Group 1672

Ga jij aan de slag als Senior Frontend Developer?

Trivento maakt de komende vijf jaar honderd miljoen mensen blij met het ontwerpen, realiseren en beheren van digitale platformen.

Onze platform software draait om de eindgebruiker, voegt waarde toe voor de participerende partijen en zit op alle fronten goed en gedegen in elkaar.

Jij kan als Frontend developer offline en online meebouwen aan digitale oplossingen voor klanten als ING, wehkamp, Transavia en Royal Flora Holland.

In een omgeving van enthousiaste vakmensen dagen wij je uit om webapplicaties te ontwikkelen voor toonaangevende klanten als Transavia, Wehkamp en ING.

Je adviseert als Frontend developer de klant de best mogelijke oplossing, helpt bij de realisatie daarvan én schakelt doorlopend tussen creativiteit en techniek.

Ga je met ons samen de uitdaging aan?

Trivento bouwt de komende jaren verder. Wij zoeken een Senior Frontend Developer die mee wil bouwen aan deze groei, die het voortouw neemt en die klanten met platform software oplossingen helpt om succesvol te zijn.

Wij zoeken Senior Frontend Developers, die voorop lopen en altijd op zoek zijn naar de next step.

Je haalt energie uit consultancy trajecten om aansluitend de technische lead te nemen in de uitvoering van de opdracht.

Gave projecten bij toonaangevende organisaties, een marktconform salaris en een persoonlijk mobiliteitsbudget zijn daar als vanzelfsprekend onderdeel van.

Innovatie staat bij ons voorop, wat betekent dat er volop ruimte is voor eigen ontwikkeling. Je krijgt een eigen studiebudget en we maken graag tijd vrij, zodat jij interessante conferenties en events bij kunt wonen. Zo waren wij vorig jaar met heel ons frontend team aanwezig bij AngularConnect en bezoeken we – zowel samen als individueel – Devoxx, ng-nl en ng-Europe.

Zo kun je je ervaring met React, Angular, Vue en je kennis van webarchitecturen, web-technologie en webframeworks, nog verder uitbouwen.

In onze kennissessies krijg je tevens de mogelijkheid om van je collega’s meer te leren over Java EE, Scala, Kafka of Elastic.

De voordelen van werken bij Trivento

  • Full tech stack (Java, Angular, AWS, React, etc.)
  • Meer dan 70 likeminded collega's
  • Flexibele werktijden en werklocaties
  • Een werk/privé balans die het best bij jou past
  • Marktconform salaris
  • Veel ruimte voor zelfontplooiing en specialisatie
  • Persoonlijk studie- en mobiliteitsbudget
  • Altijd ruimte om innovatieve ideeeën te delen

Neem jij jezelf en passie mee?

Wij zoeken een collega met een enorme passie voor frontend development. Een senior frontend developer die collega’s, vakgenoten en opdrachtgevers inspireert op events, meetups en projecten.

Je nieuwe collega’s zijn razend enthousiast en echte teamplayers. Dat enthousiasme werkt aanstekelijk en zo stimuleren we elkaar om samen te groeien, tot de beste resultaten te komen en te blijven ontwikkelen. Daar is binnen Trivento dan ook alle ruimte voor.

Je krijgt een eigen studiebudget, studiedagen en de mogelijkheid om events naar jouw keuze bij te wonen. Ben jij een senior frontend developer die zijn ervaringen offline en online deelt en van FUN (tafelvoetbal, gaming, arcade games) houdt? Want dat is ook part of our game.

Kom je een keertje op de koffie?