Trivento6 tot 5Mb (Groot)

Ga jij aan de slag als Cloud Architect?

Software in het hart.

Van strategische processen tot aan de dagelijkse development. Wij helpen de dynamiek van organisaties uit te nutten. Met technische expertise en toewijding aan de ambitie. Van nature slaan wij bruggen tussen business, expertise en technologie. Dat doen we met veel plezier en dat zie je terug in de resultaten die we met elkaar en onze partners halen.

 

Trivento helpt organisaties die in netwerken en ecosystemen willen samenwerken door hun business uitdagingen op te lossen met de juiste technologie. Wij denken mee op business niveau, helpen de echt problemen te vinden en adviseren over oplossingen die er werkelijk toe doen. Trivento treedt op als regisseur om de IT die daar aan bijdraagt te realiseren en te beheren.

Trivento gelooft dat dat alleen werkt in gelijkwaardige, intensieve en langdurige samenwerkingen. Op alle niveaus, van organisatieniveau tot de techniek. Van het eerst idee voor een technische oplossing tot het begin van een nieuwe lifecycle.

Als cloud architect bouw jij mee aan deze innovatieve software platformen. Samen met je collega’s help je onze klanten bij hun transitie naar de Cloud en het herinrichten en moderniseren van het gehele landschap.

Wat doe je als Cloud Architect?


Bij Trivento ben je als Cloud Architect dé adviseur van onze klanten bij hun transitie naar de Cloud en het herinrichten en moderniseren van het algehele landschap (infra + applicaties/platformen).

Jij bent in staat krachtig en overtuigend de strategie neer te leggen na een gedegen inventarisatie van de behoeftes en vooral de ambities.

Als sterke communicator schakel je makkelijk tussen beslissers en uitvoerders als ook tussen strategie en operatie. Je vindt het vanzelfsprekend om een goede connectie met de klant te hebben om je zo maximaal in te kunnen leven, signalen op te pikken en momentum te pakken. Aangezien jij makkelijk contact maakt en een open werkhouding hebt werk jij dan ook het liefst op locatie bij de klant. 

 

 

Techniek is jouw passie en zelf de mouwen opstropen om hands on te bouwen, zeker in de beginfase, vind je een welkome afwisseling met de meer strategische en tactische werkzaamheden.

Hierbij ben je goed in staat een team van Cloud Engineers te begeleiden om samen moderne platformen neer te zetten.

Binnen Trivento krijg je alle ruimte om je vakgebied verder vorm te geven en vooral ook anderen hierin mee te nemen en te enthousiasmeren. Jij vindt het dan ook leuk en vanzelfsprekend om een bijdrage te leveren aan commerciële activiteiten zoals pré-sales, offerte-trajecten, content marketing en natuurlijk aan kennisdeling via onze eigen kennissessies en/of conferenties.

Naast een team van vakidioten is jouw toolbox gevuld met kennis over deze onderwerpen

Gaat jouw hart hier sneller van kloppen?

 

WEL

✅  Als je diepgaande kennis van een public Cloud omgeving hebt en dit graag wilt delen met collega’s en klanten.

✅  Als je een sterke visie hebt op de toekomst van Cloud en het vakgebied van applicatie en platform ontwikkeling, zowel in techniek als in aanpak en deze graag wil uitdragen.

✅ Als Agile, Scrum, Service Design, Google Design Sprints, voor jou geen exotische woorden zijn.

 

 

NIET

❌  Als je net de Cloud aan het ontdekken bent. Wij hebben namelijk meer dan 50 ontzettend leuke, eigenwijze en leergierige collega’s die niet kunnen wachten om jou om advies te vragen.

❌  Als je alleen de Cloud ontwikkelingen volgt en graag voorgeschreven krijgt wat jij zou moeten doen.

 

❌  Als je op je eigen cloud leeft en niet graag samenwerkt met andere software development disciplines.

De voordelen van werken bij Trivento:

 • Full tech stack (Java, Angular, AWS, React, etc.)
 • Meer dan 50 likeminded collega's
 • Flexibele werktijden en werklocaties
 • Een werk/privé balans die het best bij jou past
 • Marktconform salaris
 • Veel ruimte voor zelfontplooiing en specialisatie
 • Persoonlijk studie- en mobiliteitsbudget
 • Altijd ruimte om innovatieve ideeeën te delen

 

Divers team

Bij Trivento geloven we in werken in teams. Bij voorkeur werken we in fixed DevOps teams die verantwoordelijk zijn voor het portfolio aan producten in de verschillende stadia van de life-cycle. Dit noemen wij een Customer Succes Team. Het team ontzorgt de klant vanaf het moment dat de eerste MVP in productie is tot het uitfaseren en migreren naar een nieuwe applicatie.

Ook in projecten voor klanten, of in detacheringsopdrachten streven we ernaar om met meerdere collega’s op een opdracht te zitten. Zo houden we binding met elkaar en met onze visie om software te maken waar klanten blij van worden.

 

Trivento74 tot 5Mb (Groot)

 

 

Locatie

Als Cloud Architect werk je in één van de teams die op ons kantoor in Amersfoort werken voor klanten zoals FWG en Goede Doelen Loterij. Of je werkt (een aantal dagen per week) op locatie van de klant. Hoe dan ook, ons moderne pand in Amersfoort is je thuisbasis. Je bent hier dan ook regelmatig te vinden tijdens onze inhouse werkdagen, maandmeetings en coding guilds.

Ook op vrijdag tref je hier veel collega’s tijdens de vrijmibo. Waarbij  vaak onderling om de eer gestreden wordt in een potje tafelvoetbal of FIFA. En natuurlijk organiseren we hier regelmatig fun events zoals onze whiskey of wijnproeverij, game nights of kooklessen!

 

Trivento220 tot 5Mb (Groot)

 

Ben jij diegene die wij zoeken?

Wij zoeken een collega met een enorme passie voor software development.
Een Cloud Architect die collega’s, vakgenoten en opdrachtgevers inspireert op events, meetups en projecten.
Jouw nieuwe collega’s zijn razend enthousiast en echte teamplayers. Dat enthousiasme werkt aanstekelijk en zo stimuleren we elkaar om samen te groeien, tot de beste resultaten te komen en te blijven ontwikkelen. Daar is binnen Trivento dan ook alle ruimte voor.
Ben jij een Cloud Architect die zijn ervaringen offline en online deelt en van FUN (tafelvoetbal, gaming, airhockey, arcade games) houdt? Want ook dat is part of our game.

Interesse in deze vacature ? Solliciteer dan meteen.

Onze HR manager Walter zal contact met je opnemen om de sollicitatie procedure te starten. Na een aantal stappen in de sollicitatie procedure hopen we je als collega te verwelkomen.

 • Allereerst zal Walter contact met je opnemen om kennis te maken en een gesprek in te plannen.
 • In dit eerste gesprek zal je met Walter en een van je potentiële collega’s in gesprek gaan. Samen gaan we ontdekken of Trivento bij jou past en andersom.
 • In een vervolggesprek zal je met Walter in gesprek gaan om je arbeidsvoorwaarden te bespreken.
 • Wat volgt is een aanbieding, we hopen dat dit een “offer you can’t refuse” is,
 • Het doel van deze sollicitatie procedure is natuurlijk dat je bij Trivento start. We heten je van harte welkom en laten je snel kennis maken met je collega’s.

Kom je een keertje op de koffie?