Group 1672

Ga jij aan de slag als Coding Architect?

Trivento maakt de komende vijf jaar honderd miljoen mensen blij met het ontwerpen, realiseren en beheren van digitale platformen.

Onze platform software draait om de eindgebruiker, voegt waarde toe voor de participerende partijen en zit op alle fronten goed en gedegen in elkaar.

Jij kan meebouwen aan digitale oplossingen voor klanten als ING, wehkamp, Transavia en Royal Flora Holland.

We zijn op zoek naar developers, coding architects en teamleads. Ben jij de Coding Architect die hieraan meewerkt? Reageer dan op de vacature!

Ga je met ons samen de uitdaging aan?

Trivento bouwt de komende jaren verder aan onze ambitie en groeidoelstellingen. Wij zoeken coding architects die mee willen bouwen aan deze groei, die het voortouw nemen en die klanten met cloud native software oplossingen helpen om succesvol te zijn.

Wij zoeken specialisten die voorop lopen en altijd op zoek zijn naar de next step. Je haalt energie uit consultancy trajecten om aansluitend de technische lead te nemen in de uitvoering van de opdracht.

Toffe projecten bij toonaangevende organisaties, een marktconform salaris en een persoonlijk mobiliteitsbudget zijn daar als vanzelfsprekend onderdeel van.

De voordelen van werken bij Trivento

  • Full tech stack (Java, Angular, AWS, React, etc.)
  • Meer dan 70 likeminded collega's
  • Flexibele werktijden en werklocaties
  • Een werk/privé balans die het best bij jou past
  • Marktconform salaris
  • Veel ruimte voor zelfontplooiing en specialisatie
  • Persoonlijk studie- en mobiliteitsbudget
  • Altijd ruimte om innovatieve ideeeën te delen

Neem jij jezelf en passie mee?

Wij zoeken een collega met een enorme passie voor software development. Een coding architect die collega’s, vakgenoten en opdrachtgevers inspireert op events, meetups en projecten.

Je nieuwe collega’s zijn razend enthousiast en echte teamplayers. Dat enthousiasme werkt aanstekelijk en zo stimuleren we elkaar om samen te groeien, tot de beste resultaten te komen en te blijven ontwikkelen. Daar is binnen Trivento dan ook alle ruimte voor.

Je krijgt een eigen studiebudget, studiedagen en de mogelijkheid om events naar jouw keuze bij te wonen. Ben jij een coding architect die zijn ervaringen offline en online deelt en van FUN (tafelvoetbal, gaming, airhockey, arcade games) houdt? Want dat is ook part of our game.

Kom je een keertje op de koffie?