Senior Developer vacature

Als senior developer bij Trivento krijg jij vrijheid en flexibiliteit

Jij bouwt mee aan digitale oplossingen. In een omgeving van enthousiaste vakmensen dagen wij je uit om onderdelen voor deze digitale platformen te ontwikkelen. Dit doe je voor toonaangevende klanten als FWG, Nationale Postcode Loterij en Royal Flora Holland. Hierbij vertrouwen wij op jouw expertise. Jij bent namelijk de adviseur, de bouwer, de techneut en de creatieveling die onze klanten blij maakt. Hiervoor geven we je veel vrijheid, vertrouwen, verantwoordelijkheid en flexibiliteit terug, naast een arbeidsvoorwaardenpakket die helemaal van deze tijd is.


Als senior developer maak jij mensen blij met het realiseren en beheren van digitale platformen. Deze platform software draait om de eindgebruiker en voegt echt waarde toe voor de participerende partijen.

Dit kan zowel op frontend als backend gebied. Waarbij jij het voortouw neemt en klanten helpt met eigen gemaakte software oplossingen vanuit onze full tech stack (zoals Scala, Kotlin, RxJs, Java, Angular, AWS, Springboot, OpenShift, React). Dit betekent dat jij energie haalt uit consultancy trajecten om aansluitend de technische lead te nemen in de uitvoering van de opdracht.

De voordelen van werken bij Trivento Bij ons krijg je vooral een werk/privé balans die bij jou past.
Dat is voor iedereen anders, daarom maken we dat bespreekbaar.
Dit doen al jouw 60 like-minded collega’s namelijk ook.
Onderdelen van jouw arbeidsvoorwaarden pakket zijn:

 • een vast contract;

 • een marktconform salaris;

 • gedeeltelijk vanuit huis werken met een persoonlijk budget voor je thuiswerkplek;

 • een mobiliteitsbudget voor een leaseauto, OV of kilometervergoeding;

 • uitstekende pensioenvoorziening bij Zwitserleven, WIA en andere relevante voorzieningen;

 • onkostenvergoeding voor o.a. internet ;

 • vakantiegeld en vakantiedagen;

 • een bonusregeling die gemiddeld een maandsalaris bedraagt;

 • een persoonlijk studiebudget van € 4000,-
  per jaar met 8 studiedagen;

 • een budget om je eigen mobiel met abonnement uit te kiezen;

 • een budget om je eigen laptop uit te kiezen;

 • flexibele werktijden: zoveel mogelijk werken wanneer het jou uitkomt.

Wat neem jij mee?
Wij zijn op zoek naar inhoudelijke kennis van, en minimaal vijf jaar ervaring met:

Angular kotlin Scala Kafka Elasticsearch

Een dag in het leven van een developer bij Trivento Bij Trivento werk je als developer voor verschillende klanten. De dag hieronder is een daadwerkelijk voorbeeld hoe jouw dag eruit zou kunnen zien.

08:10

Je komt binnen bij je klant Royal Flora Holland. Je collega Bram is er al. Die begint ook altijd wat eerder. Gisteren heb je een sessie gehad waarbij je alles hebt geleerd over NodeJS en Typescript en je hebt hier veel ideeën opgedaan. Je neemt daarom tot de dagstart de tijd om deze op papier te zetten en je nog verder te verdiepen in deze technologieën.

09:30

De dagstart begint. Jullie werken met zijn vieren aan de insights app die voor verkopers inzichtelijk maakt wat zij verkopen. Deze app draait op het digitale platform genaamd Floriday. Dit platform maakt digitaal handelen voor de bloemenmarkt mogelijk. Eerst deden jullie dit met een relatief nieuwe AWS service appsync om zo realtime data te syncen met de front-end, maar je merkte op dat de complexiteit van de use case meer vergde dan de service kon bieden. Daarom werken jullie nu aan een POC om een eigen GraphQL server te schrijven in AWS lambda met NodeJS en typescript. Tijdens de dagstart vertel je dat je door de meeting van gisteren erg enthousiast bent om dit te ontwikkelen.

Gelukkig is dit je enige meeting van vandaag. Want meetings daar hou je niet van. Development is waar je mee bezig wilt zijn. De klant is het hier gelukkig helemaal mee eens en daarom heb jij geen meetings “om te meeten” en kan je na de stand-up aan de slag om een start te maken met aws serverless cloud.

12:00

De kantine is een kwartier lopen, maar dit is zeker geen straf. Je loopt letterlijk langs de bloemenhandel en ziet dat gebeuren wat je zelf allemaal aan het digitaliseren bent.

De terugweg lopen jullie gezellig buiten langs, lekker door het zonnetje. Terug bij je bureau voer je verbeteringen uit in de huidige app waar jij de GraphQL server hebt geschreven in NodeJs en typescript. Even later belt de product owner van het complete Floriday platform. De eerste gebruikers reacties zijn binnen. Jullie app staat nu een maand live en iedereen is razend enthousiast. Hij wil je bedanken voor de focus die je het afgelopen half jaar in dit project hebt gestopt. Samen met hem bespreek je alle uitgewerkte punten van het team en de ideeën die je hebt met de eerder genoemde nieuwe technologieën.

15:00

Na de call vraagt je collega Nathan of je zin hebt in een kop koffie. Jullie lopen samen even naar het koffiezetapparaat en praten over sport. Terug bij je werkplek zie je dat je een e-mail hebt van Trivento. Morgen is de Coding Guild en er wordt gevraagd wat je wilt eten. Daar antwoord je natuurlijk maar al te graag op.

Nu nog even je werk afmaken en een update email versturen naar het team. Je hebt zin in morgen want dan is de maandelijkse inhouse werkdag en de Coding Guild waar je al je Trivento collega’s weer ziet!

16:30

Je klapt je laptop dicht. Het is tijd om naar huis te rijden, zodat je eerst lekker kan sporten voor je gaat eten.

Wil jij vrijheid en flexibiliteit? Laat het ons weten.

Wij zoeken een senior developer die collega’s, vakgenoten en opdrachtgevers inspireert op events, meetups en projecten.

Je krijgt hier razend enthousiaste collega’s voor terug. Dat werkt aanstekelijk en zo stimuleren we elkaar om samen te groeien, tot de beste resultaten te komen en te blijven ontwikkelen. Daar is binnen Trivento dan ook alle ruimte voor.

Ben jij een senior developer die zijn ervaringen offline en online deelt en van fun (tafelvoetbal, gaming, arcade games) houdt? Want ook dat is part of our game.

Reageer dan nu!

Kom je een keertje op de koffie?