Group 1672

Ga jij aan de slag als Quality Engineer?

Software in het hart.

Van strategische processen tot aan de dagelijkse development. Wij helpen de dynamiek van organisaties uit te nutten. Met technische expertise en toewijding aan de ambitie. Van nature slaan wij bruggen tussen business, expertise en technologie. Dat doen we met veel plezier en dat zie je terug in de resultaten die we met elkaar en onze partners halen.

Trivento helpt organisaties die in netwerken en ecosystemen willen samenwerken door hun business uitdagingen op te lossen met de juiste technologie. Wij denken mee op business niveau, helpen de echt problemen te vinden en adviseren over oplossingen die er werkelijk toe doen. Trivento treedt op als regisseur om de IT die daar aan bijdraagt te realiseren en te beheren.

Trivento gelooft dat dat alleen werkt in gelijkwaardige, intensieve en langdurige samenwerkingen. Op alle niveaus, van organisatieniveau tot de techniek. Van het eerst idee voor een technische oplossing tot het begin van een nieuwe lifecycle.

Als quality engineer bouw jij mee aan deze innovatieve software platformen. Samen met je collega’s neem jij  verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de producten die wij ontwikkelen.

Wat doe je als Quality Engineer?

 

'Kwaliteit is geen toeval' - dat is het motto van de Quality Engineers bij Trivento. In elk traject zijn we vanaf dag 1 betrokken om de kwaliteit van onze producten te waarborgen. Dat doen we niet alleen, dat doen we met het hele team, iedereen binnen het team is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de producten die we opleveren. Quality engineering staat voor samen verantwoordelijkheid nemen voor de kwaliteit van het it-product.

Geautomatiseerd testen daar zijn we als Trivento goed in. Wij helpen de teams om inzicht te krijgen in hetgeen wat gebouwd is. Uiteraard supersnel. Langdurige testscripts met flaky testen kom je bij ons niet tegen.

De geautomatiseerde testen zijn opgenomen in onze CI/CD pipelines.

 

Niet alleen testautomatisering-skills is een must. Kwaliteit wordt tevens aangetoond door toepassing van testtechnieken als bijvoorbeeld exploratory testing. Het willen doorgronden hoe een product of dienst werkt en dient te werken is jou op het lijf geschreven.

Bij Trivento is de tester niet degene die het vangnet is voordat een applicatie naar productie gaat. Jij bent diegene die het als een uitdaging ziet om het juiste product, op de juiste manier en op het juiste moment naar productie te krijgen. Hiervoor gebruik je niet alleen je kennis van test architecturen, tooling en technieken, maar neem je de klant ook mee in de te maken keuzes alvorens ze ontwikkeld worden. Je stelt hypotheses voor om te onderzoeken en vervolgens weer verbeteringen door te kunnen voeren. (evidence based decision making)

Kwaliteit houdt niet op na productie. Het is voor jou normaal om te kijken hoe nieuwe functionaliteit wordt ontvangen door de gebruiker. Sterker nog het liefst betrek je haar er al veel eerder bij.

Naast een team van vakidioten is jouw toolbox gevuld met kennis over deze onderwerpen

Gaat jouw hart hier sneller van kloppen?

 

WEL

✅  Als je in bent voor nieuwe technologie en innovatie dan is deze rol echt iets voor jou.

✅  Als je het belangrijk vindt dat zowel de klant als gebruiker blij zijn met de software die jij ontwikkelt.

✅  Als je in een DevOps team wilt werken en verder kijkt dan alleen jouw expertise.

 

NIET

❌  Als Selenium en Fitnesse je favoriete testtools zijn of wanneer je gelooft dat een goede tester ISTQB of TMAP gecertificeerd moet zijn

❌  Als je vindt dat klanten en gebruikers het beste zelf kunnen testen

❌  Als je houdt van vaste structuren en vindt dat er een duidelijke scheiding moet zijn tussen development en test.

 

De voordelen van werken bij Trivento:

 • Full tech stack (Java, Angular, AWS, React, etc.)
 • Meer dan 50 likeminded collega's
 • Flexibele werktijden en werklocaties
 • Een werk/privé balans die het best bij jou past
 • Marktconform salaris
 • Veel ruimte voor zelfontplooiing en specialisatie
 • Persoonlijk studie- en mobiliteitsbudget
 • Altijd ruimte om innovatieve ideeeën te delen

 

Divers team

Bij Trivento geloven we in werken in teams. Bij voorkeur werken we in fixed DevOps teams die verantwoordelijk zijn voor het portfolio aan producten in de verschillende stadia van de life-cycle. Dit noemen wij een Customer Succes Team. Het team ontzorgt de klant vanaf het moment dat de eerste MVP in productie is tot het uitfaseren en migreren naar een nieuwe applicatie.

Ook in projecten voor klanten, of in detacheringsopdrachten streven we ernaar om met meerdere collega’s op een opdracht te zitten. Zo houden we binding met elkaar en met onze visie om software te maken waar klanten blij van worden.

 

Trivento74 tot 5Mb (Groot)

 

 

Locatie

Als Quality Engineer werk je in één van de teams die op ons kantoor in Amersfoort werken voor klanten zoals FWG en Goede Doelen Loterij. Of je werkt (een aantal dagen per week) op locatie van de klant. Hoe dan ook, ons moderne pand in Amersfoort is je thuisbasis. Je bent hier dan ook regelmatig te vinden tijdens onze inhouse werkdagen, maandmeetings en coding guilds.

Ook op vrijdag tref je hier veel collega’s tijdens de vrijmibo. Waarbij  vaak onderling om de eer gestreden wordt in een potje tafelvoetbal of FIFA. En natuurlijk organiseren we hier regelmatig fun events zoals onze whiskey of wijnproeverij, game nights of kooklessen!

 

Trivento220 tot 5Mb (Groot)

 

Ben jij diegene die wij zoeken?

Wij zoeken een collega met een enorme passie voor software development.
Een Quality Engineer die collega’s, vakgenoten en opdrachtgevers inspireert op events, meetups en projecten.
Jouw nieuwe collega’s zijn razend enthousiast en echte teamplayers. Dat enthousiasme werkt aanstekelijk en zo stimuleren we elkaar om samen te groeien, tot de beste resultaten te komen en te blijven ontwikkelen. Daar is binnen Trivento dan ook alle ruimte voor.
Ben jij een Quality Engineer die zijn ervaringen offline en online deelt en van FUN (tafelvoetbal, gaming, airhockey, arcade games) houdt? Want ook dat is part of our game.

Interesse in deze vacature ? Solliciteer dan meteen.

Onze HR manager Walter zal contact met je opnemen om de sollicitatie procedure te starten. Na een aantal stappen in de sollicitatie procedure hopen we je als collega te verwelkomen.

 • Allereerst zal Walter contact met je opnemen om kennis te maken en een gesprek in te plannen.
 • In dit eerste gesprek zal je met Walter en een van je potentiële collega’s in gesprek gaan. Samen gaan we ontdekken of Trivento bij jou past en andersom.
 • In een vervolggesprek zal je met Walter in gesprek gaan om je arbeidsvoorwaarden te bespreken.
 • Wat volgt is een aanbieding, we hopen dat dit een “offer you can’t refuse” is,
 • Het doel van deze sollicitatie procedure is natuurlijk dat je bij Trivento start. We heten je van harte welkom en laten je snel kennis maken met je collega’s.

Kom je een keertje op de koffie?