Ga jij aan de slag als Scala Developer?

Trivento maakt de komende vijf jaar 100 miljoen mensen blij met platform software, die wij voor en met partijen als ING, wehkamp en Transavia realiseren. Met cloud native technologie als Scala, Kafka, en Elastic bouwen we aan software die draait om de eindgebruiker.

Jij kan meebouwen aan digitale software oplossingen voor klanten als ING, wehkamp, Port of Rotterdam en Royal Flora Holland.

Werk jij met Scala en andere Reactive Software technologieën? Barst je van de ideeën en wil je software maken waar jij, onze klanten en gebruikers echt blij van worden?

Wil jij als Scala developer werken in Agile software teams en samen met echte professionals geweldige digitale software oplossingen te bouwen voor onze klanten? Dan is het tijd om kennis te maken met Trivento!

Solliciteer nu >

Gaan wij samen de uitdaging aan?

Wij zoeken Scala Developers, die voorop lopen en altijd op zoek zijn naar de next step. Met een sterke Java achtergrond en klaar om aan te sluiten bij een Agile team. Om samen digitale platform software te ontwerpen en realiseren voor morgen.

Je haalt energie uit consultancy trajecten om aansluitend de technische lead te nemen in de uitvoering van de opdracht.

Vette projecten bij toonaangevende organisaties, een marktconform salaris en een persoonlijk mobiliteitsbudget zijn daar als vanzelfsprekend onderdeel van.

Logo Expertise scala.png      Scala

Logo Expertise akka.png        Akka

Logo Expertise Elastic2.png    Elastic

Cassandra-300x201kopie.png  Cassandra

kafka-logo-no-textkopie.png      Kafka

Logo Expertise Angular.png   Angular

react.png         React

java_coffee_cup_logo.png  Java

mesos2xkopie.png    Mesos

Logo Expertise AWS.png     AWS

Voordelen van werken bij Trivento

  • Full tech stack (Scala, Java, Angular, AWS, React)
  • Meer dan 70 likeminded collega's
  • Flexibele werktijden en werklocaties
  • Werk/privé balans gericht op een duurzame relatie
  • Marktconform salaris
  • Veel ruimte voor zelfontplooiing en specialisatie
  • Persoonlijk studie- en mobiliteitsbudget
  • Volop ruimte om innovatieve ideeën te delen

Wil jij ook cloud native software oplossingen bouwen voor onze klanten?

Neem jij jezelf en passie mee?

 

Wij zoeken developers met passie voor software development en architectuur. Een Scala/Java Developer die collega’s, vakgenoten en opdrachtgevers inspireert op events, meetups en projecten.

Je nieuwe collega’s zijn razend enthousiast en echte teamplayers. Dat enthousiasme werkt aanstekelijk en stimuleert om esamen te groeien, tot de beste resultaten te komen en te blijven ontwikkelen. Daar is binnen Trivento dan ook alle ruimte voor.

Je krijgt een eigen studiebudget, studiedagen en de mogelijkheid om events naar jouw keuze bij te wonen. Ben jij een Scala/Java Developer die zijn ervaringen offline en online deelt en van FUN (tafelvoetbal, gaming, airhockey, arcade games) houdt? Want dat is ook part of our game.

Nodig nu jezelf uit!