Header IT platform 1560x 700

Ga jij aan de slag als Informatie architect?

Software in het hart.

Van strategische processen tot aan de dagelijkse development. Wij helpen de dynamiek van organisaties uit te nutten. Met technische expertise en toewijding aan de ambitie. Van nature slaan wij bruggen tussen business, expertise en technologie. Dat doen we met veel plezier en dat zie je terug in de resultaten die we met elkaar en onze partners halen.

 

Trivento helpt organisaties die in netwerken en ecosystemen willen samenwerken door hun business uitdagingen op te lossen met de juiste technologie. Wij denken mee op business niveau, helpen de echt problemen te vinden en adviseren over oplossingen die er werkelijk toe doen. Trivento treedt op als regisseur om de IT die daar aan bijdraagt te realiseren en te beheren.

Trivento gelooft dat dat alleen werkt in gelijkwaardige, intensieve en langdurige samenwerkingen. Op alle niveaus, van organisatieniveau tot de techniek. Van het eerst idee voor een technische oplossing tot het begin van een nieuwe lifecycle.

Als Informatie architect  bouw jij mee aan deze innovatieve software platformen. Jij bent dé adviseur van onze klanten bij hun transitie naar het herinrichten en moderniseren van het algehele landschap.

Wat doe je als Informatie architect?


Bij Trivento ben je als Informatie Architect dé adviseur van onze klanten bij hun transitie naar het herinrichten en moderniseren van het algehele landschap (applicaties/platformen + infra).

Jij bent in staat krachtig en overtuigend de strategie neer te leggen na een gedegen inventarisatie van de behoeftes en vooral de ambities.

Als sterke communicator schakel je makkelijk tussen stakeholders, beslissers en uitvoerders als ook tussen strategie en operatie. Je vindt het vanzelfsprekend om een goede connectie met de klant te hebben om je zo maximaal in te kunnen leven, signalen op te pikken en momentum te pakken. Aangezien jij makkelijk contact maakt en een open werkhouding hebt werk jij dan ook het liefst op locatie bij de klant. 

Je helpt organisaties om de verbinding te leggen tussen business en IT. Vanuit je eigen visie help je de opdrachtgever een beleid te vormen voor de realisatie van strategische doelstellingen. Vanuit dit beleid produceer je een samenhangend beeld van principes, uitgangspunten en kaders waarbinnen de organisatie zich ontwikkeld en die voorwaardelijk zijn voor elk business initiatief of ICT project. Voor concrete initiatieven/projecten stel je architectuurmodellen samen om een optimaal migratie pad te definiëren voor alle betrokken domeinen zoals business, informatie & techniek en alle betrokken stakeholders.

Binnen Trivento krijg je alle ruimte om je vakgebied verder vorm te geven en vooral ook anderen hierin mee te nemen en te enthousiasmeren. Jij vindt het dan ook leuk en vanzelfsprekend om een bijdrage te leveren aan commerciële activiteiten zoals pré-sales, offerte-trajecten, content marketing en natuurlijk aan kennisdeling via onze eigen kennissessies en/of conferenties.

Wat neem jij mee?

 • Je hebt wo-niveau en ruime ervaring met het maken van globale en detailontwerpen van ICT-implementaties binnen een grote organisatie met complexe besluitvormingsprocessen.
 • Je verstaat de business van de klantorganisatie en weet deze om te zetten naar digitale middelen om organisatiedoelstellingen te realiseren.
 • Je hebt affiniteit met het ontwerpen van applicaties en bedrijfsprocessen, en kennis van IT-infrastructuur in de volle breedte.
 • Je hebt kennis van architectuurframeworks en -hulpmiddelen: zoals TOGAF en ArchiMate
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met (hybride) cloud-implementaties in enterprise-omgevingen.
 • Je bent standvastig in je optreden en een inlevende en prettige gesprekspartner op alle niveaus.
 • Je blinkt uit in het kunnen presenteren van jouw visie in woord en beeld en schroomt niet het podium te pakken.

  Daarnaast:

 • Beschik je over 10 – 15 jaar werk ervaring
 • Ben je vooral een generalist
 • Werk je nauw samen met business en IT Directors
 • Heb je kennis van moderne business- en informatie architectuur
 • En bezit je competenties als: omgevingsbewustzijn, samenwerken, relatiebeheer, resultaatgerichtheid en overtuigingskracht.

