Je kan hier alvast je CV meesturen, maar dit is niet verplicht.

Kom op de koffie!

Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten.