werken bij kop koffie 1560x618

Wil jij helpen bij het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van specifieke digitale platformen diensten?

De platform software die jij met ons gaat bouwen draait om de eindgebruiker, voegt waarde toe voor de participerende partijen en zit op alle fronten goed en gedegen in elkaar. Je gaat opdrachtgevers zoals Port of Rotterdam, Goede Doelen Loterijen, FWG, Foodned en Bookspot helpen om digitale frontrunners te worden. Met ambitieuze en gedreven cloud-, front- en backend-specialisten, data engineers en partners als AWS, RedHat en Elastic zijn we hard op weg om onze ambities waar te maken. Zo hard, dat we op zoek zijn naar software developers en engineers die mee willen bouwen aan deze ambities. Nieuwsgierig geworden? Check de vacatures en kom gauw een keer kennis maken. Wij trakteren je op koffie, een lunch en een leuk gesprek.

Met welke opdrachten zou je je bezig kunnen houden? Lees de portretten van je (toekomstige) collega's en ontdek wat ze leuk vinden aan hun opdrachten én het werken bij Trivento.

Samen zetten we de schouders eronder én staan we sterker Belangrijk voor Triventi. Onze drijfveren en kernwaarden. Hoe wij ze beleven én er elke dag weer invulling aan proberen te geven.

w MichelVakmanschap

Je hebt kennis van zaken én bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Wij vinden het normaal dat we delen en van elkaar leren. In opdrachten zetten we de schouders er samen onder. Zo bereiken wij de hoogst mogelijke kwaliteit. Samen staan we sterker.

Verbindend leiderschapw Vincent

Ga jij met visie, initiatief en ondernemerschap recht op je doel af? En weet je ondertussen ook nog jouw collega's te inspireren om het beste uit zichzelf te halen? Dan pas jij uitstekend in één van onze teams.

 

 

walterWaardering en erkenning

Oog hebben voor elkaar, zowel professioneel als sociaal, vinden wij belangrijk!. Om dat te stimuleren en faciliteren organiseren we jaarlijks diverse Trivento-activiteiten. Maar het begint bij samen lunchen....

w MarkVooruitgang met betekenis

Trivento stimuleert je om het beste uit jezelf te halen. Er is ruimte om te doen wat je leuk vindt, want dan word je vanzelf beter. Gaaf toch, om met techniek een bijdrage te leveren aan vooruitgang?

w Enrico MTDaadkracht

Je bent flexibel en hebt lef. Met de juiste balans tussen denken en doen in een Agile wekwijze, komen we tot de beste oplossingen!

 

Samenspelw Yvan

Bij Trivento is een team ook echt een team. Dat betekent openstaan voor elkaar ideeën. Alleen zo komen we tot de beste resultaten voor onze opdrachtgevers.

 

Sascha-1Voor mij is het echt een uitdaging om mijn collega's te verbinden aan mooie opdrachten. Opdrachten waarin ze vraagstukken van opdrachtgevers op de best mogelijke manier oplossen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat collega's de ruimte hebben om te kunnen groeien en zich te ontplooien in opdrachten. De dynamiek van mijn functie zit in de kracht van verbinding en samenwerking. Als team zijn we het visitekaartje van Trivento. 

21-03-22 Trivento163 klein

Wat ons onderscheidt van andere organisaties is onze unieke cultuur. Bij Trivento word je in eerste instantie gewaardeerd om wie je bent. Je krijgt alle kansen om je te ontwikkelen. Daarin krijg je vrijheid en verantwoordelijkheid. We zorgen voor elkaar én we hebben het ook vooral leuk samen.

Walter van Berkel HR Manager Trivento

21-03-22 Trivento163 klein