Group 1672

Ga jij aan de slag als Cloud Platform & Delivery Engineer?

De cloud is niet meer weg te denken uit de IT-wereld van nu. Traditionele organisaties zijn nog bezig met het verhuizen van hun bestaande landschap naar de Cloud.

Ondertussen worden ze ingehaald door organisaties die applicaties bouwen die voor de Cloud zijn gemaakt. Zij halen alles uit de Cloud: ze gaan sneller, zijn flexibeler en lopen minder risico; ze zijn Cloud Native!

Trivento heeft als doel de komende vijf jaar 100 miljoen mensen blij maken met digitale platform software. We zien Cloud als één van onze basisingrediënten bij het neerzetten van het ontwerpen, realiseren en beheren van platformen.

Bouw jij mee aan ons fundament?

Wij zoeken een Cloud Platform & Delivery Engineer die mee wil bouwen aan onze groei, die het voortouw neemt en die klanten met next gen cloud software oplossingen helpt om succesvol te zijn.

Operations zijn voor jou meer dan een ‘afterthought’; je vindt het belangrijk dat platform en delivery pipeline zo vroeg mogelijk in het ontwikkelproces klaarstaan en dat deze meegroeien met de applicatie.

Samenwerken met en faciliteren van je team geeft je energie en je neemt de technische lead als het gaat om platform en delivery.

Om dat optimaal te kunnen doen verdiep jij je in high availability, security én continuous delivery en breng je dit in de praktijk door middel van containertechnologie en infrastructure als code.

Uiteraard ben je vertrouwd met moderne tooling en processen (Devops, SRE) en vind je het leuk telkens nieuw technologie te leren toepassen. Heb je al kennis en kunde van AWS, Docker, RedHat OpenShift (Kubernetes), Jenkins en Ansible, dan is dat een sterke pré.

De voordelen van werken bij Trivento

  • Full tech stack (Java, Angular, AWS, React, etc.)
  • Meer dan 70 likeminded collega's
  • Flexibele werktijden en werklocaties
  • Een werk/privé balans die het best bij jou past
  • Marktconform salaris
  • Veel ruimte voor zelfontplooiing en specialisatie
  • Persoonlijk studie- en mobiliteitsbudget
  • Altijd ruimte om innovatieve ideeën te delen

Doe het werk waar je blij van wordt

Je nieuwe collega’s zijn razend enthousiast en echte teamplayers. Dat enthousiasme werkt aanstekelijk en zo stimuleren we elkaar om samen te groeien, tot de beste resultaten te komen en te blijven ontwikkelen. Daar is binnen Trivento dan ook alle ruimte voor. Je krijgt een eigen studiebudget, studiedagen en de mogelijkheid om events naar jouw keuze bij te wonen.

Kortom

Trivento zoekt een collega met een passie voor de cloud software development. Een Cloud Platform & Delivery Engineer, die collega’s, vakgenoten en opdrachtgevers inspireert op events, meetups en projecten. Die zijn ervaringen offline en online deelt en van FUN (tafelvoetbal, gaming, airhockey, arcade games) houdt. Want dat is ook part of our game. Gave projecten bij toonaangevende organisaties, een marktconform salaris en een persoonlijk mobiliteitsbudget zijn daar vanzelfsprekend onderdeel van.

Kom je een keertje op de koffie?