Group 1672

Ga jij aan de slag als Quality Engineer?

'Kwaliteit is geen toeval' - dat is het motto van de Quality Engineers bij Trivento.

Jouw functie als quality engineer

In elk traject zijn we vanaf dag één betrokken om de kwaliteit van onze producten te waarborgen. Dat doen we niet alleen, dat doen we met het hele team, iedereen binnen het team is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de producten die we opleveren. Quality engineering staat voor samen verantwoordelijkheid nemen voor de kwaliteit van het it-product.

Geautomatiseerd testen daar zijn we als Trivento goed in. Deze geautomatiseerde testen zijn opgenomen in onze CI/CD pipelines. Hiermee helpen de teams om inzicht te krijgen in hetgeen wat gebouwd is. Uiteraard supersnel. Langdurige testscripts met flaky testen kom je bij ons niet tegen.

Naast dat wij onze testautomatisering-skills inzetten, gebruiken we natuurlijk ook andere testtechnieken, zoals bijvoorbeeld exploratory testing. Wij willen doorgronden hoe een product of dienst werkt en dient te werken.

Bij Trivento is de tester niet degene die het vangnet is voordat een applicatie naar productie gaat. Jij bent diegene die het als een uitdaging ziet om het juiste product, op de juiste manier en op het juiste moment naar productie te krijgen.

Hiervoor gebruik je niet alleen je kennis van test architecturen, tooling en technieken, maar neem je de klant ook mee in de te maken keuzes alvorens ze ontwikkeld worden. Je stelt hypotheses voor om te onderzoeken en vervolgens weer verbeteringen door te kunnen voeren. (evidence based decision making)

Kwaliteit houdt niet op na productie. Het is voor jou normaal om te kijken hoe nieuwe functionaliteit wordt ontvangen door de gebruiker. Sterker nog het liefst betrek je haar er al veel eerder bij.

 

Divers team

Bij Trivento geloven we in werken in teams. Bij voorkeur werken we in fixed DevOps teams die verantwoordelijk zijn voor het portfolio aan producten in de verschillende stadia van de life-cycle.

Dit noemen wij een Customer Succes Team (CST). We hebben verschillende CST's. Om je een beeld te geven met wie je komt te werken is hier het verhaal van Marco te lezen.

 

Het team ontzorgt de klant vanaf het concept van de MVP tot het uitfaseren en migreren naar een nieuwe applicatie. Voor jou maken wij het verschil omdat je bij ons direct verbonden bent met de software engineers, de informatie analisten en andere specialisten die jouw ideeën tot werkelijkheid brengen.

Je bent bij ons geen powerpoint architect, maar ziet daadwerkelijk de verandering bij de klant werkelijkheid worden.

 

 

De voordelen van werken bij Trivento

 • Vast contract.

 • Salaris is marktconform.

 • Gedeeltelijk vanuit huis met een persoonlijk budget voor je thuiswerkplek.

 • Mobiliteitsbudget voor een leaseauto, OV of kilometervergoeding.

 • Onkostenvergoeding voor o.a. internet.

 • Persoonlijk studiebudget van € 4000,-
  per jaar met 8 studiedagen.

 • Een bonusregeling die gemiddeld een maandsalaris bedraagt.

 • Vakantiegeld en vakantiedagen.

 • Budget om je eigen laptop uit te kiezen.

 • Budget om je eigen mobiel met abonnement uit te kiezen.

 • Flexibele werktijden: zoveel mogelijk werken wanneer het jou uitkomt.

 • Uitstekende pensioenvoorziening bij Zwitserleven, WIA en andere relevante voorzieningen.

 

Software in het hart

Van strategische processen tot aan de dagelijkse development. Wij helpen de dynamiek van organisaties uit te nutten. Met technische expertise en toewijding aan de ambitie. Van nature slaan wij bruggen tussen business, expertise en technologie. Dat doen we met veel plezier en dat zie je terug in de resultaten die we met elkaar en onze partners halen.

Trivento helpt organisaties die in netwerken en ecosystemen willen samenwerken door hun business uitdagingen op te lossen met de juiste technologie. Wij denken mee op business niveau, helpen de echt problemen te vinden en adviseren over oplossingen die er werkelijk toe doen. Trivento treedt op als regisseur om de IT die daar aan bijdraagt te realiseren en te beheren.

Trivento gelooft dat dat alleen werkt in gelijkwaardige, intensieve en langdurige samenwerkingen. Op alle niveaus, van organisatieniveau tot de techniek. Van het eerst idee voor een technische oplossing tot het begin van een nieuwe lifecycle.

Als quality engineer bouw jij mee aan deze innovatieve software platformen. Samen met je collega’s neem jij  verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de producten die wij ontwikkelen.

 

Locatie

Als Quality Engineer werk je in één van de teams die op ons kantoor in Amersfoort werken voor klanten zoals FWG en Goede Doelen Loterij. Of je werkt (een aantal dagen per week) op locatie van de klant. Hoe dan ook, ons moderne pand in Amersfoort is je thuisbasis. Je bent hier dan ook regelmatig te vinden tijdens onze inhouse werkdagen, maandmeetings en coding guilds.

Ook op vrijdag tref je hier veel collega’s tijdens de vrijmibo. Waarbij  vaak onderling om de eer gestreden wordt in een potje tafelvoetbal of FIFA. En natuurlijk organiseren we hier regelmatig fun events zoals onze whiskey of wijnproeverij, game nights of kooklessen!

 

Trivento220 tot 5Mb (Groot)

 


Dit neem jij mee als quality engineer

Gaat jouw hart hier sneller van kloppen?

Dan zoeken wij jou!

Wij zoeken een collega met een enorme passie voor software development.
Een Quality Engineer die collega’s, vakgenoten en opdrachtgevers inspireert op events, meetups en projecten.
Jouw nieuwe collega’s zijn razend enthousiast en echte teamplayers. Dat enthousiasme werkt aanstekelijk en zo stimuleren we elkaar om samen te groeien, tot de beste resultaten te komen en te blijven ontwikkelen. Daar is binnen Trivento dan ook alle ruimte voor.
Ben jij een Quality Engineer die zijn ervaringen offline en online deelt en van FUN (tafelvoetbal, gaming, airhockey, arcade games) houdt? Want ook dat is part of our game.

Interesse in deze functie? Let's talk!

Geen officieel sollicitatiegesprek, maar samen bespreken we onder het genot van een kop koffie (of thee) waar je ambities liggen en waar jij naar op zoek bent. Matcht dit met onze cultuur en onze ambities, dan volgt de sollicitatieprocedure.

Vul hier rechts in ieder geval je naam en e-mailadres in, dan nemen wij contact met je op. Je kan hier alvast je CV meesturen, maar dit is niet verplicht.

Kom je een keertje op de koffie?