Ga jij aan de slag als software tester?

Trivento maakt de komende vijf jaar honderd miljoen mensen blij met het ontwerpen, realiseren en beheren van digitale platformen.

Onze platform software draait om de eindgebruiker, voegt waarde toe voor de participerende partijen en zit op alle fronten goed en gedegen in elkaar.

Jij kan als (agile) softwaretester meebouwen aan platform oplossingen voor klanten als ING, Wehkamp, Transavia en Royal Flora Holland.

Durf jij je buiten de gebaande paden te begeven, behoren tools als Cucumber, Protractor en Gatling tot jouw lievelingsspeelgoed?

Kom jij het best tot recht in een multidisciplinair team? Dan ben jij wellicht de (agile) softwaretester die wij zoeken!

Beniewd? Reageer dan op de vacature!

solliciteer nu >

Ga je met ons samen de uitdaging aan?

Trivento bouwt de komende jaren verder aan de realisatie van onze ambities. Wij zoeken een software tester die mee wil bouwen aan deze groei, die het voortouw nemen en die klanten met platform software oplossingen helpt om succesvol te zijn.

Wij zoeken een software tester, die voorop loopt en altijd op zoek is naar de next step. Gave projecten bij toonaangevende organisaties, een marktconform salaris en een persoonlijk mobiliteitsbudget zijn daar als vanzelfsprekend onderdeel van.
Innovatie staat bij ons voorop, wat betekent dat er volop ruimte is voor eigen ontwikkeling. Je krijgt een eigen studiebudget en we maken graag tijd vrij, zodat jij interessante conferenties en events bij kunt wonen.

Je hebt affiniteit met iteratief ontwikkelen (Agile/Scrum), kennis en ervaring met diverse testmethodieken en -technieken en kennis van testen van microservices en REST API’s. Ervaring met performance en security testen is een pré, evenals ervaring met unit testen met behulp van Jasmine, jUnit of Scalatest.

Je test geautomatiseerd, maar precisie en kwaliteit gaan bij jou boven snelheid. Dat maakt jou de sterspeler der software testers. Je vindt graag zelfstandig oplossingen, maar vergeet daarbij de mensen om je heen niet. Je hebt lef en bent creatief. Check, check, dubbelcheck? Solliciteer dan direct, want Trivento zoekt jou.

Voordelen van werken bij trivento

  • Full tech stack (Java, Angular, AWS, React, etc.)
  • Meer dan 70 likeminded collega's
  • Flexibele werktijden en werklocaties
  • Werk/privé balans gericht op een duurzame relatie
  • Marktconform salaris
  • Veel ruimte voor zelfontplooiing en specialisatie
  • Persoonlijk studie- en mobiliteitsbudget
  • Volop ruimte om innovatieve ideeeën te delen

Durf jij voor onze klanten buiten de geijkte paden te gaan?

Neem jij jezelf en passie mee?

 

Wij zoeken een collega met een enorme passie voor software testing – iemand die collega’s, vakgenoten en opdrachtgevers inspireert op events, meetups en projecten.

Blije werknemers maken blije klanten. Daarom werken we bij Trivento niet met managers, maar in zelfsturende teams met een Agile Scrum-werkwijze. Er is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Je krijgt bovendien een persoonlijk mobiliteits- en scholingsbudget en we maken graag tijd vrij zodat je – samen met collega’s of individueel – interessante events bij kunt wonen.

Wil jij bijdragen aan onze high end software en sta je te trappelen om deze aan tests te onderwerpen? Solliciteer direct, whatsapp of bel met Walter van Berkel via +31 6-53698103.

Nodig jezelf uit