Laat je ambitie spreken

Trivento heeft ambitie. Wij ontwerpen, ontwikkelen en beheren specifieke digitale platformen, die in 2020 totaal honderd miljoen mensen blij maken.

Onze platform software draait om de eindgebruiker, voegt waarde toe voor de participerende partijen en zit op alle fronten goed en gedegen in elkaar. Onze vaardigheden helpen klanten als Transavia, RTL, Digital Business Solutions van Port of Rotterdam, Wehkamp, VVV Nederland, Nationale Postcode Loterij en ING bij hun uitdaging om digitale frontrunners te worden.

Met ambitieuze en gedreven cloud-, front- en backend-specialisten, data engineers en partners als Lightbend, RedHat, Vamp.io en Elastic zijn we hard op weg om onze ambities waar te maken.

Zo hard, dat we op zoek zijn naar software developers en engineers die mee willen bouwen aan deze ambities. Nieuwsgierig geworden? Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden? Neem een kijkje bij onderstaande vacatures en nodig jezelf uit voor een lekkere lunch en een leuk gesprek!

Wat zoeken wij in jou?

Vakmanschap

“Je hebt kennis van zaken en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Wij vinden het niet meer dan normaal om kennis te gebruiken en delen, want alleen zo bereik je de hoogst mogelijke kwaliteit.”

Jeroen Gordijn(Coding Architect)
Jeroen Gordijn
Coding Architect

Verbindend leiderschap

“Ga jij met visie, initiatief en ondernemerschap recht op je doel af? Weet je ondertussen ook nog jouw collega's te inspireren om het beste uit zichzelf te halen? Dan pas jij uitstekend in één van onze teams.”

Vincent Kodden(Algemeen Directeur)
Vincent Kodden
Algemeen Directeur

Waardering en erkenning

“Oog hebben voor elkaar, zowel professioneel als sociaal, vinden wij belangrijk! Om dat te stimuleren en faciliteren organiseren we jaarlijks diverse Trivento-activiteiten. Maar het begint bij samen lunchen....”

Walter van Berkel(HR Manager)
Walter van Berkel
HR Manager

Vooruitgang met betekenis

“Trivento stimuleert je om het beste uit jezelf te halen. Er is ruimte om te doen wat je leuk vindt, want dan word je vanzelf beter. Gaaf toch, om met techniek een bijdrage te leveren aan vooruitgang?”

Chantal Steur(Frontend Developer)
Chantal Steur
Frontend Developer

Samenspel

“Bij Trivento is een team ook echt een team. Dat betekent openstaan voor elkaars ideeën om daarmee altijd tot het beste eindresultaat te komen!”

Lennert Molema(Frontend Developer & UX Designer)
Lennert Molema
Frontend Developer & UX Designer

Daadkracht

“Je bent flexibel en hebt lef. Met de juiste balans tussen denken en doen in een Agile werkwijze, komen we tot het beste resultaat!”

Bart Dirksen(Solution Sales)
Bart Dirksen
Solution Sales