Trivento94 tot 5Mb (Groot)

Ga jij aan de slag als Lead Data Engineer?

Software in het hart.

Van strategische processen tot aan de dagelijkse development. Wij helpen de dynamiek van organisaties uit te nutten. Met technische expertise en toewijding aan de ambitie. Van nature slaan wij bruggen tussen business, expertise en technologie. Dat doen we met veel plezier en dat zie je terug in de resultaten die we met elkaar en onze partners halen.

 

Trivento helpt organisaties die in netwerken en ecosystemen willen samenwerken door hun business uitdagingen op te lossen met de juiste technologie. Wij denken mee op business niveau, helpen de echt problemen te vinden en adviseren over oplossingen die er werkelijk toe doen. Trivento treedt op als regisseur om de IT die daar aan bijdraagt te realiseren en te beheren.

Trivento gelooft dat dat alleen werkt in gelijkwaardige, intensieve en langdurige samenwerkingen. Op alle niveaus, van organisatieniveau tot de techniek. Van het eerst idee voor een technische oplossing tot het begin van een nieuwe lifecycle.

Als Lead Data Engineer bouw jij mee aan deze innovatieve software platformen. Samen met je collega’s help je onze klanten het maximaal uitnutten van de verzamelde historische data en de actuele datastromen.

Wat doe je als Lead Data Engineer?

 

Als Lead Data Engineer ben je een sparringpartner op niveau voor onze klanten én collega’s. Samen verken en ontdek je op welke wijze datasets geanalyseerd kunnen worden om inzichten en trends te ontdekken die een business voordeel gaan bieden.

Naast meer dan uitstekende technische skills ben je vooral ook een goede communicator. Jij weet makkelijk te schakelen tussen de wensen en doelen van de klant en je technische collega’s om concrete oplossingen te realiseren. Jij neemt hierin de lead en daarnaast ben je een natuurlijke leider die mensen weet te binden en te boeien.

Jouw opdracht is om binnen Trivento het competentiedomein Data & AI te gaan leiden. Dit doe je vanuit vakinhoudelijk bevlogenheid waarbij je hands on blijft in opdrachten naast jouw bijdrage aan commerciële trajecten en het opbouwen van het competentiedomein.

Jij bent in staat krachtig en overtuigend de strategie neer te leggen na een gedegen inventarisatie van de behoeftes en ambities van klanten. Jij weet wat nodig is om onze klanten écht blij te maken en weet daarin een goede balans te vinden tussen werken op locatie bij de klant en thuis of op kantoor van Trivento.

Binnen Trivento krijg je alle ruimte om je vakgebied verder vorm te geven en vooral ook anderen hierin mee te nemen en te enthousiasmeren. Jouw bevlogenheid stretched ons als organisatie om je bij te houden.

Jij bevat o.a. deze technische skills:

 
 • Diepgaande kennis van Database Design (SQL en No-SQL)
 • Beheersing meerdere programmeertalen waaronder Python en/of R, Scala, Java
 • Ontwerpen, opzetten en onderhouden van Data Platformen
 • Organiseren (samenstellen) en delven (ontsluiten) van data voor analytische doeleinden en het daarmee (real-time) beschikbaar en bruikbaar maken voor anderen, waaronder BI en Data Science.
 • Bouwen van scripts en algoritmes ten behoeve van o.a. dashboarding, rapportages en real-time recommandations.
 • Kennis van datasystemen zoals Hadoop, Spark, e.a.
 • Diepgaande kennis van Data en AI/ML tooling op een public Cloud Platform, bij voorkeur AWS.
 • Kennis van Docker, K8s en Cloud Native software development

Naast een team van vakidioten is jouw toolbox gevuld met kennis over deze onderwerpen

Gaat jouw hart hier sneller van kloppen?

 

WEL

✅  Als je een uitgebreide expertise hebt in Data en AI en deze kennis graag wil delen met collega’s en klanten.

✅  Als je een sterke toekomst visie hebt op het kennisdomein Data en AI/ML , zowel in techniek als in aanpak en dit ook graag wil uitdragen.

✅  Als Agile, Scrum, Service Design, Google Design Sprints, voor jou geen exotische woorden.