Naast een team van vakidioten is jouw toolbox gevuld met kennis over deze onderwerpen

Gaat jouw hart hier sneller van kloppen?

 

WEL

✅  Je bent een T-shaped architect.

✅ Je beschikt over uitstekende  advies- en consultancy vaardigheden.

✅ Je hebt een sterke visie op het vakgebied, zowel in techniek als business processen en je wilt deze ook graag uitdragen.

 

NIET

❌  Wanneer je graag in een ivoren toren bivakkeert met je architectuur peers.

❌   Als je theoretische modellen boven praktische haalbaarheid prevaleert.

❌  Als jouw weg enkel de snelweg is. 

De voordelen van werken bij Trivento:

 • Full tech stack (Java, Angular, AWS, React, etc.)
 • Meer dan 60 likeminded collega's
 • Flexibele werktijden en werklocaties
 • Een werk/privé balans die het best bij jou past
 • Marktconform salaris
 • Veel ruimte voor zelfontplooiing en specialisatie
 • Persoonlijk studie- en mobiliteitsbudget
 • Altijd ruimte om innovatieve ideeeën te delen

 

Divers team

Bij Trivento geloven we in werken in teams. Bij voorkeur werken we in fixed DevOps teams die verantwoordelijk zijn voor het portfolio aan producten in de verschillende stadia van de life-cycle. Dit noemen wij een Customer Succes Team. Het team ontzorgt de klant vanaf het moment dat de eerste MVP in productie is tot het uitfaseren en migreren naar een nieuwe applicatie.

Ook in projecten voor klanten, of in detacheringsopdrachten streven we ernaar om met meerdere collega’s op een opdracht te zitten. Zo houden we binding met elkaar en met onze visie om software te maken waar klanten blij van worden.

 

Trivento74 tot 5Mb (Groot)

 

 

Locatie

Als Informatie architect werk je in één van de teams die op ons kantoor in Amersfoort werken voor klanten zoals FWG en Goede Doelen Loterij. Of je werkt (een aantal dagen per week) op locatie van de klant. Hoe dan ook, ons moderne pand in Amersfoort is je thuisbasis. Je bent hier dan ook regelmatig te vinden tijdens onze inhouse werkdagen, maandmeetings en coding guilds.

Ook op vrijdag tref je hier veel collega’s tijdens de vrijmibo. Waarbij  vaak onderling om de eer gestreden wordt in een potje tafelvoetbal of FIFA. En natuurlijk organiseren we hier regelmatig fun events zoals onze whiskey of wijnproeverij, game nights of kooklessen!

 

Trivento220 tot 5Mb (Groot)

 

Ben jij diegene die wij zoeken?

Wij zoeken een collega met een enorme passie voor software development.
Een Informatie architect die collega’s, vakgenoten en opdrachtgevers inspireert op events, meetups en projecten.
Jouw nieuwe collega’s zijn razend enthousiast en echte teamplayers. Dat enthousiasme werkt aanstekelijk en zo stimuleren we elkaar om samen te groeien, tot de beste resultaten te komen en te blijven ontwikkelen. Daar is binnen Trivento dan ook alle ruimte voor.
Ben jij een Informatie architect die zijn ervaringen offline en online deelt en van FUN (tafelvoetbal, gaming, airhockey, arcade games) houdt? Want ook dat is part of our game.

Interesse in deze vacature ? Solliciteer dan meteen.

Onze HR manager Walter zal contact met je opnemen om de sollicitatie procedure te starten. Na een aantal stappen in de sollicitatie procedure hopen we je als collega te verwelkomen.

 • Allereerst zal Walter contact met je opnemen om kennis te maken en een gesprek in te plannen.
 • In dit eerste gesprek zal je met Walter en een van je potentiële collega’s in gesprek gaan. Samen gaan we ontdekken of Trivento bij jou past en andersom.
 • In een vervolggesprek zal je met Walter in gesprek gaan om je arbeidsvoorwaarden te bespreken.
 • Wat volgt is een aanbieding, we hopen dat dit een “offer you can’t refuse” is,
 • Het doel van deze sollicitatie procedure is natuurlijk dat je bij Trivento start. We heten je van harte welkom en laten je snel kennis maken met je collega’s.

Kom je een keertje op de koffie?