Laat je ambitie spreken

Trivento heeft ambitie. Wij willen in 2020 honderd miljoen mensen blij maken met software die werkt. Met software die draait om de gebruiker. Software die op alle fronten goed en gedegen in elkaar zit, waar jij een visie op hebt en de klant in kunt en wilt adviseren. Onze software helpt klanten als Transavia, RTL, Wehkamp en ING bij hun uitdaging om ‘digitaal’ sterker te worden.

Met meer dan 75 gedreven specialisten, solide front- en backend open source frameworks én partners als Lightbend, RedHat, Magnetic en Elastic zijn we hard op weg om onze doelstellingen te behalen.

Zo hard, dat we nu jou nodig hebben. Nieuwsgierig geworden? Ben je benieuwd naar onze vacatures? Kijk of jouw ambitie erbij zit en bel ons voor een goed gesprek.

Wat zoeken wij in jou?

Vakmanschap

“Je hebt kennis van zaken en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Wij vinden het niet meer dan normaal om kennis te gebruiken en delen, want alleen zo bereik je de hoogst mogelijke kwaliteit.”

Jeroen Gordijn(Software Developer)
Jeroen Gordijn
Software Developer

Verbindend leiderschap

“Ga jij met visie, initiatief en ondernemerschap recht op je doel af? Weet je ondertussen ook nog jouw collega's te inspireren om het beste uit zichzelf te halen? Dan pas jij uitstekend in één van onze zelfsturende teams.”

Vincent Kodden(Algemeen Directeur)
Vincent Kodden
Algemeen Directeur

Waardering en erkenning

“Oog hebben voor elkaar, zowel professioneel als sociaal, vinden wij belangrijk! Om dat te stimuleren en faciliteren organiseren we jaarlijks diverse Trivento-activiteiten. Maar het begint bij samen lunchen....”

Walter van Berkel(HR Manager)
Walter van Berkel
HR Manager

Vooruitgang met betekenis

“Trivento stimuleert je om het beste uit jezelf te halen. Er is ruimte om te doen wat je leuk vindt, want dan word je vanzelf beter. Gaaf toch, om met techniek een bijdrage te leveren aan vooruitgang?”

Chantal Steur(Frontend Developer)
Chantal Steur
Frontend Developer

Samenspel

“Bij ons is een team ook echt een team. Als je openstaat voor elkaars ideeën kom je tot het beste eindresultaat!”

Lennert Molema(Frontend Developer & UX Designer)
Lennert Molema
Frontend Developer & UX Designer

Daadkracht

“Je bent flexibel en hebt lef. Je hanteert de juiste balans tussen denken en doen. Door met Agile Scrum te werken, gaan we voortvarend te werk. Stapsgewijs naar het beste resultaat!”

Bart Dirksen(Solution Sales)
Bart Dirksen
Solution Sales