 

NIET

❌  Als je net de Cloud aan het ontdekken bent. Wij hebben namelijk 60 ontzettend leuke, eigenwijze en leergierige collega’s die niet kunnen wachten om jou om advies te vragen.

❌   Als je enkel de Data en AI ontwikkelingen volgt en graag voorgeschreven krijgt wat jij zou moeten doen.


❌  Als je enkel geïnteresseerd bent in je eigen data en niet graag samenwerkt met andere software development disciplines.

De voordelen van werken bij Trivento:

 • Full tech stack (Java, Angular, AWS, React, etc.)
 • Meer dan 60 likeminded collega's
 • Flexibele werktijden en werklocaties
 • Een werk/privé balans die het best bij jou past
 • Marktconform salaris
 • Veel ruimte voor zelfontplooiing en specialisatie
 • Persoonlijk studie- en mobiliteitsbudget
 • Altijd ruimte om innovatieve ideeeën te delen

 

Divers team

Bij Trivento geloven we in werken in teams. Bij voorkeur werken we in fixed DevOps teams die verantwoordelijk zijn voor het portfolio aan producten in de verschillende stadia van de life-cycle. Dit noemen wij een Customer Succes Team. Het team ontzorgt de klant vanaf het moment dat de eerste MVP in productie is tot het uitfaseren en migreren naar een nieuwe applicatie.

Ook in projecten voor klanten, of in detacheringsopdrachten streven we ernaar om met meerdere collega’s op een opdracht te zitten. Zo houden we binding met elkaar en met onze visie om software te maken waar klanten blij van worden.

 

Trivento74 tot 5Mb (Groot)

 

 

Locatie

Als Lead Data Engineer werk je in één van de teams die op ons kantoor in Amersfoort werken voor klanten zoals FWG en Goede Doelen Loterij. Of je werkt (een aantal dagen per week) op locatie van de klant. Hoe dan ook, ons moderne pand in Amersfoort is je thuisbasis. Je bent hier dan ook regelmatig te vinden tijdens onze inhouse werkdagen, maandmeetings en coding guilds.

Ook op vrijdag tref je hier veel collega’s tijdens de vrijmibo. Waarbij  vaak onderling om de eer gestreden wordt in een potje tafelvoetbal of FIFA. En natuurlijk organiseren we hier regelmatig fun events zoals onze whiskey of wijnproeverij, game nights of kooklessen!

 

Trivento220 tot 5Mb (Groot)

 

Ben jij diegene die wij zoeken?

Wij zoeken een collega met een enorme passie voor software development.
Een Lead Data Engineer die collega’s, vakgenoten en opdrachtgevers inspireert op events, meetups en projecten.
Jouw nieuwe collega’s zijn razend enthousiast en echte teamplayers. Dat enthousiasme werkt aanstekelijk en zo stimuleren we elkaar om samen te groeien, tot de beste resultaten te komen en te blijven ontwikkelen. Daar is binnen Trivento dan ook alle ruimte voor.
Ben jij een Lead Data Engineer die zijn ervaringen offline en online deelt en van FUN (tafelvoetbal, gaming, airhockey, arcade games) houdt? Want ook dat is part of our game.

Interesse in deze vacature ? Solliciteer dan meteen.

Onze HR manager Walter zal contact met je opnemen om de sollicitatie procedure te starten. Na een aantal stappen in de sollicitatie procedure hopen we je als collega te verwelkomen.

 • Allereerst zal Walter contact met je opnemen om kennis te maken en een gesprek in te plannen.
 • In dit eerste gesprek zal je met Walter en een van je potentiële collega’s in gesprek gaan. Samen gaan we ontdekken of Trivento bij jou past en andersom.
 • In een vervolggesprek zal je met Walter in gesprek gaan om je arbeidsvoorwaarden te bespreken.
 • Wat volgt is een aanbieding, we hopen dat dit een “offer you can’t refuse” is,
 • Het doel van deze sollicitatie procedure is natuurlijk dat je bij Trivento start. We heten je van harte welkom en laten je snel kennis maken met je collega’s.

Kom je een keertje op de koffie?